Любители на Котки - Тема 157

• 31 805
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Свърши се 😺 Отново й беше 4 дни.
Край на сиропа...и без това се почувствах като пияна 😆

# 106
Здравейте, включвам се с една красавица. Мър-момиче, кастрирана, след две седмици става на 4 години.
След баня

И вече не сърдита от банята

# 107
  • Варна
Прекрасна Мър Simple Smile
И Късметка има нужда от баня, мм кърти отвор за врата и котката бая прашасала и тя ...

# 108
Мерси, гледам драмата с къпането да не е много често. Докато види легена и дим да я няма😂

# 109
А защо я къпеш?

Много е сладка!

Ето една Сивчо скрита сред списанията Simple Smile търсейки спасение от другите 2ма:)

И Джуджи на забраненото място!!!

# 110
Горе-долу я къпя на 2-3 месеца. Козината й е дългичка и като почне да се сплъстява влизаме в банята за нейно нещастие.

# 111
Има сухи шампоани. Аз съм взела лосион за почистване и сресване.

# 112
О, Сова,
Това за Шошо ще е добре дошло. Че иначе. Обица планирам да играе по корема му.
Пък как мрази гребени ...

# 113
Аааааа котка и грамофон  Wink имам чувството, че нарочно се разхождат около него, за да дразнят ММ Wink не ги е хващал още върху капака, ама редовно мърмори, че има следи от лапи по него Simple Smile и от носове по ТВ Wink

# 114
Мацка също мрази гребени и четки,разхожда се пред включени телевизори и след това екрана е в косми(изключено ли е ТВ-то,не е интересно).С това дистанционно обучение се учителките се нагледаха на уши,опашка,нос,лапи и малко гъз.Любимото й е когато пишат домашните,да се насади на тетрадките като квачка,и се дразни като я махаме😂😂😂

# 115
  • София
Сладкото ми пуФкаво момиче 😻

Толкова ми липсваше и я мислих 15 дни (беше нахранена, на топло). Изглежда и аз съм й липсвала- подскача около мен и се въртя като пумпал на 2 крака (колегите го определиха като танц на любовта)- голяма скица беше.

# 116
Ето го и моето гадинче във новата тема:

Сриснете по едно палче всичко да е наред. След малко ще я водя на вет, че има вагинално течение. Някакво кафяво зеленикаво, появява се от време на време.

# 117
Снощи бях сама и за втори път пробвах да соя със Зак. Взех го, гушнах го, поседя 5 мин и си избяга в неговото легло.
Сега спа у мен, но тежи и не мога да го издържам дълго. имам усещането за гюле в скута. Вдигнах го и за минута беше така/снимката е размазана, ама не бях бърза. стелвфона/

мисля, че още спеше прав

# 118
  • Варна
Две седмици след началото на новата диета Женя е по-добре. Далече от идеалният резултат в тоалетната, но все пак по-добре.
Ще питам ветеринарите дали и колко добре е това.

# 119
  • Между гори и планини
Стейси, много бързо минаха тия 2 седмици! Мислех си за вас и се радвам, че има подобрение. Какво значи по-добре? По на рядко, по-оформени...?

Общи условия

Активация на акаунт