💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 646
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 720
  • Испания
Mari_Mar, дръж се и побеждавай тази гад! Всички ти стискаме палци.

# 721
За Поли и Мохамед - очаквах да се справят, защото тя е такъв тип - обича да внимава, да се съсредоточава и да се състезава с хъс и мисъл в главата, а не да се впуска през глава - без да осмисля(някои други дами от формата точно това правят, уви).

Тяна и Иво добре включиха асоциативно мислене и за мое съжаление се разминаха на косъм с взимането на играта. Исках да се справят, защото не врякаха.

Тина - прави са някои, като казват, че се прави на умряла лисица и на по-простичка, отколкото е. Не е чак толкова зле момичето. Браво и за нея, че се събра и взе играта.

За др. двойки снощи писах...

Здравчето се размина с играта, но бе себе си - внимателна и съсредоточена, без лиготии и врякане.

Да обобщя - умниците Милена и Деница се изложиха. Така ме зарадваха. А уж мъжки момичета, уж разбирачки, уж интелигентни, учили, образовани, врели-кипели....

*** Чета някои постове тук и си мисля, че някои от вас бъркат сякаш! Деница с Денислава....

За Дени и Дани - да, трябва да им се зачете хармониката. Редно си беше.

# 722
  • София
Не знам защо трябваше да питат другите дали са съгласни да зачетат хармониката на Дени и Дани.
Според мен, напълно достатъчно беше продукцията да признае, че нещо е недовидяно и е допусната грешка - и толкова.
На черното няма как да се каже бяло, нямаше какво да оспорват останалите.

# 723
Аз се учудих колко много жени не просто не бяха запомнили, че трябва да вземат точно волейболна топка, но очевидно не можеха да я различат от футболната, че и от баскетболната.

Иначе играта ми хареса, защото трябваше да се внимава за детайлите.

# 724
От всички младежи на мен пък са ми симпатични Денитата. Не се лигавят излишно, подкрепят се като губят и бързо си прощават.
"Големият" успех на Тина беше чиста случайност и не бих го отчела при положение, че изблъска всичко по пътя си.
За Здравчето ме е яд, и нея я е яд. Simple Smile Сигурно има връзка с болестта запомнянето, но ако по-бързо, но няколко пъти ѝ ги повтаряше предметите щеше да ѝ е по-лесно си мисля.
Иван Асен има само един плюс, вчера ми се видя, че е най -висок. Simple Smile А Милена е толкова меланхолична и бавна та не се учудих на неуспеха ѝ, е можеше поне 2-3 да уцели.
Иван на Лейля го харесвам от началото. Поведението му е уравновесено, приятен изказ и глас. Ако и Лейля е с малко по-сериозно отношение ще са приятна двойка.

# 725
Бързо оздравяване, Мари! Yellow Heart
Иван и Лейля ги харесваме от началото с ММ, тя последните два епизода играе много добре. Здравчето е другата ни любимка, но и аз мисля, че заради болестта ѝ е по-трудно.
Браво на Поли, но все още не мога да я харесам. А Яница продължава да разочарова, до сега май нито едно положително качество не успях да открия у нея.

# 726
Лейля и Поли са ми най-нехаресваните от жените. Нито като външност ми харесват, нито като стайлинг, нито като поведение, въпреки, че са двата полюса и най-добре се справят с игрите. Ужасно неприятно ми действа Полина, като започне да говори, как тази задача въобще няма да ги затрудни, защото ... еди какво си. Не мога да й отрека как хубаво караше на заден ход, за разлика от много други.
За Тинчето - мъжа й каза, че е работила като сервитьорка и оттам има развита памет. Така или иначе се справи добре. Харесва ми и той как възприема всичко от смешната страна. Още в първата игра с колата ми направи впечатление, че не отразяваха бутнатите конуси или намаляваха малко резултата, а гледаха бързината. Не им е много ясен регламента, дори и за тях самите.
Много грозно впечатление ми направи Деница с това мрънкане. Някъде споменаваше, че има полицейско или военно образование, не очаквах такива лиготии. Явно благата митничарска работа я е разглезила и й е вдигнала неоправдано самочувствието.

# 727
Завършила е Полицейската академия/тя така се изрази/, а мъжът ѝ/по нейни коментари/ явно някога е бил или е пожарникар. Иначе с философстване , лежерност и хумор си приема несправянето Деница. Но пак не я харесвам, Николай- да, с него бих седнала да говоря-примерно. Simple Smile Не че някой ме е питал.

# 728
  • София
Отначало мислех, че Деница е завела там дедо малко насила, но сега изглежда точно обратното, той се старе, я тя грам не се напъва. А с тоя автоматик съвсем се изложи, голямата разлика.
И трите кифли Яни, Тина и Дени са наясно, че нямат шанс да спечелят, но пък държат да станат много известни и да се харесат и затова се скъсват да се правят на интересни. А понеже не блестят с особен интелект,  вместо да за забавни са неадекватни, всяка по своя си различен индивидуален начин Simple Smile
Милена не мога да повярвам, че е толкова зле с паметта и ориентирането кое какво е. Аз се опитах да си представя колко предмета бих запомнила и честно си признах, че 5-6 макс, но 0 вече си е постижение.

# 729
Мари Мар и аз се присъединявам към пожаланията на другите за бързо оздравяване! Стискам палци!

Снощи ми хареса играта - интересна беше. Участниците я подцениха може би или не им обясняват в детайли подробностите - не знам. Изглежда очакваха там да има по един предмет - като например телефон, крушка и т.н и не запомняха подробностите и после бяха учудени, че имаха повече от една възможност или пък не търсеха някой скрит, а вземаха първия, който видят. Също не знам дали мъжете знаеха кога и до колко могат да обясняват и подсказват. Някои подсказваха без самата дума, а други мълчаха и не смееха нищо да кажат.

В тази игра според мен трябваше да си измислят някаква схема за запомняне - като Тяна и Иво, но по-интелигентна. Най-лесно е Чернокосата кукла взе зегето и разряза белия телефон ...... нещо такова - да е свързано в текст и да е случка. Вече шофирането назад обърква малко, но пак несериозно се отнесоха.................

# 730
Май нямаха време за толкова словосъчетания, но е факт че подцениха играта.
И аз не харесвам Деница вече, симпатична ми е, но пълна мъжкарана и една такава вяла винаги. Николай я дърпа напред за всичко.

# 731
  • До морето
Това с историята е добър метод,  но пак биха се объркали защото Чернокосата кукла взе зегето и разряза белия телефон предполага просто да ги взимаш едно след друго според реда в историята, а тук видяхме, че първо трябва да ги открият, а примерно точно чернокосата кукла беше супер забутана. Това, което направи Полина - да повтаря и тя нещата след Махамед е много ефективно.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 13:23 от Boho chic

# 732
За Деница донякъде има логика ,че не се е справила защото се е съсредоточила в педалите и заради това нищо не запомни Grinning само 2 пъти съм карала автоматик на много кратки разстояния и постоянно си повтарях "левия крак не ти трябва,няма съединител" ,та предполагам за жена ,която не е карала от много години кола с ръчка, сигурно също си е трудно. Пък и тя сама си каза,очаквала е една кукла, един телефон и т.н  изобщо не обърна внимание на детайлите.
Иван Асен никак не го харесвам,ама и аз бих се ядосала,уж умна жена пък чак толкова да не запомни нищо.

# 733
Не ми хареса това, че Деница се провали и веднага реши да наказва дедо.

Тяна и Иво освен, че най-много си подсказваха, се опитаха да послъжат и с часовника, като нагласят стрелките му, явно разбират от бизнес.

Според мен, Милена се провали, защото предметите ѝ бяха безинтересни и неразпознаваеми, трябваше да проявят разбиране от продукцията и тяхната игра да бъде със секс играчки.

# 734
  • София
Голям хит е предложението ти за игра със секс играчки. Simple Smile

40+ годишните жени с поведение на Лолитки, продължават да ми стоят нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт