Отговори
# 630
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета!:hibiscus:

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 631
Добро утро, момичета! Как е времето навън? Ако е студено, веднага ще се стоплите! 😁😍😜🤗😘

От тази усмивка, имах предвид!
Хубав петък ви пожелавам! 🌺🌸🌼

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 08:12 от lady laura

# 632
Ханде в Instagram Wink
"В момента тя е най-следваният артист в Турция и е на 26-то място в категорията „Кино и актьори“ за влияние в света"

# 633
Добро утро!

Сега прочетох,че и друг е споделил тези слухове.
Токио е някакъв блогър мисля,обикаля по снимачните площадки и после споделя разни неща.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 08:29 от Антония Симеонова 675288

# 634
Sparkling HeartДобро утро! И какво сега ,след "bitti" от Серкан към Еда в 14 епизод, ново "bitti"от Еда към Серкан в 37 епизод.Умират да си качват адреналина един на друг. Но при голямата любов е така- и предизвикателствата , и изпитанията са на макс.От 11 епизод насам за пръв път чакам с нетърпение епизода, който явно ще е изключително емоционално наситен.
 Слънчев и успешен ден!:four_leaf_clover:Flowers HibiscusFlowers Blossom

# 635
Добро утро ,момичета!Отварям си очите и вече съм в темата,това май вече се превърна в зависимост😄

И така след двата фрага вече нямам търпение за епизода,успяха да възбудят интереса на зрителя за което аплодисменти👍🏼🧿

А сега малко предположения от туитър ,феновете вече са направили опит да предвидят следващия ход на Керем или по-скоро как ще вдигне адреналина на Гюнфер😂

# 636
Purple Heart Добро утро! Blue Heart На мен ми харесва развитието, както са споделили две момичета от този Токио. Идеята Кемал да помогне на Серкан много одобрявам, най-после нашето момче да получи подобаваща мъжка подкрепа! Да има човек, който да бъде до него, заради самия него и той да бъде мъж - това ще е много важно и хубаво за Серкан. Да получи истински баща, независимо дали му е роден или просто връзката между тях да се превърне като между син и баща! Много объркано го казах, ама вие разбрахте, надявам се! Flowers Hibiscus Никаква раздяла не ми е по вкуса за нашите, Еда ще се върне пак от летището, Серкан не е бил със Селин! Защо не ми вярвате, колко пъти ви казвам, момичета! Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Слънчев петък и прекрасно настроение в очакване на новия епизод!  Flowers Blossom

# 637
Добро утроо! Днес чакаме снимки и озет, не е ясно ще ни се изясни ли нещо, ако не то поне е петък и утре е нашия ден! Heart Eyes

Има слух, че сериала може да продължи и лятото, не знам откъде е и дали е верен, този профил го е споделил.
Добро утро ,момичета!Отварям си очите и вече съм в темата,това май вече се превърна в зависимост😄
И аз съм така, отварям очи и проверявам темата Grinning
Хубав да е денят на всички ви! Hug

# 638
Добро утро,

Снощи сътворих един сценарии, който беше много негативен. Не харесвам негативи, но като
                        знам, че се намираме в турско дизи. Не искам скок във времето, както каза снощи Бърборанка
                        искам да видя Еда бременна, нашето момче да се грижи за нея, да роди и да станат родители, но...
                       Подобен сценарии съм гледала много малко, на комшуто такова развитие не им харесва много
                       те търсят тежка драма, явно не ги интересува, че сме ромком.Объркаха нещата тотално и вече
                       не е ясно точно какъв жанр сме.Stuck Out Tongue Winking Eye
                       Много бих искала Дениз и пилето да се сближат и да изчезнат, да настане малко спокойствие за
                       Еда и Серкан. Рейтинга при такова развитие ще е надолу. Както писах преди няколко дена тази
                       бившата от Лондон ще дойде , просто СЦ няма как да я пропуснат, не че го искам. Тя ще ни скърца
                       по нервите, ще трябва да я изтърпим. Не мога да разбера защо СЦ ползват почти едни и същи
                       клишета. Живота е толкова шарен и многообразен, да вземат да се поучат от самия живот, но те
                       са такива слепци, че не виждат какво става около тях. Всъщност как да видят като работят като
                       луди пишат СЦ от днес за днес, че снимачния екип чака. Според мен човек когато пише трябва да
                       се огледа, ослуша да прочете отново, ако му дойде по-добра идея да поправи написаното,  
                      , а не да пише все едни и същи клишета. Това е творческа работа и трябва много внимателно
                       да  огледа всичко, в живота има толкова интересни неща, които се случват, но къде ти. Проявя-
                       вам жал към тях, притискат ги от всякъде,  продуцент, Фокс, рекламодатели, рейтинг  и съответно
                       изпушват, феновете страдат и ги оплюват сериозно, и тяхната не е лесна.Малко се отплеснах..
                       Този случай с бремеността дано го решат в рамките на 1,2 епизода. Серкан ще разбере , ще
                       полудее, аз мисля, че тя ще се опита да му прикачи детенце, но Дениз ще развали схемата.Защо
                       мисля така ами тя е такова човешко изчадие, че няма да се спре пред нищо.
                       Еда да усети, че със Серкан се случва нещо и да не се качва в този самолет, а да го види припад-
                       нал, болница разговори и така.Серкан като разбере за бремеността да помете офиса и да
                       оскубе перушината на Селин, аз още си чакам момента на справедливост.
                       Желая хубав ден на всички, Али, благодаря ти за експресния превод на фрага и тази дискусия,
                       която тече от снощи си виновна ти с преводите, сърдечно благодаря моето Момиче.HeartFlowers Hibiscus
               :

# 639
Добро утро  лайкове и отговори от Керем

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 09:46 от sani1212

# 640
Това е нещо нова ,май ще гледаме сериалче то ни и лятото....🤷♀

# 641
От Дизилах

От Ханде

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 09:49 от sani1212

# 642
Много ще се радвам, ако продължим и през лятото ❤

# 643
  • София
Привет от мен в този хубав, слънчев петъчен ден. Пожелавам ви един много спокоен и релаксиращ ден.
Очаква ни съботата, нашият ден.  Очертава се една много интригуваща серия.  Новината за продължение и през лятото е чудесна. Дълго време ще се радваме на нашите любимци.

Елинор,     Това което си качила направо ми разтуптя сърцето. Невероятно е това, което прави Керем тези дни. Такова открито любовно признание не съм очаквала. Явно дойде неговото време. Крайно време беше да си защити любимото момиче.

thebursin: Надявайки се, че сега всички слушат колко много те обичам, колко ми пука и колко ти се възхищавам. Скъпа моя, ти си моето щастие.

handemiyy: Сега знам колко красив може да бъде животът.
Благодаря

# 644
  • Пришълец
Линде, това което е постнала Елинор е само едно смело предположение на феновете.... но, пък звучи красиво! Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт