Любители на Котки - Тема 157

• 31 820
  • 749
  •   1
Отговори
# 120

Кабелите са ми слабост от малък, Лъки!🐾🐱🐾

# 121
  • Варна
Ох, Доня, ми не е чиста диария, има малко оформено в изпражненията. И не мирише зловонно. От ноември се надяваме.
Със сигурност има подобрение. Ама колко е добре ще питам.

# 122
  • Варна
Ето я прашасалата мечка, след ремонт:

# 123
Днес времето беше прекрасно и имахме фото сесия:) Шошо и мама Черен Нос:)

# 124
А, така, Стейси! Изпробвали сме го, просто! Wink

# 125
Моментна снимка на Феликс от преди малко. Сега е заета да се мие, чистотницата ми тя. Чака ме да си лягам, а на мен главата ми пуши.

Гимнастичка!

# 126
  • София
Да платя 2/3 данъци (действието се развива преди малко върху мен):

# 127
  • София
Ей така ме гледаше тази сутрин и ме чака да се събудя Heart

# 128
Ставай да ме храниш!

# 129
Лео се опита да поспи следобяд на слънце, а аз изнахалствах, да го снимам
Малко по-късно бях възнаградена със следната фотосесия:

Опита се и Световната купа по художествена гимнастика да погледа отблизо, но не можах да го снимам.
В момента пак спи.
А вашите любимци как използват днешните слънчеви лъчи?

# 130
Ех какво лъвче!
Аз по-горе показах фотосесията от вчера:) днес не е по-различно. Черен Нос сутринта ми позира скатана под живия плет и мъркаща

# 131
  • Между гори и планини
Как използват слънчевите лъчи - Чери отива и се търкаля из разни прахоляци и се прибира бял. Нашето изложение е изток и юг, по това време спалнята е цял ден в слънце , но те искат вън.

# 132
Зак си счупи и шезлонга. Не разбирам как ги има тия 6кг Не му личат, на мен не ми изглежда едър, а тежи, наистина.
Иначе, и тук пролетта дойде, птиците пеят разкошно, Закари е залепен по цял ден на вратата към градината и им говори. И се препича едновременно. Дори глупчото е традиционалист-държи да спи в счупения шезлонг

утре ще опитам да му го ремонтирам, но сигурно пак ще го счупи

# 133
По нощите племенничката ми е пратила клипчета как си разхожда котката (задокеанска) на вън на каишка. Само че няма начин да се качват клипове от компютъра и няма как да ви ги покажа.

# 134
По нощите племенничката ми е пратила клипчета как си разхожда котката (задокеанска) на вън на каишка. Само че няма начин да се качват клипове от компютъра и няма как да ви ги покажа.
YouTube

Общи условия

Активация на акаунт