Д-р.Любомир Христов и серклажа Етко тема-3

• 43 723
  • 563
  •   1
Отговори
# 465
На мен ми го махнаха по време на секциото преди около месец родих.
Здравейте прекрасни, моля момичета с поставен ТАС серклаж и минало раждане ако е удобно да ми пишат. Въпроса ми е дали са оставили серклажа след раждане или са го махнали?
Благодаря на отзовалите се 😊❤️

# 466
Преди 7г,по време на секциото д-р Христов го махна,година по късно ми постави нов,който още си чака своята бременност

# 467
  • София
Здравейте. В сряда д-р Христов ми сложи серклаж Макдоналд. Нямах никакво кървене или зацапване, но преди малко се появи много леко зацапване дори не мога да го нарека кървене. Възможно ли е да е от серклажа и днес до си изтече?

# 468
Здравейте. В сряда д-р Христов ми сложи серклаж Макдоналд. Нямах никакво кървене или зацапване, но преди малко се появи много леко зацапване дори не мога да го нарека кървене. Възможно ли е да е от серклажа и днес до си изтече?
Здравей, възможно е да. Аз имах такова зацапване и двата пъти (имам две деца, благодарение на серклажите на д-р Христов). Все пак се наблюдавай о се пази повече, поне първите две седмици.

# 469
  • София

Ами всичко е възможно, особено ако е кафяво, вероятно си е задържана кръв, но ако усещаш болки или стягания много, отиди да те видят.
Аз имах зацапване първите дни.
Имам две деца, първото със серклаж от д-р Христов, второто от д-р Вецев и с двете имах зацапвания.

# 470
Здравейте! Моля някой да ми прати номера на д-р Христов.

# 471
Здравейте момичета😊Можели някоя дама която си е правила ТАС серклаж при д-р Христов да сподели каква е цената в момента.

Здравей, аз правих ТАС юни 2023 и тогава беше 1800лв . Дано някоя дама да се включи с по-актуална информация. 😊

Не знам за Надежда, но аз си направих лапароскопски серклаж в Тутракан при д-р Бойчев и платих само за избор на екип.

# 472
Здравейте! Със серклаж Макдоналд съм поставен в 19 г.с. Искам да попитам някой знае ли каква е процедурата по сваляне на серклажа? Видях в сайта, че пише, че обикновено се сваля към 37 г.с., но не и какво точно се прави. С упойка ли го свалят, лежи ли се в болницата, има ли вариант да се свали, когато се прави и секциото? Благодаря предварително!

# 473
С първата ми бременност бях по Макдоналд. Не се маха с упойка, мен не мога да кажа, че ме е боляло, но беше доста неприятна манипулация. Прави се за секунди буквално в кабинвта на лекаря и си тръгваш. Мен ме пратиха на тонове веднага след това, не знам дали е по принцип така или само при мен.

Здравейте! Със серклаж Макдоналд съм поставен в 19 г.с. Искам да попитам някой знае ли каква е процедурата по сваляне на серклажа? Видях в сайта, че пише, че обикновено се сваля към 37 г.с., но не и какво точно се прави. С упойка ли го свалят, лежи ли се в болницата, има ли вариант да се свали, когато се прави и секциото? Благодаря предварително!

# 474
Здравейте, моят го махнаха непосредствено преди секциото. Неприятно е, но няма болка.

# 475
  • Варна
Първият път ми го махнаха преди секциото - ужасен спомен имам, прерязал конеца шийката беше вече и много кръв.
Вторият път изрично казах , че ще се доверя на лекар, който ще го махне след упойката преди секциото . Раждането мина чудесно и имам спокойни спомени 😀

# 476
Здравейте прекрасни, моля момичета с поставен ТАС серклаж и минало раждане ако е удобно да ми пишат. Въпроса ми е дали са оставили серклажа след раждане или са го махнали?
Благодаря на отзовалите се 😊❤
Здравейте , моят серклаж се опитаха да махнат по време на секциото , но е бил врязан в шийката и са го оставили ,заради риск от обилно кървене . Досега съм нямала проблем ,не знам занапред как ще е .

# 477
  • София
Благодаря на отзовалите се 😊❤
Здравейте , моят серклаж се опитаха да махнат по време на секциото , но е бил врязан в шийката и са го оставили ,заради риск от обилно кървене . Досега съм нямала проблем ,не знам занапред как ще е .
Изобщо не е махнат ли?

# 478
Моят  ТАС е премахнат и година по-късно сложихме нов, но уви стои в изчакващо положение доста дълго време.

# 479
Знаете ли дали може да бъде оставен за последваща бременност? Колко време може да остане? Налага ли се нещо по-специфично по време на бременност?
С ТАС съм и съм бременна в 8 седмица. След ходене по мъките с първата бременност и яко лежане, се надявам на по-нормална трета  (втората не се разви)
Моят  ТАС е премахнат и година по-късно сложихме нов, но уви стои в изчакващо положение доста дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт