💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 721
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 150
Аз все си мислех, че Иво е кръшнал, защото Тяна не мие чинии, ама нъц, не познах.

# 151
Скучна игра....

# 152
Играта не ми беше интересна особено.

Видяхте ли Иван Асен как се шибна с чука по главата на утрешната игра? Предполагам е гумен и не съжалявам, че се разревахме от смях Joy

# 153
Рикошетът на чука в каската ме разсмя и мен, ама докторът стои Simple Smile) и стоически не се издава, че се е фраснал!
Манекените и аутфита им не ми харесаха.
Това, което Иван сътвори (без касинката!), ми хареса, добре стоеше бялото комплектче върху манекена, но съм убедена, че на тъмната кожа на Милена не би ми харесало.

# 154
Иво каза, че " са го изговорили " , изневярата имаше предвид,  но май не са.

# 155
  • Бургас
Иво каза, че " са го изговорили " , изневярата имаше предвид,  но май не са.
На мен ми писна от тяхната изневяра.

# 156
Скучна ми беше играта и гледах не много внимателно. Тяна и Иво пак с тази изневяра. Тези приказки как секса е най-важното нещо в една връзка - определено за мен това не е така. Въпрос на приоритети.

# 157
  • earth
Не че нещо ама това с тоя секс е голяма глупост. Според Лейля, “секса е най-важното нещо в една връзка” 🙄 ми това според мен пък изобщо не е така. Има много по-важни неща, то ако беше само заради единия секс ...

Не е само заради единия кекс, но той е в основата на връзката между мъжа и жената. Който не го разбира, като пораснат децата - развод (ако могат да си го позволят), в най-дорбия случай.

# 158
Не че нещо ама това с тоя секс е голяма глупост. Според Лейля, “секса е най-важното нещо в една връзка” 🙄 ми това според мен пък изобщо не е така. Има много по-важни неща, то ако беше само заради единия секс ...

Не е само заради единия кекс, но той е в основата на връзката между мъжа и жената. Който не го разбира, като пораснат децата - развод (ако могат да си го позволят), в най-дорбия случай.

По тая логика качеството на брака сигурно прогресивно се влошава, защото с течение на годините повечето господа нито толкова вече го могат, нито дамите са в най-секси кондиция. Направо се учудвам, че познавам неразведени двойки с пораснали внуци и правнуци.

Иначе е важно да има напасване - ако той иска жена му да носи розови ушички и панделки, предполагам не е добре тя да се появи с полицейска шапка и свирка, защото това би бил добър повод той да се обърне към някоя нейна приятелка, за да провери дали тя не си пада по розови ушички и панделки. Аз вече така горе-долу си представям драмата между Иво и Тяна.

# 159
  • Испания
Тематично. Кратко, точно и ясно.

# 160
Специално при избора на Иво за бельо на мен ми се стори не че толкова го влече розовото,а защото знае ,че принцеса Тина обича розово. Задачата реално беше той да избере бельо,което би му харесало, а той просто по навик се хвана за розовото.
 Според мен и много други аспекти от брака им се водят по този принцип.

# 161
Специално при избора на Иво за бельо на мен ми се стори не че толкова го влече розовото,а защото знае ,че принцеса Тина обича розово. Задачата реално беше той да избере бельо,което би му харесало, а той просто по навик се хвана за розовото.
 Според мен и много други аспекти от брака им се водят по този принцип.

Така е. Даже вероятно, ако задачата беше да си избере жена, която визуално и сексуално му харесва, не би избрал Тяна при все всичките ѝ подобрения, но той по навик си пробва с нея.

Това не е хейт, а дълбокомислен анализ.

# 162
  • European Union
Все пак това е игра. Естествено, че ще избереш това, за което си сигурен, вместо тайната си сексуална фантазия. Само глупак би избрал нещо различно от розово. И както видяхме стратегията на Иво се оказа работеща.

# 163
Бре в тая игра много страдание, много прикрити незадоволени желания. Smiley Някои и пореваха...
Само тактиката с любимите цветове и професионална насоченост проработиха. И естествено Миро и Здравка с "габровската" семплост. Simple Smile
Иван толкова подсказки даде на Лейля, е ми верно не мисли тая жена.

# 164
Бре в тая игра много страдание, много прикрити незадоволени желания. Smiley Някои и пореваха...
Само тактиката с любимите цветове и професионална насоченост проработиха. И естествено Миро и Здравка с "габровската" семплост. Simple Smile
Иван толкова подсказки даде на Лейля, е ми верно не мисли тая жена.

То и Тина много не мисли. Вместо да следва подсказките, взе че се размечта той как искал да я види някога си.

Общи условия

Активация на акаунт