Любители на Котки - Тема 157

• 31 840
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Моят колега, за да не ме дразни как спи по цял ден, ходи в спалнята и спи върху дрехите ми ако случайно съм оставила нещо отгоре, ако не се мушка под завивката и цял ден не се показва. Сутринта хубаво се нагря на прозореца, събра достатъчно топлинка. Grinning Heart

# 196
Значи моята колежка се премести от офисния диван на стола си Simple Smile в др стая и аз с нея - да й правя компания.

Черният колега Шошо е още тинейджър и учи със синко горе, усвоява и той на сън.

А сивата колежка помагаше в чистенето от леглото в спалнята!

Абе всеки с професията си!
Само не съм сигурна за дистанцията от 1.5 М винаги ! ХА!

А аз си пиииша процедури за Remote working ! Трябва д с включа този материал за “колегите”.

# 197
На припек върху масата

Не можах да я науча да не се качва там, това е любимото ѝ място. Когато някой се храни, идва задължително да му прави компания, дори и да е заспала или да се е заиграла. Слагах тиксо, вода, премествах, прелъгвах....вече се примирих, макар че съм изключително против. Ако знаете някой изпитан метод, споделете.
Предишният ни котарак никога не е стъпвал на масата, без да се налага да го уча или наказвам. Даже при скачане от високо правеше невероятни пируети, за да не я докосне. Може би се е качвал само нощем или когато е оставал сам и не го виждаме. Котката на майка ми също не ходи по масата, дори и да има оставена храна.
Не можеш Simple Smile Иванчо редовно е върху кухненската маса или плота. Няколко пъти пробвах да го "набия" с ръкохватката и кърпата. Ефектът е, че пак се качва, но като ме види на вратата и веднага слиза  Simple Smile Марийка по никакъв повод не се качва там. Или поне не го прави, докато ние сме будни Simple Smile

# 198
Давам Ушатото за осиновяване...
Невъзможен е, сън не съм видяла от седмица, само реве и скача върху нас, не мога вече, ако затворим вратата скача докато я отвори, играе му се, а вечер сме толкова изцедени, че няма време да играем, за да се измори, съответно спи цял ден и нощта е наша....Cold Sweat

# 199
заключете вратата, ще се измори да скача. Аз така процедирам с една скокла.

По-лошо е да не се научи да драска на вратата. Тогава спане няма. Laughing

# 200
Леле..аз от какво да се оплача, от това спасение има ли....   Ама да сме здрави.....    Че и виновно гледа....

# 201
# 202
Здравейте, има ли някой със скорошни впечатления от клиника "Д-р Антов" в Лозенец? Интересувам се за кастрация на мъжко коте, те са ни най-близо, но досега не съм ползвала услугите им, затова бих приела и други предложения.

# 203
Леле..аз от какво да се оплача, от това спасение има ли....   Ама да сме здрави.....    Че и виновно гледа....

Какво ти трябва таблата! Виж какъв разкош имаш! Heart Eyes Че и виновно гледа...

# 204
  • на брега на морето
Здравейте, има ли някой със скорошни впечатления от клиника "Д-р Антов" в Лозенец? Интересувам се за кастрация на мъжко коте, те са ни най-близо, но досега не съм ползвала услугите им, затова бих приела и други предложения.
Аз съм ползвала услугите на д-р Стоянов за лечение на зайче и бях много, много доволна. Не го рекламирам, само отговарям за себе си. Кастрират котки, но не оставят на стационар след кастрацията.

# 205
Благодаря, Котьо. Там ще е. Казаха, че ще остане при тях, докато излезе от упойката, тоест ще си го прибера следобед. Ще пиша другата седмица как е минало.

# 206
  • на брега на морето
Да, вечерта ги дават. И аз питах какви са условията там преди да кастрираме Рафаела, но предпочетох нашата клиника, защото имат стационар. При д-р Антов нямат. Напразно - Нала беше кастрирана сутринта и вечерта си я взехме. Малко се клатеше, но сутринта всичко беше наред. Стискам палци, непременно пиши как е котачето след кастрацията.

# 207
Колежката на сина ми... Учи занаят-програмиране
Мене много ме досмеша. Сина ми я щракнал)

# 208
Привет, момичета ☺️
Последно време само чета ама последната снимка ме подсети да кача тази от днес.
Аз на канапето, Съни в краката ми и книгата върху нея 🤣Естествен книгоразделител 🤣

# 209
  • София
Един Пухиндрел

Общи условия

Активация на акаунт