Любители на Котки - Тема 157

• 31 819
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Намерете котката! Бива ли един да не иска да спука Joy

# 166
  • София
Моята Маци уж дама, ама голяма мърла...
Четкахме се днес, гласихме се и като излязохме навън се овъргаля здраво в мръсотията... при това с голям кеф 😅

# 167
Барби,
Не мога да се нарадвам на Котчица. Голяма красавица и миловидна физиономия. Направила си чудо.

# 168
  • София
И двете направихте по едно чудо. Wink

# 169
Калъфите на възглавничките са от тук, имаме за всеки сезон, но пише, че са китайски. Качествени са, от лен/единствено Слънчогледите нещо пускат мъх/Ван Гог като котка ми е любим, ама той си ми е любимец🌻
Зак е тежък, не знам дали ще го издържи шезлог, окачен на парно. На Фин бях взела за прозорец, но непрекъснато падаше и го хвърлих накрая

# 170
Преди малко видях нещо уникално по новините по БТВ. В Измир улична котка си донесла и двете болни котета сама във ветеринарна клиника. Били с възпаление на очите. Всички заедно с майката са дадени за осиновяване.

# 171
А мъжо ми сподели друг пост, в който котка осиновила пиленца донесени от стопанина Simple Smile
Защото се шегуваме, че нашата Черен Нос е като квачка в люпило ...

# 172
  • София
red soul, окачването е стабилно и няма да пада, но платът доста увисва при по-тежка котка.

# 173
Сиамски близнаци с една глава Simple Smile

Днес цял ден са били навън и са станали черно-сиви ..... обаче се кефят и двамата на ресането с четката. Май само това е начина за намаляване на космите по дивана.

# 174
  • София

Изтегнал се е баш на пътя към кухнята.
Напоследък много сериозно почна да ми отказва консерви. Сухата храна си я яде. Още повече предпочита обаче сурово месо. Принудих се и му взех цяло намалено пиле от лидл, обезкостих го, добавих дроб чета, воденички и сърчица плюс витамини и замразих. Много ги харесва. Остатъците от обезкостеното пиле с кокалите го сварих и отделих месото и бульона. Еми, не иска като е сготвено. Котките на село си го изядоха обаче с удоволствие.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 10:45 от Aila

# 175
  • София, Лагера
Мили мацки, отдавна не съм писала Simple Smile Ама наваксвам с четенето от време на време!
Аз нали преди време питах дали маците променят характера си - вече имам някакъв отговор. Джинга се промени: от онова дистанцирано малко мачЕ, стана гальовна чаршафна маца. Само ходи по мен и децата и се гали Simple Smile Спи под юргана на големия ми син, когато не спи върху мен! Като учи баткото, постоянно е в скута му. И търпи на тормоз - понеже е мила, постоянно някой от нас я гушка, мачка и целува! Но тя вече няма против, а мъркоти. Много ми е хубаво! И на нея май и е гот, не бяга, а сама се вре Simple Smile
Мюсла стана на куче... гони топчета и играчки, досущ като паленце. Тича след тях, като й ги хвърля и ми ги носи обратно в леглото или на дивана. Не драска вече. Сутрин идва при малкия и го буди за училище, ближейки го. Като стане той, се прехвърля на мен и ме целува, докато не стана. Направо като куче!
Като работя, все са около мен (ако не поркай баткото), дори напоследък не ми настъпват клавиатурата (уважават ме Grin) ... чак ми се мисли и за още едно коте Simple Smile
Рапорт даден! Отивам да ви дочета!
П.п. всички снимки са ми от маците върху мен, освен такава да пусна? Ама утре, че са ми на телефона.

# 176
  • София
Пускай, пускай! Откога не сме се радвали на твоите маци!! Blush

# 177
Здравейте и от мен. И аз отдавна не съм писала. Аз пък съм малко зачудена за ПиратЯ. От известно време така силно тъпче одеалцето си с лапички че чак има и едни като конвулсии на тялото докато го прави. Напомнят малко както когато котараците са върху котките. Ако е легнал и тъпче пък чак повдига задната си лапичка. Всичко това придружава с мъркане като локомотив. След това тъпчене, мъркане  и потрепване си чисти пишлето и заспива.
Какво ли е това?

# 178
Ноеми, променят се и още как! Иванчо беше много гальовен. Идваше сам и в мен и в мъжа ми. Сега не ми дава да го гушна. Веднага се изсулва от ръцете ми. За ММ да не говорим. Но пък е винаги готов да се търка в краката ни и с голям кеф идва да го решим, но на земята трябва да е.

# 179
Мацата вече дивее и се радва на всичко навън в двора Simple Smile) Раната почти зарастна след кастрацията и не сме ходили да я шият отново. Даже вчера хвана и едно врабче, голяма ловкиня ще бъде Animal Cat

Много хубави котки имате Yellow Heart
Аз ви пиша притеснена за моята женска маца Чия (преди 6 месеца я намерихме пред вкъщи). Преди 8 дни и беше кастрацията, мина добре, но вече е оставила само 2 шева от...6/7, всичко е махнала и говорих с доктора, каза че има опасност да се отвори раната. Лошо ми стана.. Пазя я да не скача, ама си е дива.. всички пердета съм прибрала да не скача, но пак я хваща дивотията. Лекаря ми каза като подивее да я затворям в клетката и да я мажа с крем на раната(голямо дебнене е да не го излиже). Приема и антибиотик още.

Моля стискайте палци да заздравее бързо раната и да е всичко наред. Green HeartYellow HeartPurple Heart
Исках да питам при други кастрирани нормално ли е там където са шевовете да е подуто, като ходи и се загледам виждам как си е по изпъкнало, а също и като легне стои по нагоре?

Качвам ви и снимки на дивата принцеса:

Общи условия

Активация на акаунт