💄Новите ни козметични похождения - 92

• 90 868
  • 731
  •   1
Отговори
# 135

080 Dream Big (снимката е от нета)
На първо четене доста ми харесва.

От последните две седмици. Повечето неща са от новооткрито Лили, бяха на 50% намалени, нямаше как да ги подмина:
Скрит текст:

Откъде са Skin foodies на Lidl? Не ги намирам в магазините, в които проверявам в София.

# 136
  • Стара Загора

Ивче Heart спиралата на lancome на 26 лв за 5 мл ли я купи?

От Дъглас я поръчах. Сега погледнах колко ми е излезнала - точно 19,76 лв с отстъпката от 25 %. Голямата очудващо излиза по-скъпо.

За да не е спам, от понеделник - Розата на Ланком се оказа много приятна и свежа с малинени нюанси. Ако първия La Vie ви е сладък и тежък, този е съвсем другата крайност. Млада, свежа, пролетна роза, окъпана с няколко капки малинов сок. По-лека е от Rose Extase на Нина Ричи. Бих казала, че En rose е диетична версия. ❣️

И спечелен преди малко от игра 💙

# 137
Скрит текст:

От последните две седмици. Повечето неща са от новооткрито Лили, бяха на 50% намалени, нямаше как да ги подмина:
Скрит текст:

Откъде са Skin foodies на Lidl? Не ги намирам в магазините, в които проверявам в София.
[/spoiler]

От магазин във Варна. Тук също бързо се изчерпаха, отидох в първия ден когато ги пуснаха и успях да ги взема.

# 138
  • Нидерландия
Честити покупки, би ли споделила от къде са ?

Благодаря! От https://www.pharmamarket.nl/
Но лосиона за тяло на Galénic ми е много силно на мирис, обичам жасмин но тук ми идва малко в повече, за което много съжалявам!

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 10:04 от bubanka

# 139
# 140
  • Варна
Козметичните ми находки, които пристигнаха вчера: Малко продукти за лична хигиена, основи за грим и продукти за грим + слънцезащита  

# 141
  • София
И аз със слънцезащита, само че избрана този път след щателно проучване на INCI Beauty, а не по промоция:
Био слънцезащитен лосион с фактор 30. Със скъпоценно масло от облепиха – маслото на красотата.

Скрит текст:
ПЪЛЕН СЪСТАВ
Helianthus Annuus Seed Oil*, Zinc Oxide (Non-Nano, 20%), Cocos Nucifera Oil*, Cera Alba*, Butyrospermum Parkii Butter*, Theobroma Cacao Seed Butter*,  Tocopherol,  Hippophae Rhamnoides Fruit Oil* (Sunflower Seed Oil*, Zinc Oxide (Non-Nano, 20%), Coconut Oil*, Beeswax*, Shea Butter*,   Cacao Seed Butter*, Vitamin E, Sea Buckthorn Fruit Oil*)

*Био сертифицирани съставки
подарък към поръчката:

# 142
# 143
  • При децата ми
От вторник

# 144

Парфюмът е En Passant.

# 145
И аз със слънцезащита, само че избрана този път след щателно проучване на INCI Beauty, а не по промоция:
Био слънцезащитен лосион с фактор 30. Със скъпоценно масло от облепиха – маслото на красотата.

Скрит текст:
ПЪЛЕН СЪСТАВ
Helianthus Annuus Seed Oil*, Zinc Oxide (Non-Nano, 20%), Cocos Nucifera Oil*, Cera Alba*, Butyrospermum Parkii Butter*, Theobroma Cacao Seed Butter*,  Tocopherol,  Hippophae Rhamnoides Fruit Oil* (Sunflower Seed Oil*, Zinc Oxide (Non-Nano, 20%), Coconut Oil*, Beeswax*, Shea Butter*,   Cacao Seed Butter*, Vitamin E, Sea Buckthorn Fruit Oil*)

подарък към поръчката:

Съжалявам за офф топика, но ако смятате да слагате това на лицето, има много голям шанс да си запушите порите. Невинаги био/натурално и тн е най-доброто за кожата ни.

# 146
# 147
  • София

Скрит текст:
ПЪЛЕН СЪСТАВ
Helianthus Annuus Seed Oil*, Zinc Oxide (Non-Nano, 20%), Cocos Nucifera Oil*, Cera Alba*, Butyrospermum Parkii Butter*, Theobroma Cacao Seed Butter*,  Tocopherol,  Hippophae Rhamnoides Fruit Oil* (Sunflower Seed Oil*, Zinc Oxide (Non-Nano, 20%), Coconut Oil*, Beeswax*, Shea Butter*,   Cacao Seed Butter*, Vitamin E, Sea Buckthorn Fruit Oil*)

подарък към поръчката:

Съжалявам за офф топика, но ако смятате да слагате това на лицето, има много голям шанс да си запушите порите. Невинаги био/натурално и тн е най-доброто за кожата ни.
Оценявам мнението Ви, но то от собствен опит ли е с Кокосолис? Или имате проучване, към което ще ме насочите?
Мисля да "рискувам" със слънце защита с възможно най-високата оценка в INCI Beauty

Скрит текст:
Skin Bliss дава следното за комедогенността на продукта:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 22:09 от kopche

# 148
  • Чукарландия
Пролет, пролет... 💚❤️💛

# 149
  • София
Най-сетне го заредиха в близкия ремедиум до офиса

Общи условия

Активация на акаунт