💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 695
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 75
Харесвам Момчил, не харесвам Яница. Тя до обяд е сърдита на себе си, а след обед на останалите.

# 76
Въпреки напъните да се оправдае Ян.с цел да се промени вота в анкетата, за да не ни се разсърди/да  не ни се обиди,като чете в темата/, аз продължавам да не я харесвам, защото я съпоставям с други млади хора - край мен има непълнолетни, далеч от 21г., които от малки показват ниво - и в поведение, и в отношението си към другите, и в интересите и заниманията си, хора, които имат мисъл в главата, цели и се развиват.  Сега , за да угодя на този или онзи , няма да си променя мнението и няма да си изтрия негативния вот.

# 77
  • Испания
Разбира се. Всеки харесва различни участници и няма защо да се оправдава. Аман от претенции! Това не пишете, онова пишете, тази анкета била не знам си каква... Ще има такава анкета за всички. Няма нищо обидно да гласуваш, че не харесваш някого. Аман от фалшив морал!

Тази двойка е в първата анкета, защото погледнах снимките в първия пост. Първи на първата снимка са Яница и Момчил. Следващата ще е за Тяна и Иво.

# 78
  • Sofia
Аз също. 😊 Друго ми се "набива на очи", колко лоша самооценка имаме за себе си. Много често си мислим, че сме уникални, умни и неповторими, че сме недооценени, че получаваме в пъти по-малко от това, което заслужаваме. Искаме всичко, сега и веднага, утре вече е късно. Да, ама не, както беше казъл един доста начетен и любим мой водещ. Липсва търпение и желание за развитие и самоусъвършенстване. Създадохме консуматорско общество и сега "берем" плодовете от творението си. Тъжно, но факт (лично мнение, без ангажимент, към никого).

# 79
Самооценката обикновено е именно за себе си 😁
Всеки вижда колкото може, колкото душата му позволява, знанието и въображението.

# 80
  • Sofia
Самооценката обикновено е именно за себе си 😁
Всеки вижда колкото може, колкото душата му позволява, знанието и въображението.
МДаа, трудно би била за някой друг. 🤭 Така става, когато бързаш, пишеш, триеш..

# 81
ДамаПика, благодаря за разясненията относно спорния отговор за дузпата на Денислава, Аз чак сега се загледах, че тя е със сиви ръкавици, а в кадъра показват ръце с черни ръкавици да махат табелката. Излиза, че е грешка на монтажа, но ние с право се възмущаваме на това, което ни показват.
Добре де, не можаха ли да го видат преди това и да го изчистят.
Толкова непрофесионални монтажисти ли имат в това предаване?
За нас зрителите ни остава един горчив привкус...

# 82
  • София
Съжалявам, че ще бъда съвсем откровена, но толкова не я харесвам Яница, че повече няма на къде. Не искам да съм груба, но всичко у нея ми е анти, писала съм и преди. И какъв е този зор да се ожениш на 21г изобщо не го разбирам...
За Момчил бих казала, че ми е симпатичен, явно е много готин и забавен, та чак плакаха повечето за него като мислеха, че са ги изгонили. Но поради факта, че доброволно си е причинил Яница, много ми падна в очите Simple Smile

# 83
  • София
Въпреки напъните да се оправдае Ян.с цел да се промени вота в анкетата, за да не ни се разсърди/да  не ни се обиди,като чете в темата/, аз продължавам да не я харесвам, защото я съпоставям с други млади хора - край мен има непълнолетни, далеч от 21г., които от малки показват ниво - и в поведение, и в отношението си към другите, и в интересите и заниманията си, хора, които имат мисъл в главата, цели и се развиват.  Сега , за да угодя на този или онзи , няма да си променя мнението и няма да си изтрия негативния вот.

Нека да уточня, че в нито един момент не съм целяла да оправдавам Яница за каквото и да било, нито пък да бъде променян вотът в анкетата, нито пък съм искала някой на някого да угажда. Всеки харесва или не харесва участниците - негова работа. Даже не коментирам дали аз самата харесвам Яница или не.
Но просто някои тук прекалиха с измишльотините по неин адрес. Simple Smile При положение, че толкова малко виждаме от участниците извън игрите, как - например - става ясно, че тя до обяд е  сърдита на себе си, а след обед на останалите? Няма нужда от толкова хейт. Simple Smile

# 84
  • Sunshine state
Нямам търпение да гласувам на анкетата за Тяна и Иво. И двамата не ги харесвам никак! 😈

# 85
  • До морето
Нямам търпение да гласувам на анкетата за Тяна и Иво. И двамата не ги харесвам никак! 😈

😂😂😂

Ама ние не сме чели във вестника за Яница. Гледаме я вече три седмици. Да, не виждаме много, но всичко което виждаме е все крива, сърдита, намусена, недоволна Яница. Едва ли някой от екипа ще седне специално да избира само намусени кадри на това иначе толкова слънчево и усмихнато момиче, за да заблуди драгия зрител.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 13:04 от Boho chic

# 86
Яница добре осъзнава какъв ѝ е характера. Тя сама оценява, че Момчил я е приел, въпреки характера ѝ, както каза в едната игра. Не съм чула обаче да заяви, че се стреми да се подобри, може и да съм пропуснала. Ще мине време, докато това се случи, има време да израства. Все пак тя от половин година е семейна след кратка връзка. Предаването ще ѝ помогне много да се види отстрани, да види модели на други семейства и как се отнасят един към друг в двойките.

# 87
  • София
В коя двойка според вас цари най-голяма хармония извън предаването?

# 88
И във и извън смятам,че това са Миро и Здравка.А също и Поля и Мохамед.

# 89
  • Испания
Скрит текст:

Нека да уточня, че в нито един момент не съм целяла да оправдавам Яница за каквото и да било, нито пък да бъде променян вотът в анкетата, нито пък съм искала някой на някого да угажда. Всеки харесва или не харесва участниците - негова работа. Даже не коментирам дали аз самата харесвам Яница или не.
Но просто някои тук прекалиха с измишльотините по неин адрес. Simple Smile При положение, че толкова малко виждаме от участниците извън игрите, как - например - става ясно, че тя до обяд е  сърдита на себе си, а след обед на останалите? Няма нужда от толкова хейт. Simple Smile

Фразеологизмът "Сутрин мрази себе си, следобед - другите" се използва за вечно сърдит човек и няма нищо общо с това доколко познаваш или не персоната.

В коя двойка според вас цари най-голяма хармония извън предаването?

Поли и Мохамед

Общи условия

Активация на акаунт