Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са училищата за бременни и какви теми се обсъждат в тях?
Какви са преживяванията на бъдещите майки с различни продукти за бременни?
Какви са препоръките за прием на витамини по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са училищата за бременни и какви теми се обсъждат в тях?
Във форумите се споменават няколко училища за бременни, като един от тях предлага лекции по различни теми, рисуване на корема и снимки. Друго училище включва лекции за посещения в болница, изследвания и обиколки на родилното отделение. Освен това има училище в Шейново с 3-4 лекции, водени от психолог. Всички училища изискват предварително записване и плащане за участие.
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки с различни продукти за бременни?
-
Какви са препоръките за прием на витамини по време на бременност?
Препоръчително е да се приемат витамини от естествени източници, като плодове и зеленчуци, тъй като има тенденция бебетата да се раждат с твърде много кости в някои случаи дори със затворена фонтанела. Витамините обикновено се предписват само когато са необходими, а лекарите съветват да не ги приемате без необходимост.
-
Какви са препоръките за мазане по време на бременност?
-
Какви са симптомите и препоръките за болка в гърдите по време на бременност?

Та споко за коремчето!
ще предам на щерката, че си я харесала!
Кой казва, че все повече нямало да се харесваш?!? А пък аз все повече се харесвам. Смятам, че бременните жени са изключително красиви. По-красиви от която и да е небременна жена. Преди се смеех на свеки, като казваше, че бременните се променяли, личало им по погледа, но вече започвам да идвам на нейното. Абе гледам си очите в огледалото - друга съм. И тази другата много ми харесва

Някой да знае къде мога да ги намеря?

Нямах нито разкъсвания,нито шевове.Появи се обаче от някъде един арабин-"лекар"и реши да ми вади плацентата без да изчака и минута ,и ...съответно ми скъса пъпната връв.Трябваше да ми я вадят с пълна упойка.
Така че,самото раждане не ме изплаши толкова,колкото факта,че от изтощение не можех да изляза от упойка,просто ме събори.Не ми даваха детето 2 дни,защото имах халюцинации.