💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 59 451
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Въобще не смятам, че ги харесват чак толкава, просто не харесват Деница и Николай. 😀

# 961
  • София
Изненада ме, че Денислава беше обявена за най-красивата жена в къщата, нали не бъркам? Но и себе си да посочиш, пък е още по-странно.
Познавах преди години една жена, която беше точно комбинация от сприхавостта и вечното недоволство на Я и З. Досега се потрисам като се сетя колко напрягащо и неприятно беше общуването с нея. Всички й внимаваха как да не я ядосат, че да не ги захапе като пепелянка. А тя беше горда е от себе си как върти всички на малкия си пръст и колко е директна, а то всъщност беше невъзпитана простачка. Е, от години не желая да имам нищо общо с нея. Свадливостта не е стожер на приятелството. Затова, и не само, Здр и Яни са ми крайно несимпатични, а отношението им към мъжете им е ужасно. Яни сутрин се събуждала сърдита, извинете, то тя си е родена сърдита Simple Smile
А като стана дума за змии, другия епизод явно само ще го слушам, абсурд да ги гледам, фобията ми е толкова силна, че и по тв не ги издържам тези животни.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 09:42 от AniCat

# 962
Мисля, че постъпката на Ники от вчера повлия на вота. Смятам, че иначе те щяха да останат.

# 963
Тъй като Деница е на държавна работа си мисля, че са с договор до кога да продължат.
Все пак в ДА не може да отсъстеаш безкрай.
Друго, което си мисля с напредването на играта трябва да се покажат роднини, свекърва беше мин. година, а при тях това няма как да се случи и им измислиха нарушаване на правилата, което не мисля, че е по приемливо от едно не справяне с играта, примерно.
А така само Николай е виновен и край. Деничка се е представила чудно, нали и е на ръководна длъжност и всичко е ок.

Сега видях какви мемета има за Миро на Зизу и чехльовците. 🤣

# 964
  • София
На мен ми направи впечатление самообладанието, което запази Деница в момента на дисквалификацията. Нито мрънкаше, нито правеше намусени физиономии. Стоически запази авторитета на мъжа си, не изложи и себе си в тоя момент.

# 965
  • До морето
Да и на мен ми направи впечатление, че почти не се коментира. Той каза едно изречение зад кадър, през това време тя гледаше надолу. И един коментар на Момчил. Толкоз! А иначе другите ситуации ги разнищват от- до и всички двойки се редуват да коментират.

# 966
  • София
Доколкото разбрах, предаването е снимано накуп, а излъчването е разкъсано. Т.е. участниците са имали игри плътно всеки ден, а не само през три дни от седмицата. За 32 епизода се събират около 4 седмици и половина, демек към 20-22 работни дни - напълно приемливо и възможно дори със стандартна отпуска. Затова не мисля, че изгонването на Деница и Николай е по план.

# 967
  • Испания
Писах ви, че за мен беше странно изписването на името на Поли от Николай, затова направих и видео. Има нещо там. Ако е трябвало да напуснат, биха могли просто да загубят, ама знам ли!

Тъй като неделя ще пусна нова тема, анкетата е до неделя. Отбелязала съм го в заглавието.

Доколкото разбрах, предаването е снимано накуп, а излъчването е разкъсано. Т.е. участниците са имали игри плътно всеки ден, а не само през три дни от седмицата. За 32 епизода се събират около 4 седмици и половина, демек към 20-22 работни дни - напълно приемливо и възможно дори със стандартна отпуска. Затова не мисля, че изгонването на Деница и Николай е по план.

Още миналата година казаха, че снимат всеки ден /както и "Игри на волята"/, включително събота и неделя.

# 968
Здравка се изкефи, че всички ги подкрепиха и то основно заради нея, но отново се държа гадно спрямо Миро. Разбира, че е смотан, ама кой й е виновен - сама си го е избрала, пък и не прави нищо да му помогне да покаже добрите си страни и да се успокои, а само го смачква още повече! А в анонса за следващия епизод се вижда как реагира Миро, когато тя пък се отказва да играе!
В друг анонс пък дадоха как той "хвърля пачките" и залага 4000 лева, сигурно тази реакция коментираш. Явно ще играят както тя каза - харесват я, ще залага, приех го на майтап, но като чух залога му и разбирам, че вероятно е следвана линия.

Не те разбрах много! Simple Smile Коментирам как идва да я прегръща и утешава, когато я е страх от змии и казва - не мога да го направя! А не се цупи и обвинява като нея, че не е успял да издържи повече с халбата! Simple Smile

Едва ли Деница си е взела отпуск само за част от предаването и после продукцията да се чуди как да я гони. Винаги могат да си намерят такива като нея свободни за целия период, а и тя си е пуснала неплатена - голяма работа - то сега сигурно и трафика през границата е намален - нямат нужда от нея чак толкова. Аз одобрявам държанието й - подкрепи мъжа си, не го обвини, държеше го за ръка, но и каза, че трябва да има доблест човек - т.е осъзнава грешката! Поне не дадоха друго де!

А Денислава наистина си е най-красивата - кое точно ви изненадва?

По отношение на гласуването - помислете и за стратегията - Здравка и Миро са много по-нестабилна двойка, Ники и Деница нямат някаква съществена слабост и по-трудно могат да бъдат отсранени - за това използваха момента. Здравка и Миро ще са следващите - няма да им се размине.

# 969
  • София
Ами не ми е красива Денислава, главно заради грима, предполагам. Трудно ми е да кажа коя е най-хубава. Щеше да ми е по-лесно, ако въпросът беше : "Коя има най-естествено излъчване?", да кажем. 😀

# 970
Е, Денислава е най-свежа, разбира се. Едва ли Деница отива, за да изиграе половината игра и да си ходи, че й е свършила отпуската, всеки е отишъл за победа. Те са по-стабилни от Здравка и Мирослав, но според мен Ники им е дразнещ, както и забелязвам една тенденция по принцип да се отстраняват по-възрастните.
Нестабилността на Здравка и Миро може да е в различни посоки и да поднесат някоя изненада, като се засилят стабилно. Не ме напуска чувството, че победите им са случайни, за разлика от Поли и Мо, които се вижда, че са стабилни. Вчера Поли спомена, че работят с радиоактивни материали, може би оттам идва тази съсредоточеност и внимание. Явно всяка грешка в работата им може да струва скъпо.

# 971
  • Испания
Специално аз никога не съм споменавала нищо за напускане на Деница заради отпуск. Просто за мен там има нещо, което едва ли ще разберем. Много странно беше излъченото снощи.

За мен Денислава не е най-красива. Има мъжко излъчване. Ако се абстрахирам от това, което излъчва, когато си отвори устата, Тина е най-красива и има най-нежни черти.

# 972
Значи, Денислава е най-красивата само защото ние не сме там Joy

Сериозно сега, Денислава и на мен не ми е точно красива, въпреки че много ми харесва. Сладка е, има сини учи и широка красива усмивка, обаче си ми е грубовата (да не навлизам в детайли, защото ми е симпатична по принцип). Яница и Тина в лице ми харесват повече от нея и по този показател бих ги класирала преди нея.

Но ако се добавят други фактори като фигура и излъчване, май наистина Денислава е най-красивата там.

Съгласна съм със Smileys за Тина Simple Smile

# 973
Аз споменах за отпуск. С такова чувство останах. При това в полицията няма отпуска. Звънят, тръгваш. Няма море, няма в друга държава съм.. Няма не мога. Има неща дето по телефона също трудно се решават. Ако искаш.
Говоря за гранична полиция.
Изказах мнение, защото останах с чувство, че нещо е съшито с бели конци.
И не ми се навлизаше в подробности.

# 974
Аз също се учудих, че нито един човек не беше посочил Тина. Това ме навежда на мисълта, че е имало някакво допълнително условие, когато са правили статистиката. Например - един човек да е посочен в една категория. И понеже Тина е заела политическата категория, красотата е за Денислава. Или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт