Професионални серии за коса 146

• 57 854
  • 809
  •   1
Отговори
# 465
30% отстъпка на избрана козметика и продукти за коса в Емаг. Ако някой се интересува, може да прегледа сайта. Simple Smile

# 466
Колебая се коя боя да пробвам- Oway или Wella Koleston? Някой да е пробвал и двете и да даде отзиви Simple Smile? Имам бели коси доста, търся тъмен шоколадов цвят. Oway къде мога да им разгледам каталога в София?

# 467
Здравейте, момичета! Днес намазах цялата коса със загрято кокосово масло за 2 часа. Измих с шампоан Денсифик на Керастаз, след това със синия на Редкен. Намазах с маска Хроноложист на Керастаз и стоях около 2 часа. Измих и сложих новото термо за блондинки на Керастаз и накрая от червеното олио Хрома Рич отново на Керастаз.  Е, супер подредена, лъскава коса. Обемът е ок.Само да добавя, че това термо е върховно, но не много икономично. Косата ми направо го изпи. Замислям се да купя и балсама от същата серия. Снимката е малко кофти, днес е много тъмно.

# 468
Колебая се коя боя да пробвам- Oway или Wella Koleston? Някой да е пробвал и двете и да даде отзиви Simple Smile? Имам бели коси доста, търся тъмен шоколадов цвят. Oway къде мога да им разгледам каталога в София?
Арлен на Дойран 28, дори и мога да те боядисат с Oway, аз я харесвам повече от Велла напоследък, имат и двата каталога, можеш да си ги сравниш.

# 469
Момичета някоя от вас ползвала ли е този продукт на Tigi. Онзи ден видях в предаването "Един за друг"една от мацките го държеше а тя има много хубава коса.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 09:47 от CoCo`Milk 🥥

# 470
Момичета, от коя боя сте доволни за задоволително покриване на белите коси?

# 471
  • Пловдив
Здравейте момичета, чета от доста време темата, но до сега не обръщах много внимание на мненията за сешиари
Предстои да си закупя нов и се колебая между Валера, пърлукс и бейбилис про
Валера има доста намалени модели, ако някой притежава този, ако може отзив 🙂
https://www.tehnomix.bg/seshoar-valera-sp4-rc-power4ever

# 472
  • София
Момичета някоя от вас ползвала ли е този продукт на Tigi. Онзи ден видях в предаването "Един за друг"една от мацките го държеше а тя има много хубава коса.
.............

Аз имам ето този:

който е със сходни свойства. Използвам го за приглаждане на връхчетата - не е нещо уау, но пък  за цената си се справя доста добре.

# 473
Момичета, а за Олаплекс къде мога да прочета повече информация? Тръгнах да търся в темите, но се изгубих!

# 474
Можеш да намериш информация в страницата на Магнолия във Фб. Казва се Hair holic

# 475
Някой използвал ли е серията на Matrix the re-bond? Ще може ли да изрази мнение как се справя и отзиви за продуктите.

# 476
Можеш да намериш информация в страницата на Магнолия във Фб. Казва се Hair holic
Страхотна страница!❤

# 477
Здравейте, момичета! Преди малко ми пристигна Redken Extreme Bleach recovery- cica cream и ламиниращата вода. Ще дам отзиви утре. Тази водичка трябва да е много добра, защото е супер миниатюрна. За 22 евро:flushed: трябва много да се постарае.

# 478
lora_1,
И на мен ми идва малка, като аз ползвам 3 дози (всяка по 10 мл), а някой път и 4.
С GLS ли доставят от hbb24.be или тази поръчка е от parfumdreams?

# 479
В Нотино с код 15NOTINO излизат на 19 Евро Hands V
hbb24 доставят с DHL, Parfumdreams с Hermes(при нас)

Общи условия

Активация на акаунт