Отговори
# 615
Вай Hug , мерси за видеото с Лолова - ГОЛЯМА беше , мир на праха и , ще я помним много поколения Flowers Hibiscus
Не харесвам особено скокове във времето . За Еда и Серкан това ще означава много болка и не изживяна любов, което е мнооого несправедливо  . А за сериала  ще означава безсилие СЦ да измислят нещо интересно и без времеви истории Imp

# 616
Дано сценаристите чуят мислите ми! Heart Eyes
Нали знаеш какво да направиш, за да "чуят мислите ти" 😏😏😏

Реално.. ние в темата сме били повече време заедно, отколкото Еда и Серкан 😆

# 617
  • Пришълец
Спешно търся розовите очила на Бърборанка - да сте ги виждали?! Шегичка Stuck Out Tongue Winking Eye Hug
Май само още един ромком съм гледала и то не повече от 10 еп., та не съм наясно в каква посока могат да завият, но това на Серкан да му се натресе Селин с чуждо дете, Еда да замине и да си отглежда близнаците* сама, твъъъърде драматично ми идва Smirk
* като подреждаха терариум имаше някакви бебешки фигури, на подсказка ми заприлича. Пък и нали винаги, всичко им е ×2 Joy

+1, Налбантова. Ние сме били заедно по-дълго време в сравнение с Еда и Серкан Joy

Вай, благодаря, че сподели видеото.

# 618
Бро и аз бих искала същото, но кой ни пита нас, просто съм гледала доста сериали и
                                   обикновено така ги заплитат нещата, но този път не искам да съм права, не искам...
                                    За изпълнението на Таня Лолова и Орлин горанов направо си ме разплакахте още
                                    си бърша сълзите. Почти всички от това поколение си заминаха, но питам аз кой ще
                                    ги замести?

# 619
Може би Серкан ще попадне в болница след припадъка. Смятам че Еда ще научи от Мело за Серкан и  ще научи  истината за бременността на Селин, и бързо ще се върне.
И аз не искам дълъг скок във времето.  Може да е 1 седмица , но не повече.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 23:31 от FBID1679618279013166

# 620
  • София
Коментар от социалните мрежи:
“Еда-Мари отново заминава и нашият робот този път припадна. Дръж се, Серхио, идвам за теб. Ще ти направя изкуствено дишане!”

Явно има и по-луди от нас. Мераклийки са обаче, признавам ги. Как са се засилили уста в уста да срещат Керем. Не знаят какъв отпор от бг-мами ги очаква. Бедна им фантазията! Grinning

# 621
Те наистина си нямат представа срещу кого застават, ето я Налбантова веднага спретва
                                        Икаруса и да видят те с кой си имат работа, дишане уста в уста, олмаз, не знаят от
                                        нашия отбор колко кандидатки има, направо няма да се докопат никога.

# 622
Момичетаааа, много хубав фраг си имаме🙂😊☺ . Не, не, все още мисля, че Серкан не е бил интимен със Селин и това ме прави много радостна.
Али, благодаря 🥰🍀🌼
vai1, страхотна Татяна Лолова, любимка 🙂

# 623
Любовта не познава измама...
Любовта на познава и грешки....
Любовта не очаква покана
и сама пред  всичко върви...
.....
Благодаря, Вай! Heartpulse

# 624
Изгледах пак и двата фрагмана, Али Heart, явно Еда и сие започват да разследват, разбират, че Селин е наистина бременна и Еда решава да се оттегли, тъй като няма представа за Селин и Дениз. Прощална вечер, кекс-мекс, писмото за сбогом, Серкан ядосан, защото не е спал със Селин и няма как да е негово, тича, пада и финал.
В следващата серия Мело ще звънне на Еда  точно преди да излети и няма да има скок. Вече болници, малко драма, докато се разберат, а може и малко Серкан да е в кома, че нали Керем отиде на премиера на филма си Joy
Накратко, това очаквам в следващите две серии, а после? Еда хамиле вероятно и ще трябва някаква друга интрига да завъртят. Дано пропуснат клишето с бившата от чужбина, както някой беше споменал, отметнахме ги наведнъж и бивша, и бременна със Селин. Joy
Лека вечер! Nature Stars

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 00:22 от Dessira

# 625
Каквото и да се случва в сериала, то винаги преди това е загатвано . Спомняме си разговора в Анталия и мечтата на Еда да стане световно известен ландшафтен архитект, а на Серкан да се разхожда в градина , направена от нея, така че може би отиваме към този момент.Падането е начин, да бъде изпуснат самолета, а и ние знаем, кога боледува Серкан.И преди писах, че я искам тази раздяла, тя е необходима и за двамата. За Еда  това е начин да се съсредоточи върху завършването на образованието и постигането на мечтата си , за Серкан е време, поради липсата на Еда да види истинското лице на Селина. Видя се ,че тази не се спира пред нищо, но не знам дали си дава сметка какъв си го .........Дори и да върже Серкан, тя ще получи един студен, сив, безразличен към нея робот  Серкан Болат и това ще е нейното наказание/ поне така ми се иска/.Другият вариант е , да видим втори епизод на тоталното отрязване на пилето- Серкан от 20 епизод ,но в пъти по- жесток и безмилостен/ дай ,Боже/. Това божие недоразумение не разбра, че насила хубост не става.И да е бременна,  и каквито и малоумия да се въртят в болния ѝ мозък, тя никога няма да има Серкан.Да спиш с мъж, който бълнува името на друга жена и да знаеш,че той обича точно тази жена, а ти си нищо за него....просто нямам думи.
  Събота не е далече, ще видим какво ни чака.

# 626
  • Кърджали
Тая бивша от Лондон я гласят от как се помня (силно казано). Да си седи там, той Робота е ходил в Англия бизнес да прави, не любов. Па и една бивша ни стига.Акомсе появи втора, за Еда не знам, но серкан ще иска да влезе в лудницата. А аз с него...

# 627
Слухове от интернет:

- Сцената на раздялата ще бъде емоционална, но причините на Еда няма да имат смисъл за Серкан, затова той ще се опита да разбере какво крие тя с помощта на Енгин.
- Серкан ще разбере за бременността на Селин и всичко ще добие смисъл.
- Момичетата ще разберат, че Селин е бременна, затова Еда ще реши да напусне
- Бебето е от Дениз
- Дениз и Селин ще се сближат.
- Селин ще излъже за бебето, ама Дениз, няма да й повярва.
- В крайна сметка Дениз и Селин ще решат да задържат това бебе ... и скоро ще напуснат шоуто като двойка заедно.
 - Книгата на Малкият принц ще бъде причината Еда да не се качи в този самолет.
- Серкан ще изпадне в паника и ще припадне.
- Кемал ще се намеси и ще се увери, че Еда няма да си тръгне.
- Сюжетът за бременността ще приключи в един епизод.
- няма скок във времето.
- Токио намекна, че може да снимат сцена в боницата на Мucize doctor. Но това вероятно ще се случи в началото на епизод 38.

Не знам кой е Токио... фен ли е, някой от екипа ли, приятел на някой актьор.... но Micize doctor май е с по голям рейтинг и ако сцена с техен актьор или в тяхната болница ще докара фенове на нашия сериал може би е добър ход и за двата сериала....

# 628

Добро утро, момичета! 💙
Пожелавам ви усмихнат петък, изпълнен с много настроение!
Премислих фрага и след първоначалния "шок" мога да кажа, че ми хареса. Наистина не отговори на нито един въпрос, а точно обратното - зададе още повече. Радвам се, че драмата с бебето и бременността ще се реши в един епизод, толкова внимание заслужава Селин и нейните манипулации. Че бебето е от Дениз, ме изненадва не по-малко обаче, но предпочитам този вариант, то е ясно. 😂
Аз припадането на Серкан, Еда вероятно ще усети, че нещо не е наред с него и ще се върне, те нали имат силна връзка. А ние знаем кога боледува Серкан - когато може да загуби Еда.
Очертава се наистина интересен епизод, днес очакваме озет и снимки! 💙

# 629
Гледах фрага. Дано Еда не замине и види припаднала Серкан. Дано той й каже ме бебето не е от него. Дано няма скок в времето.
А защо Серкан припада? От мъка?
Дано не свърши така епизода. Дано се намеси бащата на Серкан да не допусне Еда да замине.
Много въпросителни и само едни отговори утре.

Общи условия

Активация на акаунт