Отговори
# 315
  • София
Момичета, това раздвижване от страна на Керем и Ханде е ответен, много интелигентен  отговор на злонамерените статии и недоказаните клюки по техен адрес. 

# 316
Имаме прогрес ! Trollface

Как тръгнахме !

Къде сме сега !

# 317
Отрази ги най-накрая 😏

# 318
Оп-оп
Аз понеже във всичко търся символика, двете чаши също ги забелязах веднага и се сетих за онази тераса Joy

# 319
Бързо вдъхновение, продиктувано от събитията тези дни. Smile

Ханде и Керем упорито се крият,
връзката си официално не афишират.
Чакали били да свърши сериала,
за да обявят тази любов голяма.
Фандома яко ги притиска,
на мениджърите не им стиска.
Всички тайно се надяват,
тайната до края да опазят.
Но за феновете няма скрито-покрито
и в малките жестове всичко е разкрито.
Ако лъжа е това голяма,
не ме будете, нека съм заспала.

# 320
Здравейте романтични Момиченца,:hibiscus:HeartHug

Благодаря ви за всичко споделено, тази седмица имаме и много информация от реала.
                               Аз много отдавна мисля, че от преди няколко месеца имат връзка, дано да не бъркам.
                               Както се казва любовта и ревността не могат да се скрият. Гледам ги в очите, струи такава
                               светлина и слънце, че чак ослепява, за мен това е любов, такова излъчване не се изиграва.
                               Оня Мурат 1 да вземе да се гръмне, толкова дълго беше с Ханде и не можа да я оцени, сега
                               тръгнал да върши мръсотии, ех няма що какво ще спечели от това, Глупак.

Много бих искала да са заедно и да бъдат щастливи, но ако случайно не са то ще приема и
                               това, те имат личен живот, който трябва да се уважава.

Дано в събота да ни зарадват и всичко се разреши бързо, снощи някоя от вас беше публику-
                                вала някаква информация от рускините. Те са големи клюкарки и често пишат глупости, но
                                понякога имат попадения, дано да са прави този път.

Не искам да ви развалям настроението днес, но преди време беше публикувано, че ще има
                                 нови попълнения в сериала, та щяла да дойде бивша приятелка на Серкан от Лондон, ако
                                 и тя Е такова недоразумение като Балджа направо се гътам да знаете. Ако тази информация
                                 се окаже верна, то ще трябва да се подготвяме морално и психически.
                                 Отново един мразовит пролетен ден,но дано да приключи това време, писна ми.
                                 Дали ще има фраг довечера?

# 321
Май им идва да изкрещят нещо, но какво... 😏
Ама той й казва, че е много красиваааааааа... 🥳🥳🥳
https://instagram.com/stories/thebursin/2536394360937965958?utm_ … shid=l0wv38fcarje

# 322
Привееееет, мили момичета!
ХанКер форевър!!! ❤❤❤

И отговорът.

# 323
  • София
А какво си говорят и какво е написал Керем като текст в сторито? Thinking

# 324
Снимат на летището

# 325
Бро, с гугъл това излиза - (да, знам, че няма дума, наречена AMAN ... но понякога хората трябва да измислят думи)

Иначе й казва, че е многи красива Simple Smile
Ако турският ми не ме лъже де 😆

# 326
Само разбрах, че е много красива, така и казва.
Ще чакаме превод от Али или Алекс. Heart

Ето затова може би от продукцията не им разрешават да обяват връзката си, защото след такива коментари и сторита, въобще не мисля за сериала. Joy

# 327
Отговорът

# 328
# 329
  • Кърджали
Пише "знам че няма дума amanım но пинякофа човек се принуждава да измисля думи"
А в самито стори ѝ казва "Много ли си красива ти, а"

Общи условия

Активация на акаунт