💄Новите ни козметични похождения - 92

• 90 903
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
От Сефора
В момента ми е трудно да свалям изображения на покупките.

# 256
  • някъде под слънцето...

Пасти за зъби

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 22:37 от sl

# 257
  • Асеновград
реших и аз да пробвам така хваления бб крем на миша, не знам как така до сега не го бях пробвала, наистина е страхотен, много естествено стои и номер 21 все едно за моята кожа е правен, така се слива и няма разлика в цветовете😍

този гел го ползвам от години любим ми е

рекламират навсякъде този шампоан на тео, и реших да го взема, не е лош за ниската си цена, само че моята коса като я измия и на следващия ден е мазна в корените, така че нямах големи очаквания, пак си е мазна, поне не ми раздразни скалпа, защото имам себореен дерматит и се обостря през зимните месеци и при други условия и от някои шампоани, с този нямам проблем...сега ми е добре скалпа, ще го видим зимата като ми се обостри дерматита.

# 258
Старая се да не влизам много тук Trollface Но не издържах на намалението в Субра.  Чакат ме да си ги взема Simple Smile

Възстановяваща нощна крем маска
Изглаждащ крем за суха кожа
Изглаждащ околоочен крем

# 259
  • Ланкър, планините Овнерог

# 260
неочакван подарък, дано се харесаме Simple Smile

# 261
Elle.n, това Дейзи е чудесно за топло време, а бутилката е бонбон!

# 262
Нещо пролетно 😁

# 263
  • Ланкър, планините Овнерог
Скрит текст:
Ако си ползвала от серията душ гела и лосиона за тяло, същата миризма ли е? Тази миризма търся на тоалетна вода (май не е баш същата серия)

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 14:55 от Гита Ог

# 264
Цитат
Скрит текст:
Честити  придобивки! От къде са закупени yves rocher?

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 17:34 от bubanka

# 265
Скрит текст:
Ако си ползвала от серията душ гела и лосиона за тяло, същата миризма ли е? Тази миризма търся на тоалетна вода (май не е баш същата серия)

Не, ето я новата серия, от която е парфюмния спрей за тяло. Предполагам че са си с този аромат всичките продукти, но все още не съм пробвала останалите неща.

# 266
Честити  придобивки! От къде са закупени yves rocher?

От сайта им. Сега имат и 60% намаление, но не живея в Бг и не знам дали имат доставка.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 17:34 от bubanka

# 267
И аз с поръчка от Субра  Laughing

А това от фризьорския салон, в който ходя

# 268
  • Стара Загора
Яд ме е че няма металната плочка и готината кутия като продукта Classique Essence, но ще се прежаля и мина с тестер заради аромата. 😍
Запълних поръчката с още едно мини на Дюпонт и без да искам хванах последна бройка от Le parfum in white 10 ml.

# 269
Дез, разкажи за това Бърбъри, моля!

Имам доста неотчетености от последния месец, но тези са от най-харесваните:

PS За мен тази Санта Барбара на ББ, която се води озаряващ бронзър е по-рафинирана версия на Оргазма на Нарс.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 02:41 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт