Отговори
# 330
Минавам и заминавам... Чета в темат, че любовта към Мурад 2 е изчерпана, каква Ханде, не казала хай на новата тръпка и вече , бай... Ей, глупости на куб. Красива Ханде, чаровен Керем и най важното, знаят кога и какво да кажат.

# 331
Оп-оп 2.0 Joy
Тези чаши ще ги сънувам довечера сигурно Joy 🥂

# 332
Явно нещо ни намекват .... Wink
Revolving Hearts

# 333
Ханде както е отговорила на Керем на коментара май ще празнуват. Grinning
Иначе той е тоолкова мил на сторито. Много са сладки! Heart Eyes
ХанКер и Ханде, и Керем, ЕдСер са в трендовете в туитър. Smile
Едит - Освен това още един тренд има:

Днес всички са в еуфория.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 13:18 от hopexx

# 334
  • София
“Аманъм” - това ми звучи като “толкова си красива, че аман... трябва да измисля нова дума за това”. Grinning Ами... ще измисля, къде ще ходи. Много се радвам, че са винаги заедно на сета и така се подкрепят. Влюбени, приятели, не знам, страхотни са! Ханкер фоверър!!! Heart

# 335
Керем днес неиздържа,мисля ,че вече им е много трудно да крият тази любов☘❤🔥

# 336
# 337
# 338
Не знам дали го правят защото не издържат, но поне поддържат интереса към себе си на ниво, интелигентно.
Ханде без е грим е още по красива и нежна.
Момичета, стиснете по един палец, днес се очертава много тежък работен ден, дано успея, че нещата са на кантар.
Хубав ден!

# 339
  • Кърджали
Slawena, стискам палци все пак тежкият работен ден да мине добре.
Усмихнаха ме тези двамата, въпреки че ми е много крив ден
Скрит текст:
Чичото на  майка ми починал тази нощ, а навън вали сняг на парцали. Направих опит да теъгна за село, ко се наложи да се върна. Пътищата са в ужасно състояние, а там горе в планината ще е ще по-зле

# 340
# 341

От Туитър:
"Явно на Керем му писна да унижават и клеветят приятелката му и затова днес е толкова активен. Да покаже на недоброжелателите, че Ханде не е сама, има кой да я пази и да се грижи за нея. Като нищо до довечера ще имаме официално ХанКер Heart"

# 342
  • София
От вчера виждам такива колажи на Гюнфер (мениджърката на Керем) и Керем, в които тя го гони да го бие, а той бяга... но нещо не схващам смисъла. Какъв е скритият подтекст според вас? Thinking

# 343
От вчера виждам такива колажи на Гюнфер (мениджърката на Керем) и Керем, в които тя го гони да го бие, а той бяга... но нещо не схващам смисъла. Какъв е скритият подтекст според вас? Thinking
Че мениджърите ги съветват да запазят връзката си е тайна, а Керем се издава евентуално.

# 344

Днес Керем слуша това

Общи условия

Активация на акаунт