Отговори
# 165
Ето фрага с бг субтитри Hug Отново се извинявам за забавянето!
https://ok.ru/video/2209798228492  

Марги, малко късно, но благодаря за новата тема Heart Flowers Bouquet

Благодаря за превода.
Нещо ми намирисва на лъжа от страна на Селин. Евала на Дениз че предупреди Еда и сега тя не й вярва напълно а има съмнения. Щом Дениз пита Селин дали той е бащата на детето й значи са имали нещо?

# 166
  • София
Нося ви и аз една снимка с очарователната, елегантна и стилна Ханде Ерчел от шоу програмата на Ибрахим Селим! Както вече многократно сте споделяли - прекрасната Ханде просто сияе, искри и привлича с излъчването си! Не знам дали е влюбена или не, но определено самата тя се чувства комфортно, удобно и щастливо в кожата си! А ние като нейни фенове можем само да й се радваме!

# 167
midnight_sun, също я карали да избира между Гамзе и Керем 🧐
Леле, ако наистина е казала, че е намерила човека.... Ама не мога да го повярвам просто. Прекалено е хубаво, за да е истина. 22 март 2021 ще ми е е*аси паметния 😆

# 168
Още някои неща от Туитър относно интервюто и не само:
1. Ханде е трябвало да избира между Керем и Гамзе, та е избрала Гамзе, защото виждала Керем 24/7
2. Тази сцена:

е била импровизация
3. Тази също:

4. Когато Серкан е трябвало да сложи колието на Еда, Керем си е забравил репликите и е започнал да псува в ухото на Ханде Joy
5. Питали са Ханде дали гледа на живота като на чудо и тя е казала ,,Вече да" 🥺

Тук ги намерих тези неща, може да качат и още: https://twitter.com/SenCalKapimiOFC?s=09

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 22:54 от ally.yor

# 169
  • Пришълец
Мерси за преводите Али, Алекс. Избрах ви тези Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ми харесва на тях, но дори не знам от фотосесия ли са, реклама, отпреди колко време....

# 170
Само от любов се сияе така. А Ханде блести.
Вживях се пак във филма "Ханкер". Да ви кажа изобщо не ми дреме в момента за Серкан, Селин и хамилето и. После ще го мисля.

# 171
Ахааа, значи били 24/7 заедно, а до онзи ден по лайфовете казваха кой кога идвал и кой кога си тръгвал. Сега сме по 24/7 заедно 🥳 Приятелчета такива.
Питали я дали гледа на живота като на чудо, а тя казала, че сега вече го прави..
Оф, ако е различен от Керем този, който я кара да приказва такива неща... Ще си  направя харакири сама.

# 172
  • Плевен / София
Ахааа, значи били 24/7 заедно, а до онзи ден по лайфовете казваха кой кога идвал и кой кога си тръгвал. Сега сме по 24/7 заедно 🥳 Приятелчета такива.
Питали я дали гледа на живота като на чудо, а тя казала, че сега вече го прави..
Оф, ако е различен от Керем този, който я кара да приказва такива неща... Ще си  направя харакири сама.
сакън....спокойно...Те снимат 24/7 за това е казала така Stuck Out Tongue Winking Eye

# 173
https://twitter.com/i/status/1374103957044404233 - намерих някакъв линк явно вече са качили на откъси, може би утре ще го има цялото някъде

# 174
Еййй, голяма красавица е тази Ханде! Heart
Нямам търпение да качат интервюто! Влязох уж да казвам за фрага, но то в реала май е по-интересно Stuck Out Tongue
Чакаме да разберем какво и как го е казала Stuck Out Tongue Winking Eye Не вярвам да се издаде, пак ще се чудим, но ще си нагласим нещата, както ни се иска Heart Eyes

# 175
Питал я е Ханде още дали прави номера докато снимат, на което отговорила, че тя не, но Керем - да. Знаем си го него. Когато снимали сцени, в които трябвало да са сериозни, Керем казва нещо и цялото настроение отива на вятъра и всички започват да се смеят. Joy
Керем не вярвал, че тя не се плаши лесно и постоянно се опитвал да я изплаши с пукане на балони, изскачане зад нея и такива.
На 24. ще излезе в ютуб цялото интервю, доколкото успях да разбера.
Днес ни е като празник, постоянно нови и интересни неща - фраг, въпроси от интервюто на Ханде, Керем е много активен. Heart Eyes
Още 1 въпрос от туитър: Питал я е коя роля е била най-близо до нея. Ханде казала, че Селин и е на сърце, Мюжде я е харесвала заради силната личност, която е, а Еда я е научила, че винаги има надежда, че хубави неща могат отново да се случват в живота. Всички роли са специални, но Еда е най-близо до нея.
Също какво е чувството да си леля - споделила, че Мави и липсва, не била изпитвала чувството да си майка, но да е леля е специално.

Съгласна съм с вас, Ханде сияе! Heart

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 23:35 от hopexx

# 176
Здравейте момичета!
Марги благодаря за новата тема и на Барборанка за шапката! Много е хубава и цветна темата
Скрит текст:
Подарявам ти това съкъзче от моята тераса! Снимката е от миналата пролет, не съм чак такава магьосница!

Не знам как ще ме убедите, че няма Ханде и Керем ❤️❤️❤️
Той така я е приклещил, че горката не може да мръдне! О, извинете, сигурно я държи да не падне от това нещо дето се е качила! 😁 И тази Ханде други колеги няма ли? И те може да искат така да и се порадват, но тя не дава само Керем има тази привилегия! Защо ли? Тя наистина сияе, толкова и личи че е щастлива! А е щастлива защото е обичана и обича! 😍
😍😍
Алекс и Али благодаря за преводите! 🌸🌼🌺
В анкетата мисля да гласувам с НЕ! Просто ако Серкан е бил със Селин, сценаристите ще убият всичко детско в мен! До последно ще се надявам Серкан да не е точил баницата на Селин! 😁
Във фрага ми хареса, че Еда се размърда и тръгна да търси истината за бременността, а не се отчая!

# 177
  • София
Чета ви момичета и ми става едно хубаво. Дано тези думи които казва Ханде да са за наш Керемчик.
Но само като се замисля, че на нея и задават въпрос да избира между Гамзе и Керем??? А тя не се противи, не реагира. Можеше да каже, "Защо точно Керем"?  А тя приема въпроса като нещо нормално и даже отговаря.

Защо не направят един сериал по живота на Ханде и Керем. Знаете ли колко по-интересен ще бъде. Кой колко пъти е бил влюбен, с кого е бил, как се е разделил, как после двамата съдбата ги е срещнала. На какви житейски проблеми са подложени сега. Поне ще е напълно реален, а не измислен.

# 178
Благодаря на Алех и Али за преводите.
 Да вярно ,че  Серкан беше с амнезия и помнеше само Селин, и че са заедно.Но не ми се иска Серкан да е спал с нея. Та той беше объркан , след тежка катастрофа.
Дано да не е допуснал такава грешка.

# 179
Благодаря за превода!

На мен фрага ми хареса. Радвам се, че Еда няма да си остави коня. Дано до края на епизода въпроса се изясни.
Радвам се да видя Биге и все пак се надявам героинята ѝ да не се задържи още дълго. Така и така с Дениз имат самолетни билети, да стягат куфарите и да заминават!

Керем се е вкопчил така в Ханде защото е стъпал на подвижната платформа на камерата, която не е много голяма, и може да падне. А за нещо повече...само те си знаят

Общи условия

Активация на акаунт