Професионални серии за коса 146

• 57 859
  • 809
  •   1
Отговори
# 495
Тази ламинираща вода колко време се стои с нея и нали накрая се изплаква?

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 17:41 от lora_1

# 496
Момичета случайно да знаете други сайтове където може да се поръча Marrakesh kahm smoothing treatment освен златна рибка и коса защото там са изчерпани

# 497
Благодаря, момичета, говорих с Арлен, ако продуктът е намален в сайта им, не може да се ползва кода за БД.
Много полезна информация, благодаря!
Мислех да изчакам промоциите за великден и тогава да поръчам едно нещо, но явно няма смисъл и ще се насоча отново към Нотино. За трети път така Арлен ме гонят към Нотино, аз искам да пазарувам от тях, а те не та не 😆

# 498
Момичета случайно да знаете други сайтове където може да се поръча Marrakesh kahm smoothing treatment освен златна рибка и коса защото там са изчерпани
Здравей:)
Аз ги намерих в английски сайт и приятелка, която пътува ще ми ги донесе др. (Два броя си поръчах за цена 35 паунда.) седм като си идва. Ако искаш ми пиши на лично да ти обясня Simple Smile

# 499
Здравейте,
Утре ми предстои изсветляване с кичури и боядисване, искам да се подготвя с подходящи терапии за косата, след това.
Скрит текст:

Като наличност имам:

Joico Moisture Recovery ш+м;
Loreal Pro longer ш + ампули;
Лореал Gold Киноа ш. ;
Loreal blonddifier и Cool Blonde шампоани;
Керастаз за блондинки ш+м от травъл сета;
Керастаз Екстеншънист травъл сет;
TIGI Bed Head Dumb blonde ш+б;
Меди Биокленз ш;
Новото олио Керастаз за блондинки;
Коприната на Чи;
Коприната на Биосилк;
Серум Чи Кератин;
Лореал митик ойл термокрем;
Олио Макадамия;
Мароканойл;
Спрей Керастаз Дисиплин;
Крем Ми аманте;
Маска Епруваж;
Маска Марокан с кафявата капачка;
Маска Олиосета синята.
Терапията клетка на Алфапарф;
Олаплекс 3, който ще подновя със сигурност.

С какво мога да допълня колекцията с цел Damage Control след изсветляване?
Еластисайзър екстрийм може би?
И някаква по-протеинова маска май ще ми трябва? Или нещо с превес на протеин, че нямам в наличностите...
Намислила съм и Oway Nurturing Drops да взема, на мястото на Маракеш ендз, който свършва.

# 500
Някой запознат с тази система? Имате ли впечатления?

# 501
Mamma ще ти трябва сериозен протеин,освен Про лонгър нищо по-протеиново не виждам.Еластисайзъра е "хидратация",аз не бих разчитала на него.На една маска също не бих разчитала,кичурите почват на сантиметър от корена,а косъмът повреди ли се веднъж,няма спасение,ще се скъса така или иначе,въпрос на време е.
Аз бих заложила на цяла протеинова серия и плекс

bonibon четох за тези продукти.Хмм,75 евро за leave-in 50мл, който за 4 мин. възстановявал косата,бил маска пък се оставял без да се изплаква...По-добре да си ползвам Олаплекс и пептиден серум...Продуктите за салони не съм ги засичала,но те ще да са златни

# 502
Момичета, някой по- назад ме беше посъветвал да си взема протеинова серия за изтощена от балеаж коса. Идках да питам коя серия препоръчвате и цялата ли да взема- в 3 стъпки, защото бяхте казали, че шампоана може да ми е много силен? Ими само маска ще свърши работа? Мисля да пробвам с някой травъл сет на Керастаз🤔

# 503
Минавам да похваля балсама на Joico Moisture Recovery, който получих вчера заедно с Ш (лилавия) и Б за блондинки на Лореал. Нанесох го за 15 мин, а след това сложих Нектар термика на мокра и суха коса. В банята я усетих доста лигава, а след като я изсуших стана подредена и подвижна. Ароматът е също много хубав, малко дори ми прилича на Нектара, та така двете се вързаха чудесно. С поръчката ми пратиха мостри на Paul Mitchell (Ш и Б за боядисата коса), интересно ми е да ги пробвам.

За пореден път получих коса-метла от Про Лонгъра и не мога да разбера защо... Използвам цялата серия - Ш, Б и термо. На суха слагам или Нектара или олио Макадамия, но винаги резултатът е суха коса, много суха.

# 504
VanessaDE и аз си мислех същото, трябва ми протеинова серия, моля дай насоки към какво да се насоча?
Загледала съм Керастаз Терапист? На първо време маската, пък по нататък и крема преди измиване и шампоана?
Или нещо на Джойко? Серията Defy Damage?
Гледах и лилавата маска Про Файбър на Лореал, но не е налична в момента...
Олаплекс 3 ще взема задължително, това ще е първо.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 10:29 от Mamma_knows_best

# 505
  • Някъде там
Днес косата ми е още по мека след терапията на елевен.
Показвам снимка с предна камера без светкавица, направо ми е копринена, отдавна не съм си харесвала косата толкова много.

Бялсъка е супер.
Като споменах блясък мисля да взема ламиниращата вода на Матрикс Simple Smile

# 506
  • Пловдив
В момента в brasty цената на k water е много добра. Аз си поръчах още една. Много ми харесва ефекта, супер гладка коса, без никакъв фриз, блясък нещо уау в повече не виждам, но и моята си има по принцип. А, аромата е много мой.

Според вас на моите дългокоси рапунцелки на 8г. мога ли да ползвам някакъв балсам вече? Имам Ланза с Kukui, екрю за чуплива коса.

# 507

Според вас на моите дългокоси рапунцелки на 8г. мога ли да ползвам някакъв балсам вече? Имам Ланза с Kukui, екрю за чуплива коса.
Разбира се! Досега не си ли ползвала? Моята госпожица използва от 4-5-годишна.

# 508
  • Пловдив
Не, дори още мия с детска Мустела.
Едната ми е с много гъста и дебела коса, но пък четката се плъзга по косата и нямаме проблем, а другата с по тънък косъм и там е трудно вече.

# 509
*dreamer*,
Пробвай с балсам Philip Kingsley Moisture Balancing. Той освен за всякакъв вид коса, е подходящ и за деца с дълга коса.

Общи условия

Активация на акаунт