💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 773
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 225
Тая Яница, като се събуди в леглото-кожата и бяла, ама бяла. А като се гримира, обииилно, все едно е избягала от някой катун. Защо се прави така, не разбирам.
Относно играта, явно не гледаме с тях едно и също предаване. За Поли и Мишо всички ги усетихме, но за другите душа на компанията, душа на къщата... Разминават ми се.

# 226
  • Испания
Ха, ха! Яница и Момчил - последни.

# 227
Яница-Ние сме двойката без която не може къщата 😂😂😂.Не знам дали сама си вярва 😁.
Хареса ми,че най сетне се разбра че Иван е изневерил,не знам защо толкова го крият.
На Поли баща и нали бил богат,за какво са им толкова парите,че чак и тайна споделяли на Тина?

# 228
Поли и Мишо ги разкостиха .

# 229
Най-нехаресваните двойки дотук са Поли и Мишо и Тяна и Иво.

# 230
Здравка направи грешка с този огромен залог. Не трябваше да се изхвърля толкова, сега ще паднат в класацията.
Тяна и Иво пък излиза, че според другите не са един за друг. А нак-харесвани излизат Иван-Асен и Милена. Аз пък не ги харесвам последните и хич не са ми един за друг.

# 231
  • Sofia
Поли и Мишо ги разкостиха .
Заслужено Simple Smile

# 232
Въйййй, дружинната ръководителка Поли е като някой горд опекун, настойник и най - вече дресьор на кученцето Мохамед. Малее, каква смешка е тая Полина и хич не се усеща!

# 233
Интересно ми е сега дали Иван-Асен ще успее да покрие норматива с чука или само ще се контузи.

# 234
  • София
Миро с 0 от 5?! :о
антирекорд.

Яница и Момчи може и да си тръгнат тази седмица... Да видим.

Разбрахме, че Поли и Мишо е най-нехаресваната двойка във формата. А в негативната тройка са и Иво/Тяна и Дени/Ники.
А сякаш Дени/Дани събраха най-много позитиви, но мога и да бъркам, за това не съм никак сигурен. Здравка/Миро и Милена/Иван-Асен също имаха доста попадения.

# 235
Значи фалша се усеща навсякъде.Интересна игра.Тина с тъпотии си,вече ме дразни,време им е да отпадат.Не знам защо, но мъжете ми стават вся по-симпатични и Момчил,Иван,Иван-Асен,Иво,Ники.
Здравка се изхвърли .

# 236
Хубава игра, показва реално какво се случва в къщата

# 237
Поли си е заплюла Мохамед, разчистила е жените ( и децата май ...) около него, вкарала го е в на тати фирмата , дресирала го е на къса каишка и сега го показва като на кучешка изложба.
*Камея, писали сме едновременно 🥂

# 238
  • Испания
Игра тип "Биг Брадър".

# 239
  • Далечният изток
Поне разбрахме настроенията във вилата. Нищо не ме учудва засега.

Общи условия

Активация на акаунт