💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 61 701
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 360
въпросите не биха били лесни, ако бяха отворени. Даването на възможни отговори веднага ги прави лесни

# 361
Според мен някои видяха, че другите вече са на минус и нарочно не натискат.

# 362
  • София
Яни, Яни, всеки се излага според възможностите си, а твоите са доста големи очевидно, пълна мъка ... Вместо да се жениш, да беше почела малко книги. Това Росинант, Моби дик, Гаргантюа явно не са от вашия блок, а?

# 363
  • Sofia
Оф много са зле! От Тина, Яница, Лейля и Зори го очаквах, ама другите... Уж претенции и акъл, и много висши, а накрая едно голямо нищо!

# 364
  • София
Хайде да не се коментират открито спойлери само, ще помоля.
Мен пък въобще не ме дразнят Деница и Николай.

# 365
Въпросите не бяха от лесните, за Моби Дик не съм чела, но знам за Божана и Ния. Знам историята за опричината при Иван Грозни, това прави ли ме тъпа, или трябва да смятам хората, които не знаят тия неща за тъпи? Интересите на хората са различни.

# 366
Е ето,за това изказах мнение ,че Яница е с връзки назначена. Ами то се вижда,дори да не я познавам,от представянето й в предаването се разбира достатъчно

# 367
  • София
Вальо прекалява вече.
Като цяло нивото на обща култура сред жените участнички е доста ниско и всъщност гледайки формата до тук хич не съм изненадан.

# 368
Моби дик е кит,как ще има крака?!Поне 90 процента са елементарни,жените наистина показват много ниско ниво.

# 369
  • Испания
Въпросите не бяха от лесните, за Моби Дик не съм чела, но знам за Божана и Ния. Знам историята за опричината при Иван Грозни, това прави ли ме тъпа, или трябва да смятам хората, които не знаят тия неща за тъпи? Интересите на хората са различни.

"Опричнина" е.

# 370
  • Sofia
Това към кой и за какво? Пак ли изпуснах нещо?

# 371
  • София
Е Дени взе приза за мен с отговора си кой  е най-високия връх на Стара планина... Черни връх... 😀😀

# 372
На мен пък не ми харесва тактиката на Станимир и Тина , гледат да си седят на нула и ще са в златната среда....за мен това си е минаване между капките,отказване...

# 373
  • София
Това към кой и за какво? Пак ли изпуснах нещо?
Имаше коментар коя двойка щяла да си ходи скоро, защото се било коментирало вече и имало спойлер.

# 374

"Опричнина" е.
Благодаря за корекцията.

Общи условия

Активация на акаунт