Отговори
# 405
  • Кърджали
Аз ще изпусна интервюто на Ханде, че влизам в лудницата ("Невинност"). След филма или утре сутринта ще го гледам (зависи кога си събера ума)..
Ама моля ви, да не ви намирам чак в нова тема, пе нямате настигане, ако човек ви изтърве за малко...

# 406
  • София
Да проверят и за полети до Париж... Grinning

Сакън да са женени Серкан и Селин! Стига вече. За мен Селин е минало и затворена страница. Да го минаваме този епизод с измислената й бременност и да продължаваме напред без Селин. Wink

# 407
  • Кърджали
Серкан да де ожени за Селин... И му уреждам час при психиатър. Всъщност, няма нужда, той сам ще си запише

# 408
Снимките били правени от Керем Wink

# 409
  • София
Аз нищо не виждам, ама щом са казали - добре, от Керем са правени. Grinning На мен тази идея ми харесва. Одобрявам! Trollface

# 410
И аз харесвам идеята 💙, но не го виждам 😂😂

# 411
  • София
Аз нищо не виждам, ама щом са казали - добре, от Керем са правени. Grinning На мен тази идея ми харесва. Одобрявам! Trollface
Бърборанка, то и аз не виждам отражението в стъклото, но това което виждам е че са правени от дома на Ханде...

# 412
Слаба ви е фантазията, затова нищо не виждате 😍😁😜, даже и Дядо Коледа е там до него! 😆

# 413
Не знам конкретната причина да са на летището, но винаги съм искала Еда да замине.От началото на връзката тя беше неизменно  до Серкан, не се отказа, когато другите се усъмниха във възможностите му ,дойде посреднощ, когато разбра , че е болен,направи и невъзможното ,за да го накара да си спомни последната година и когато почти си го беше върнала Села сервира "хамилето" и това за всяка нормална жена би била капката , която да прелее чашата на търпението.Еда има нужда да се отдалечи от всички и от всичко, което я заобикаля през последната година, да осмисли случилото се и вземе живота в ръцете си. Тя не би се отказала от любовта си към Серкан, би му дала свобода и ако той разбере, че този негов живот има смисъл само с Еда, ще намери начин да си я върне, този път завинаги.
   Серкан има нужда да остане без Еда, за да си даде ясна сметка  какъв е животът му с нея и без нея. Не искам да я настига. Нека гледа издигащия се самолет и да разбере какво и кого остави да се изплъзне от ръцете му.Какво направи Селин с него и какво направи Еда с него.Може Селина да успее да го върже, може и да не успее.Така или иначе тя е логичния му избор по силата на общото им минало, общия бизнес .С нея животът му ще е спокоен,предвидим и безцветен. С Еда е различно.С нея е интересно,  , тя е пълна с изненади, тя му се противопоставя и се държи като равна ,тя е цветната дъга .

# 414
Виждам нещо, но по-скоро е развинтеното ми въображение. Trollface
Керем бил активен днес, понеже нямало да го има и да успокои Ханденцето. Мъчно и било. Smiley

Последните два дни с толкова материал ни затрупаха, колкото за месец. Не се оплаквам.

Най-правдоподобната теория до момента

Kerem’s trip may be related to his movie “Eflatun” because Irem who is his partner in this movie was also seen at the airport.

Пътуването на Керем може да е свързано с филма му „Eflatun“, защото Ирем, която е негов партньор в този филм, също е бил видяна на летището.

Mery18   +1
Искам да я изпусне на летището. Заслужава да сравни живота си с нея и без нея.

# 415
Неофициално:
 "Пътуването на Керем е свързано с филма му „Eflatun“, защото Ирем, който е негов партньор в този филм, също е бил видян на летището."

# 416
  • София
Слаба ви е фантазията, затова нищо не виждате 😍😁😜, даже и Дядо Коледа е там до него! 😆
Лаура, сега като се загледах по-внимателно виждам много ясно ето това     

# 417
Flushed Коя е Ирем?! Явно не мъж... Да не би тя да изпраща Серкан?!? Rolling Eyes

Wink

# 418
Flushed Коя е Ирем?! Явно не мъж... Да не би тя да изпраща Серкан?!? Rolling Eyes

Wink

Ххаа оплетохте се яко, явно наш Керемчик е използвал 2 в 1 , докато си чака полета е снимал малко сцени хаха даже той може да е дал идеята, "ей сценаристите, знаете ли , че в сряда ще пътувам служебно, ако искате да поснимаме малко на летището, че имам да убивам едни 2 часа чакане на гейта?" Joy
Ирем е партньорката му в този филм, на снимката по-горе. Не мога да кажа фамилията й , ще ми се оплете езика Joy

# 419
Подкрепям с две ръце да имаме тема за Ханде, ако не са заедно. Напълно заслужава ! Relaxed

Утре ще излиза нещо ново от Ноктюрн. Сигурно фотосесията или по-скоро по някоя снимка колкото да ни залъжат глада.

Скрит текст:

Темите наистина се изписват скорострелно. Преглеждам някоя друга тема в раздела, но като нашата толкова активна няма. Ври и кипи нива над другите. И тук сме първенци. Trollface
Midnight, "заблях"се по твоето аватарче! 🤪 Много ми отклонява вниманието ...😍😋 Днес ви оставих почти цял ден, без да ви проверя и какво стана, преполовена тема! 🤩 Много свежо го раздават наш'те! Закачко е Кире, а Хандемий как тайнствено му се усмихва на всичките щуравини!🥰 Интересно какво ли е казала Ханде на интервюто, че Керем е толкова вдъхновен! Моля, не правете веднага отделна тема за Ханде само! Няма да ми е хубав деня, без да са се усмихнали и двамата на едно и също място! Нашите къщички са толкова ведри и лъчезарни от тази харизма, която пръскат ХанКер! Иначе, разбира се, че тази прекрасница заслужава самостоятелна тема, но да свърши нашето сериалче, пък може да им направим семейна тема! 🤩

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 23:14 от Ели-mama

Общи условия

Активация на акаунт