💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 723
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 135
  • Далечният изток
Да си дойдем на темата!

# 136
  • София
"Изневярата" епизод 150.

# 137
Яница да слуша Тяна и да записва.

# 138
  • Велико Търново
Оф, тъкмо мислех, че темата с изневярата е останала назад...

# 139
Не че нещо ама това с тоя секс е голяма глупост. Според Лейля, “секса е най-важното нещо в една връзка” 🙄 ми това според мен пък изобщо не е така. Има много по-важни неща, то ако беше само заради единия секс ...

# 140
Не че нещо ама това с тоя секс е голяма глупост. Според Лейля, “секса е най-важното нещо в една връзка” 🙄 ми това според мен пък изобщо не е така. Има много по-важни неща, то ако беше само заради единия секс ...
Влез в СО и ще видиш колко е важен. 🤣

# 141
  • Sofia
Оф, тъкмо мислех, че темата с изневярата е останала назад...
Тц, оставиха ни малко да отдъхнем и сега с нови сили 😅

# 142
  • Перник
Поли може да е всякаква, но не мога да не й призная положените усилия. В говора й няма и помен от така характерното пернишко "л".
Вие с колко точно перничани сте комуникирали? Аз самата съм от Перник и съвсем не ми се е налагало да полагам усилия, за да превъзмогвам "хактерното" л. Както и на повечето хора впрочем. За разлика от всички източни говори, при които е почти непреодолимо мекото говорене.

# 143
Аз не разбрах Тяна защо беше разплакана нали позна бельото.

# 144
  • София
Аз не разбрах Тяна защо беше разплакана нали позна бельото.
Емо пита изневярата заради секса ли е била? Тя каза не, но Иво не беше на това мнение. 😀

# 145
  • Sofia
Martinsitka, с достатъчно за да съм толкова категорична. Simple Smile

# 146
  • Испания
Толкова е изкуствено това събиране на двете групи! Ще познаваш някого от месец и ще си говориш с него за семейния секс.

И пак Тяна, и този път и Ивайло...

Днес ставах не знам колко пъти, за да си върша работа. Изгубени час и половина.

# 147
Какво е казал дедко за сексуалния си живот?Simple Smile

# 148
Днес мъжете нямаха много избор! Реално каквото и да изберат, стила на крайния резултат си е същия. Китайски кич! Дори и някои елементи, които бяха вкарали там  за полицайката, мед. сестрата или веригите- пак си бяха по- скоро комични.

Тяна и Иво при цялото това дъвкане на изневярата май не са стигнали до консенсус за причината. Иво за секс си говори човека и за незадоволеност, Тяна за потъпкване на мъжкото его.........😁 Може пък и двете да са верни- Тяна да му е внушавала, че не е достатъчно добър, той пък да си е потърсил друга. Само така ми се препокриват.

Зорница с тези верижки ми се стори в стила на манекените.

# 149
  • Испания
Като гледах как мъжете ровят из тези парцали, имах чувството, че са в магазин за бельо втора употреба. Изключително гнусно.

Общи условия

Активация на акаунт