💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 620
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 885
  • Далечният изток
Никакво благородство не беше. Мохамед просто не знаеше отговорите. Иначе пак се изкараха много велики. Ако знаеше отговорите, щеше през трупове да минава, айде моля ви се...
А Дани игра играта, игра за себе си, за тяхната двойка, до колкото можа и той.
Интересно... Мохамед не бил проявил благородство, тъй като не е знаел отговорите, но пък Даниел е играл доколкото е можал. Нищо че и той не знаеше отговорите, но натискаше бутона на поразия. Т.е. - какво е/не е проявил?
Впрочем, Денислава с думите, които каза по адрес на Мохамед, индиректно нарече Даниел неблагороден и че не му е "тука вътре". Само не знам дали и тя не разсъждава едностранно и дали усети, че всичко, което каза за Мохамед, са камъни в градината на половинката ѝ.

Здравка, независимо че се ядоса заради липсата на хъс у Миро, не трябваше да постъпва така. Защото ако не се подкрепят, то защо са заедно...

Николай си подписа пътния лист. Останалите ще гласуват за Здравка и Миро.
Къде видя да наричам Дани благороден?!
Все пак нямаме ли право на различно мнение в темата или всички дружно трябва да пеем псалми във възхвала на Мохамед?!

# 886
  • Испания
Всички са "за" наказанието. И аз съм "за", но за всички, не само за едни.

Николай постъпи адски глупаво, та и продължи да лъже. Тъкмо беше посъбрал симпатии.

Здравка пак се издъни. Ама тя може, нали?

# 887
Николай можеше поне да си признае.
Като най - възрастен да излезе достойно от играта.

# 888
А защо Тяна не беше наказана така като се опита да врътне часовника? Беше си също опит за измама, а само и казаха, че така не бива и не спечели играта.

Тяна се съгласи веднага с продукцията и не тръгна да спори с нея и да отрича.
За случая с часовника, може би си е помислила, че част от предизвикателството е да запомни на колко да навие часовника. Не мисля, че го направи с друга умисъл.

Както и не разбрах, кога точно Ники си смени избора-след като започнаха да обръщат дъските ли..

# 889
Трябваше Николай да си признае, по-добре щеше да е отколкото да излъже. Но малко прекалено беше това наказание.

# 890
Не очаквах такова детинско поведение от Николай.Все пак са заобиколени от толкова камери,какъв е смисъла от лъжата,за една точка?!

# 891
След сигнала ли си е поправил отговора Николай?Защо да нямат право на поправка,далеч са жените си, няма как да си подсказват?
Излъга ,да,но това наказание нещо не го разбрах.И други шмекеруват без наказания.

# 892
  • Испания
"Толкова е наивна, че ако ѝ кажа: "Небето е розово", тя ще излезе и ще каже: "Наистина е розово".

Това не е наивност, това е тъпота, Станимире.

# 893
Горкия Миро, добре, че ще са на номинации с Деница и Николай. Здравка не спря да мърмори.

# 894
  • Бургас
Момчи, голям сладур 🤩

# 895
  • Далечният изток
Хехее, Здравка посочена от жените, Яни от мъжете...

# 896
Яница:  "като пубидитьел" 🙃

# 897
  • Испания
Свадлив и директен не са синоними. Тези хора не знаят какво говорят.

# 898
"Мъжката постъпка на Мохамед"? Аз нищо мъжко не виждам в него.Полина е по-мъж от него с нейната хиперактивност.Той продължава да ми е като кученце.

# 899
  • София
Не знаех, че да си свадлив/сприхав е комплимент.

Общи условия

Активация на акаунт