💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 626
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 795
# 796
  • На южния бряг
Той това и каза, че не знае отговорите и за това не е натискал, за да може другите, които знаят да отговорят, а не само да изхабява въпросите като Денислав, Николай много се ядоса по едно време.

# 797
  • София
И аз смятам, че Мохамед игра така от невъзможност, а не от благородство. Но лицемерната му лъжа получи лицемерно възхищение - все пак другите участници не са яли доматите с колците.

# 798
  • Sofia
Аз също смятам, че Мохамед много добре отигра ситуацията. Simple Smile Класната (дружинната) добре го е научила.
Мari_Mar, бързо оздравяване ти желая. Надявам се да си по-добре. 🤗

# 799
  • Испания
Няма никаква лъжа. Той с това започна: не знае отговорите на въпросите.

Следващо действие: или натиска бутона, за да прецака другарчетата с ясното съзнание, че не знае отговора; или не натиска, за да не гори въпросите и да отговори този, който знае.

Избрал е първото.

Не каза: не натисках, за да отговорят другите. Каза: не знаех отговорите, не натисках бутона, за да отговарят останалите. Има съществена разлика.

# 800
Нали Мохамед и Полина са се разбрали предварително каква сума максимум може да заложи, не се е чувствал застрашен Мохамед, че да играе на тото. Иначе е ясно, че му е било по-трудно в игра с въпроси за обща култура.

# 801
Mari_Mar, Радваме се, че си тук! Бързо оздравяване! Дано го минаваш по-лекичко ! Heart

# 802
Мохамед предполагам, че и не всичко разбира. Но пък днес разбрахме, че и майката и бащата на Поли са перфектни.

# 803
Мен пък не ме дразни Здравка, а Миро. То бива да си такъв умрялок, ама чак пък толкова, направо е живите мъртви. Не са отишли там да четат книги все пак, бил е наясно къде влиза. Толкова слабохарактерен и свит мъж ми е направо жалко. На Здравка ѝ беше ясно, че дори и да я вземат, пак ще са последни, издразни я пасивността му. И да, Здравка също губи игри, но ги губи като дава всичко от себе си, а този нейния отива като агне на заколение.

# 804
  • SF
Здравка май здраво се е разсърдила на Миро, което не й прави чест. Миро откъде се сдоби с този букет?
Не харесвам режисираните им разговори, но пък приветствам старанието им да ги изиграват артистично, все едно, че и без камери така си говорят.

# 805
  • София
Еми Миро си е дърво. Свит и срамежлив е, ама игра е все пак. И тактиката на Даниел да беше приложил, пак е в +, поне имаше шанс нещо да налучка. Съвсем нормална реакция от Здравка. Все пак са отишли там да играят, не да са на заден план, щото да не се изложат.

# 806
И аз имам чувството, че Мохамед нарочно накрая каза това, че го е направил за другите, а не, че наистина е толкова великодушен. То си пролича, че е така. Стана ми много смешно в откъса за утрешния епизод как Момчил реагира на предложението на Емо към Яница с "халал да му е" Grinning

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 00:48 от daisy12

# 807
  • SF
А пък Милена била сигурна на 78 процента, че Иван Асен ще победи Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 808
  • София
Какво лошо има, че Поли смята родителите си за перфектни. И аз така смятам за моите родители. Могат да ми бъдат пример за подражание.

# 809
Aко Мохамед беше играл като Дани с парцалите щяхте да го изядете Simple Smile
Ама мъж на 41 не е като на 20. Което му прави чест. Дани осра не знам колко въпроса. И Ники се ядоса.
Аз лично не виждам лошо в това родителите да са чудно семейство. Това води че децата им се стараят също да имат чудно семейство.

А на Миро на Здравка и аз бих се нервирала.

Общи условия

Активация на акаунт