Отговори
# 480
  • София
Мерси, Сани!

Честно казано, аз предпочитам да не пускат. Съспенсът така е по-голям. Wink

# 481
ЦРУ пасти да яде...

# 482
Какво трябва да видим тук? 🤯
Мерси, Сани!

И аз съм на същото мнение, но май не сме оставали само 1 фраг, така че нямам големи надежди 🙈

# 483
Какво трябва да видим тук? 🤯
Мерси, Сани!

И аз съм на същото мнение, но май не сме оставали само 1 фраг, така че нямам големи надежди 🙈

Уж Керем ама ...

# 484
Това на балона предполагам е отражение или на розите или  ръката на Ханде как се е хванала за главата....

Това е под балоните - розите и Ханде... който снима снимката Дилара, Гамзе, Керем - е пред масата струва ми се далече за да се отрази в долния ъгъл на балона, ама вероятно аз съм сляпа и затова не виждам Керем

# 485
  • София
Определено това са очите, челото и косата на Керем!

# 486
Има лице с черна маска на балона. Поне аз го виждам и гледам, че в туитър са го видяли 😆
Ясно се виждат очи и нос.
Кукличке, не е лицето на Ханде, защото е закрила половината с ръката си. Нямаше да се виждат две очи, ако беше нейното.

# 487
Ако е Керем.. защо стои с маска при Ханде? 🤔🤪
Наистина не ги виждам тия работи, не съм с толкова богати въображение.

# 488
Има лице с черна маска на балона. Поне аз го виждам и гледам, че в туитър са го видяли 😆
Ясно се виждат очи и нос.
И аз го виждам! Няма как да е отражението на Ханде, според мен, защото на четирите снимки позира по различен начин, а отражението върху балона е едно и също. Но кой е вече не знам. Нищо чудно и въображението ми да си играе с мен Joy

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 13:32 от ally.yor

# 489
  • София
Момичета,
не разбрахте ли?! Керем е! Керем. Grinning Ясно се вижда косата му - прическа ала Хектор, с маска е, защото с Ханде си мислят, че така ще ни заблудят кой е. Но тези очи забравят ли се... Цял сериал в тях гледаме. Joy Шака! Шака! Ама не издържах. Това да се взираме във всяка снимка на единия или другия и да гледаме за отражения е малоумно. Не мога да повярвам, че на някого му се занимава, ама нейсе... Wink

# 490
С тези предположения кой е там?, започвам да вярвам в духове или там разни привидения... Явно Ханде има силен ангел хранител, наречен Керем според феновете   🤣
Само аз ли нищо не виждам 😡🥺

# 491
  • Плевен / София
С тези предположения кой е там?, започвам да вярвам в духове или там разни привидения... Явно Ханде има силен ангел хранител, наречен Керем според феновете   🤣
Само аз ли нищо не виждам 😡🥺
аз също

# 492
  • София
Много ясно се вижда образа.  Образът е на мъж и ако не е Керем, то тогава е Мурат-2.  Други заподозряни в момента няма.   

# 493
А ако има Мурад 3 ?🙄

# 494
Ханде и Керем

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 13:41 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт