💄Новите ни козметични похождения - 92

• 90 898
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Стара Загора
Бутилката е уникално красива , жалко ,че не може да се види на снимката .

# 227
  • Някъде там

# 228
  • Somewhere far away

# 229
  • The Evergreen State
Екипирана за лятото с цял режим продукти на цената на един крем Gift Heart от сайта на Ланком:

хидратиращ сет

и към покупката имаше и подарък

# 230
От кой техен сайт?До Бг. ли?

# 231
  • The Evergreen State
Заповядай, оттук си поръчах сета, в момента предлагат и подаръци с покупките

https://www.lancome-usa.com/skincare/bienfait-multi-vital-regime … g-set/LAN680.html

За съжаление май не доставят до Бг.  От Европейските им сайтове може да доставят обаче. Не съм сигурна дали вървят едни и същи промоции. Дано някой по-запознат се включи.

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 14:04 от Athena

# 232
Lancome имат промоции от време на време с такива безплатни сетчета, имаше в нотино такава(може още да има, не съм проверила), където дават 15мл кремче по избор. Има и в момента в мейкъп, за 130лв + покупка. Ето тези поръчах:

А това е подаръчният сет :

# 233
И аз съм голям фен на Апивита. 😁

# 234
# 235
  • някъде под слънцето...

# 236
# 237
Debenhams, Англия. Жалко, че веригата затваря всичките си магазини заради пандемията. Страхотни разпродажби. Таа, и аз си взех нещо.

# 238
От миналата седмица, спиралата и nuxe body вече пробвани, невероятни спиралата не се рони и размазва и издържа цял ден и бюджетна.

# 239
  • Стара Загора
След като не знам дали ще мога да се сдобия с Ninfeo Mio или Santal Blanc скоро, засега ще утеша смокиновия си копнеж с Meditarrenean Fig на Pacifica. Страхотна и много реалистична е смокинята. Едри и толкова ароматни, които чакат да бъдат откъснати от дръвчето. За разкош има малко циклама с палмови листа, сандалово дърво и мъх. Леко хладен, дървесен и с привкус на млякото, потичащо от клонките. 😍

Общи условия

Активация на акаунт