💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 748
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 165
Тина май се колеба точно между ансамбълчето на Миро и черното наметало? Пак близо черно/червено, второто беше без гащи Satisfied

наистина екипа беше сглобил магистрални еротични идеи за бързо обслужване.

# 166
  • Sunshine state
Тяна циври и прави драми от въздуха. Обичали белезници и двамата.. Ох, как ме е яд, че няма да си ходят тази седмица тия двамата. 😆

# 167
Тяна циври и прави драми от въздуха. Обичали белезници и двамата.. Ох, как ме е яд, че няма да си ходят тази седмица тия двамата. 😆

И аз много искам да отпаднат точно те. Най-неприятни и дразнещи са ми от всички двойки.

# 168
Хареса ми снощния епизод,доста се смях на мъжките физиономии по време на играта 😜
Скрит текст:
Като гледам залозите от днешната игра,Полина или Момчил  отиват на номинации със сигурност в четвъртък [\spoiler]

# 169
  • UK
Не знам дали ми се стори, но Яница, докато беше сама с Емо и разсъждаваше по манекените, изглеждаше доста по-ведра и ненамръщена, докато не се появи Момчил и не застана до него.

# 170
  • Испания
Резултати от първата от поредицата анкети за двойките:

# 171
  • earth
Не че нещо ама това с тоя секс е голяма глупост. Според Лейля, “секса е най-важното нещо в една връзка” 🙄 ми това според мен пък изобщо не е така. Има много по-важни неща, то ако беше само заради единия секс ...

Не е само заради единия кекс, но той е в основата на връзката между мъжа и жената. Който не го разбира, като пораснат децата - развод (ако могат да си го позволят), в най-дорбия случай.

По тая логика качеството на брака сигурно прогресивно се влошава, защото с течение на годините повечето господа нито толкова вече го могат, нито дамите са в най-секси кондиция. Направо се учудвам, че познавам неразведени двойки с пораснали внуци и правнуци.

Да, качеството на много бракове се влошава по тази причина. Някои остават заедно въпреки това; търпят или нямат избор/възможност за промяна. Аз затова написах "в най-добрия случай" горе. Кексът (който разбира се се променя с годините) не е само за физическо удовлетрворение, но е също така важен за емоционалната връзка между партньорите. Без него те са малко повече от съквартиранти. Разбира се не говоря за баби и дядовци.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 19:06 от morisay

# 172
  • Испания
Това с интиригите хич не ми харесва.

# 173
Е какви са тия интриги сега,нали уж позитивно предаване беше

# 174
Поне играта не е обща за всички двойки, както беше миналата година на шахматното поле, че да чуят кой не ги харесва.
Ще има какво да обсъждаме след епизода.

# 175
Скрит текст:
Не че нещо ама това с тоя секс е голяма глупост. Според Лейля, “секса е най-важното нещо в една връзка” 🙄 ми това според мен пък изобщо не е така. Има много по-важни неща, то ако беше само заради единия секс ...

Не е само заради единия кекс, но той е в основата на връзката между мъжа и жената. Който не го разбира, като пораснат децата - развод (ако могат да си го позволят), в най-дорбия случай.

По тая логика качеството на брака сигурно прогресивно се влошава, защото с течение на годините повечето господа нито толкова вече го могат, нито дамите са в най-секси кондиция. Направо се учудвам, че познавам неразведени двойки с пораснали внуци и правнуци.

Да, качеството на много бракове се влошава по тази причина. Някои остават заедно въпреки това; търпят или нямат избор/възможност за промяна. Аз затова написах "в най-добрия случай" горе. Кексът (който разбира се променя с годините) не е само за физическо удовлетрворение, но е също така важен за емоционалната връзка между партньорите. Без него те са малко повече от съквартиранти. Разбира се не говоря за баби и дядовци.

Не знам доколко кексът е важен за емоционалната връзка. Познавам мъже и жени, които където каквото срещнат, все на кекс ги избива, а нещо хич ги няма в емоционалното задълбаване нито с официалните им половинки, пред които също не пропускат да се отчетат с кекс, нито с мимолетните им завоевания.

А и хората са с много различно либидо, темперамент и стил, така че важното е да има напасване и приемане. И ако някои предпочитат да рецитират Пушкин пред правенето на кекс, не бих ги определила като малко повече от съквартиранти, а като сродни лирични души.

# 176
  • Далечният изток
Скрит текст:

Да, качеството на много бракове се влошава по тази причина. Някои остават заедно въпреки това; търпят или нямат избор/възможност за промяна. Аз затова написах "в най-добрия случай" горе. Кексът (който разбира се променя с годините) не е само за физическо удовлетрворение, но е също така важен за емоционалната връзка между партньорите. Без него те са малко повече от съквартиранти. Разбира се не говоря за баби и дядовци.

Не знам доколко кексът е важен за емоционалната връзка. Познавам мъже и жени, които където каквото срещнат, все на кекс ги избива, а нещо хич ги няма в емоционалното задълбаване нито с официалните им половинки, пред които също не пропускат да се отчетат с кекс, нито с мимолетните им завоевания.

А и хората са с много различно либидо, темперамент и стил, така че важното е да има напасване и приемане. И ако някои предпочитат да рецитират Пушкин пред правенето на кекс, не бих ги определила като малко повече от съквартиранти, а като сродни лирични души.
Абе важен си е... На незадоволената жена от самолет й личи колко е нещастна, крива, недоволна...

# 177
Специално при избора на Иво за бельо на мен ми се стори не че толкова го влече розовото,а защото знае ,че принцеса Тина обича розово. Задачата реално беше той да избере бельо,което би му харесало, а той просто по навик се хвана за розовото.

Е, в случая той заложи на това, което тя би познала най-лесно. Не вярвам тази коронка, дето я има в пакетите Зрънчо, да му е част от фантазиите - избра я, както и всичко друго в розово като подсказка.

Секса е важен, но не е на първо място. Ако единия не уважава другия, подценява го, пренебрегва го, не проявява разбиране  и т.н - няма как да правят добър секс. Просто секса е функция на всичко останало. Тя и самата Тяна се опита да го каже това вчера, ама нещо не остана разбрана. Иначе направили ли ви впечатление как почти всички мъже коментираха уж свободно темата, а жените само 3?

А на Иван-Асен с чука и аз не можах да не се разсмея .........................Simple Smile

# 178
  • earth
Не знам доколко кексът е важен за емоционалната връзка.

Има литература по въпроса (не само за хората, но и за маимуни)  + common sense.

Познавам мъже и жени, които където каквото срещнат, все на кекс ги избива, а нещо хич ги няма в емоционалното задълбаване нито с официалните им половинки, пред които също не пропускат да се отчетат с кекс, нито с мимолетните им завоевания.

Нали правите разлика между необходимо и достатъчно условие?

# 179
Скрит текст:
Не знам доколко кексът е важен за емоционалната връзка.

Има литература по въпроса (не само за хората, но и за маимуни)  + common sense.

Познавам мъже и жени, които където каквото срещнат, все на кекс ги избива, а нещо хич ги няма в емоционалното задълбаване нито с официалните им половинки, пред които също не пропускат да се отчетат с кекс, нито с мимолетните им завоевания.

Нали правите разлика между необходимо и достатъчно условие?

Smiley

Ами кексът не е необходимо условие, приложимо за всички двойки по света, според мен. Вероятно съществуват и такива, за които пък е достатъчно.

В крайна сметка какво е?

Общи условия

Активация на акаунт