Професионални серии за коса 146

• 57 968
  • 809
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Ако не успееш да си намериш ще търся начин да ти пратя от моя. За моята коса идва малко по-богат.
Много ти благодаря за милото предложение BlushHeart Eyes но няма да се мъчиш оттам да ми пращаш. Вярвам, че скоро ще пуснат обновени и ще ги нападам.
Имам познат, който ще помоля да поглежда. Това е физически магазин или онлайн магазин?
Благодаря ти отново Simple Smile

Магнолия подозирам,че една и съща фея на Шу имаме с теб Grinning. И мен ти ме запали по марката едно време както и по Напура. Това за консултациите въобще не е лоша идея. Много малко са хората с твоите познания и опит с продуктите.
 Решила съм да тествам и елексира, за който писа последно. Единствено не съм склонна да експериментирам с лавандуловата вода. Хич не го трая това нещо,направо ми се гади само като я помириша Cry. Дали не мога да я пропусна? И да я заменя със същото количество от лайка или розова?

С каквато вода искаш можеш да я замениш. Аз последно правих само с розова вода и добавих 10 капки розово масло, защото го ползвам и за лице и за скалп, а лавандуловата вода ми изсушава.
Хубаво е и с вода от безсмъртниче, даже много, но тя си мирише доста. Можеш с каквато искаш флорална. Аз моята госпожица й почиствам лицето с вода от римска лайка. Реално да ти кажа най-хубаво е с флорална вода от Жасмин и от лимон. Най-приятни като аромат са. Но дори и само флорална вода и Мумийо да направиш пак би имало страхотен ефект. Може да добавиш етерични масла по вкус. Може и да направиш едно само за скалп и друго за лице и тяло. Така в това за скалп можеш да сложиш във флорална вода от Жасмин, етерично масло от черен пипер (не мирише силно, а засилва кръвообръщението), розмарин, сладка мента (джоджен). Сладката мента мирише уникално. Свежо и леко.
Това са много хубави води от Жасмин и Лимон.

Жасмин https://arometera.bg/en/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1% … 0%B0%D0%BA-detail

Лимон https://arometera.bg/en/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1% … 0%BC%D0%BB-detail

А иначе - правя си за феята - една и съща е Stuck Out Tongue Winking Eye

———————

misha_misha, аз също имах засилен косопад след Ковида. И го спрях с това серумче с Мумийо. Това беше единственото по-различно от обичайно ползваните продукти за скалп. Ползвай и сега продукти за скалп, за да подхранващ скалпа. Косопада е страничен ефект на Ковида, не е задължителен, но май често се случва. П
И сестра ми и майка ми нямаха косопад, а всички заедно боледувахме.

Да кажа за тези, които питаха назад за сгъстяване на коса, чрез израстване на нова коса от спящи фоликули, че концерна Лореал има няколко бранда за коса - Керастаз, Редкен, Матрикс и Лореал. И сериите са им подобни, като най-добри често са Керастаз, но и другите марки имат много подходящи и добри серии. Та, като “”изобретят” нещо го прилагат във всички брандове. Конкретно съставката Стемоксидин, която наистина и доказано действа за събуждане на спящи фоликули я слагат в продукти на всички брандове. При Лореал я има в серията Сериоксил, при Керастаз е Денсифик и Генезис, при Редкен е Cerafill (това им е серията и против косапад), при Матрикс е в серията Biolage Advanced FullDensity. Затова, ако някоя серия от концерна на Лореал Профешънъл ви е скъпа, може да се потърси еквивалента й от другите брандове.

Например в момента ампулите на Матрикс със Стемоксидин за събуждане на спящи фоликули са на много добра цена в Нотино и аз смятам да се възползвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 256
  • Някъде там
Магнолия, розовите или зелените ампули на Матрикс имаш в предвид?

# 257
Благодаря момичета! Ще продължа с ампулите на този етап и задължително ще пробвам от елексира на Магнолия Hug пък дано леко мине и без последствия за всички. Най-важното е да сме здрави!
Пинки, това е елексира на Магнолия, за който сме и много признателни, че споделя  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1179718392448380& … d=468155173604709

# 258
Магнолия може ли да използвам момента и да попитам за препоръка за нещо за блясък? Имам гъста, суха, хвърчаща, фризи коса, небоядисана, не ползвам в момента маша или преса, но не мога да постигна този заветен така бленуван блясък. Много ще се радвам ако можеш да помогнеш. 🙏

# 259
На коя марка Етерични масла ползвате за скалп?

# 260
  • Велико Търново
Аз купувам на Алтея органикс, или от Зоя.

# 261
Здравейте, с какъв шампоан комбинирате 2-минутния реконструктор?

# 262
Майка ми има много жесток косопад след ковида, карахме го ноември. За сега съм я обзавела със серума на Епроваж и ш Меди Фолиген. Но Магнолия, благодаря, че ме подсети за маслата. Преди да забременея много ги използвах и за коса, и за кожа, ще й направя едно спрейче. Моите са на Дотера.

# 263
Рибите се излагат, само на Еластисайзър
 промоция ама пуснете на целия бранд 🙄

# 264
  • София
Здравейте, с какъв шампоан комбинирате 2-минутния реконструктор?

Протеинов

# 265
Кингсли има нов еластисайзър с египетски жасмин и мандарина

Рибите утикват старите,че да съберат пари за новия Joy че като гледам има отлив на бг клиенти,а не искат и тези от чужбина да привлекат...

Аня да не би вече да си пробвала най-новата серия на Редкен Wink

Аз се ослушвам още,но няма да е дълго май като гледам отзивите

# 266

Понякога малък жест наистина те усмихва! Simple Smile

И две мострички подарък! Класи над Рибите са Арлен!

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 19:52 от Anelia20

# 267
Като дтана на въпрос за елстисайзър и Рибите, те май днес ми пратиха мейл в кокто пише че елсатисайзъра се използва като нощна маска на косата. Някой правил ли е такова нещо?

# 268
Като дтана на въпрос за елстисайзър и Рибите, те май днес ми пратиха мейл в кокто пише че елсатисайзъра се използва като нощна маска на косата. Някой правил ли е такова нещо?
Да страхотна маска става, леко навлажнявам косата със спрей от коприва и нанасям еластайзър, спя със шапка и на сутринта измивам. Жива,плътна и с блясък е косата след това.
Колкото по дълго стоя толкова по добър е ефекта при мен.
Препоръчвам.

# 269
Много благодаря за препоръката, Lorinda ✌️
От къде си купуваш спрея с коприва? Леснодпстъпен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт