Отговори
# 135
Ама има и друго относно съмненията на Серкан. Окей, приемаме, че се реди и той на опашката да е татко на пилетата, но може и друго да е.
Може да се шашка, че Селин е бременна, но как е забременяла, след като той не е посещавал онова нейно място? Може да е шокиран, че някой друг е засявал градината й. Не, градинката е само на Еда, Селининото е нешо друго 😆
Ама вероятно реакцията му няма да има общо с това, за което се надявам.

Марги, ами ние видяхме само цуни-гуни, уж мимолетно нещо. Ама тая Селин е голяма щракалка значи, щом после е спала с козела и го нарипа мимолетно.

На това разчитам като удавник за сламка. Ако не заточвам се на някой самотен остров да си ближа раните. Това ще остави трайни вреди в съзнанието ми. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 136
Той нашият може да има съмнение, че Калпазанката може да се е възползвала от него, когато е бил я кома, я в безсъзнание .... не вярвам да е изневерил на Бамби ... 
Ама има и друго относно съмненията на Серкан. Окей, приемаме, че се реди и той на опашката да е татко на пилетата, но може и друго да е.
Може да се шашка, че Селин е бременна, но как е забременяла, след като той не е посещавал онова нейно място? Може да е шокиран, че някой друг е засявал градината й. Не, градинката е само на Еда, Селининото е нешо друго 😆
Ама вероятно реакцията му няма да има общо с това, за което се надявам.

Марги, ами ние видяхме само цуни-гуни, уж мимолетно нещо. Ама тая Селин е голяма щракалка значи, щом после е спала с козела и го нарипа мимолетно.

# 137
  • Кърджали
Преди да вадя точилката, ще чакам да разбера какви ги е свършил Серкан. Все ище мк е мил.
Но се пита в задачата кога Дениз е имал време да опраши Селин.

Еса поне май бързо ще се окопити. "Говори ми з бъдешето. За нас". Прекарва врвмв със Серкан. Знапи все пак  пак не успяват да се разделят. Слава Богу... Баси, за моят кипен живпт не съм се вълнувала толкова

# 138
Да не излезе така, че са се познавали преди самолетната катастрофа .... Wink
Преди да вадя точилката, ще чакам да разбера какви ги е свършил Серкан. Все ище мк е мил.
Но се пита в задачата кога Дениз е имал време да опраши Селин.

# 139
mi_si, стига де. Тук станахме вече друг жанр, в който жени изнасилват мъже 😆 Те един нормален кекс не показаха, а сега ще ни бутат мисли за насилие и то от жвна към мъж 😆
Серкан трябва да знае, че дори и в кома да е, точилката трябва да е в изправност само за една - ЕДА 😆😆

# 140
  • София
Както и очаквах, Серкан ще има съмнения, дали той не е бащата! Тези сценаристи, които не мога да съжаля за това, че са преуморени както вие сте писали в темата (защото този екип работи от януари месец тази година, т.е. не са работили и три месеца), мога да го съжаля само и единствено за творческото им безсилие и немощ! Превърнаха една романтична комедия в пародия, т.е в  несполучливо подражание на романтична комедия! Добре все пак, че става дума за турски сериал, в реала нито една жена няма да търпи всичко това, което успя великия Серкан Болат да сътвори за цели 36 епизода! Розовият балон пълен с романтика, любов, нежност и красота, окончателно е спукан! Gift Heart

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 21:44 от nrgmama

# 141

Ако беше от нашия щеше да бие тъпана, но като е сигурна, че не е ..... Wink се опитва да се измъкнем от ситуацията ..

# 142
  • Пришълец
Магия, ама то между Селин и Серкан и толкова не показаха даже, какво се учудвааме. Бебеправенето са го оставили на други, за Селин само загатват кога, какво Joy

Налбантова, като ми отмина първоначалното вълнение и погледнах фрага повторно се замислих за същото - Серкан е ошашавен от новината, но може  да е не защото се съмнява, че бебето е негово, а точно обратното - сигурен е, че не е. А ако загуби Еда заради подобно нещо, без дори да е виновен, не би си го простил...

Дишайте спокойно, може би нищо не е каквото изглежда!!! Joy

# 143
Както и очаквах, Серкан ще има съмнения, дали той не е бащата! Тези сценаристи, които не мога да съжаля за това, че са преуморени както ви сте писали в темата, защото този екип работи от януари месец тази година, т.е. не са работили и три месеца, мога да го съжаля само и единствено за творческото им безсилие! Превърнаха една романтична комедия в пародия, т.е в  несполучливо подражание на романтична комедия! Добре все пак, че става дума за турски сериал, в реала нито една жена няма да търпи всичко това, което успя великия Серкан Болат да сътвори за цели 36 епизода! Розовият балон окончателно е спукан! Gift Heart

Абсолютно подкрепям!!! Това ако изобщо е истина за много от нас,  вкл. и за мен е направо край на красива любовна история. Затова си мисля, че реакцията на края на фрага на Серкан може да е обида от Пернатото което си върти игрички зад гърба му.

Редактирам се да добавя, че повече ме притесняват думите на Еда
Еда :Ще ми кажеш ли нещо за бъдещето. За нас...

Звучат някак си безнадеждно

# 144
Марги, страхотна темичка мила, обаче никакъв кон, даже малко пони в поток не пускам! Сакън, наш Серки с кокошки не смесва продукти за кекс. Тя затова Селината такава вендуза му лепна на Дениз в хижата, та той щеше да седне върху тортата! Това хамиле няма да го бъде, каква интимност, той сякаш отваря фризер Серкан в най-студената зима, така интимничи с перушинката.

# 145
Това ми хареса - "Ето как се правят деца в Турция"

# 146
  • Плевен / София
Както и очаквах, Серкан ще има съмнения, дали той не е бащата! Тези сценаристи, които не мога да съжаля за това, че са преуморени както вие сте писали в темата (защото този екип работи от януари месец тази година, т.е. не са работили и три месеца), мога да го съжаля само и единствено за творческото им безсилие и немощ! Превърнаха една романтична комедия в пародия, т.е в  несполучливо подражание на романтична комедия! Добре все пак, че става дума за турски сериал, в реала нито една жена няма да търпи всичко това, което успя великия Серкан Болат да сътвори за цели 36 епизода! Розовият балон пълен с романтика, любов, нежност и красота, окончателно е спукан! Gift Heart
За съжаление и аз мисля така...Така е когато тези, които дописват историята гледат в тавана и смучат от пръстите си....Само с трудни условия не може да се оправдае бездарие....В тези условия работят СЦ и на ПВС, ДЕК....Забранената ябълка върви вече четири сезона и не е драма, рейтинга е около 7....

# 147
Тя, Селин, както ги е подкарала остава Ердем да се намеси и той и да пита дали не е негово бебето... Сма от къде този късмет за нас 😆

# 148
  • Кърджали
Ако има бебе (все оше жестоко ме съмнява) това май ше е първото дете на което няма да е голяма лъжа ако му кажат "Щъркела те донесе"...

# 149
Не влизам половин час и фраг, мен все ме изненадват. Grinning Не го очаквах това Селин и Дениз кекс да са правили, ама е логично, тя му се нахвърли на онова парти, после се съюзиха.
Аз категорично отказвам да вярвам ,че Серкан си е легнал с това пернато.....
Докато не го видя не вярвам🤦🏼♀🤬
А, такъв спомен по-добре да няма и да не виждаме. Joy И аз не искам да вярвам Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт