Отговори
# 645
  • София
Линде, това което е постнала Елинор е само едно смело предположение на феновете.... но, пък звучи красиво! Sweat Smile
Сериозно ли?  Това не е ли профила на Керем?   

# 646
Привет от мен в този хубав, слънчев петъчен ден. Пожелавам ви един много спокоен и релаксиращ ден.
Очаква ни съботата, нашият ден.  Очертава се една много интригуваща серия.  Новината за продължение и през лятото е чудесна. Дълго време ще се радваме на нашите любимци.

Елинор,     Това което си качила направо ми разтуптя сърцето. Невероятно е това, което прави Керем тези дни. Такова открито любовно признание не съм очаквала. Явно дойде неговото време. Крайно време беше да си защити любимото момиче.

thebursin: Надявайки се, че сега всички слушат колко много те обичам, колко ми пука и колко ти се възхищавам. Скъпа моя, ти си моето щастие.

handemiyy: Сега знам колко красив може да бъде животът.
Благодаря

Мила моя и на мен сърцето ми се разтуптя когато го прочетох,но да това са все още само фенски желание.....но дано станат реалност🙏🏻🧿

# 647
Здравейте!

Благавест, звучи ми прекалено хубаво и открито за да е от Керем, но пък защо да крия хареса ми и се подведох.
Не съм гледала фрага, нямам и намерение, стига ми това, което прочетох.
Ако ще продължава лятото сериала ми се гледат  Еда и Серкан като семейство, че схемата 15 мин щастливи после два епизода бягащи и скарали не ми допада. Но каквото, такова и без това утре съм на работа.

# 648
  • София
Е нее! Признавам, царе са тези фенове. Как майсторски са ни заблудили. Те не знаят ли, че така могат инфаркт да ни доведат... 

# 649
  • Пришълец
Линде, това което е постнала Елинор е само едно смело предположение на феновете.... но, пък звучи красиво! Sweat Smile
Сериозно ли?  Това не е ли профила на Керем?  
Съвсем сериозно Grinning

Аз следя само в Туитър, мързи ме да ровя и в Инстаграма, та прави ми впечатление активността на Керем там, колко ли се радват феновете като ги отрази - лайква, коментира, ами браво земен е Heart

Задава се втората част на тази сцена, но едва ли ще е толкова вълнуваща Heart Eyes

# 650
Добро утро ! Flowers Hibiscus Revolving Hearts

Ако новината за продължение е вярна, ще съм най-щастливият човек.
Кукличка беше споделила,че "Доктор чудо" има по-висок рейтинг, но да вметна, че има само според Dizilah.

Като вариант прочетох, че след като припадне Серкан, Еда ще и се свие сърцето и няма да се качи на самолета. Нали им знаем сърдечните болки и ще бъде хубаво ако са го измислили така. Някой беше споделил и снимки със съмнения за брачно свидетелство, но е "Малкият принц". Еда може да чете и да реши да не отказва и да се върне. Събота иде. Relaxed

Оставам отново сайта за гласуване. Гласува се през минута.
https://turkishactors.net/your-choice-who-is-the-best-turkish-actress/

Edit: Молят Керем да публикува нещо ново и отговаря, че било време. Все трябва някой да го побутва. Но като Бамби стане доста активна и той се мобилизира. Аркадаши! Trollface
https://twitter.com/edathedmrl/status/1375356741626568705

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 11:18 от midnight__sun

# 651
Добро утро Flowers Hibiscus
Страхотен фраг, хареса ми, но мисля, че пак ни показаха финала Sweat
Много се надявам Серкан да не е спал със Сссс, гласувах с НЕ, защото така ми се иска, но не отричам, че би било глупаво от страна на Сссс да лъже така , ако не са спали поне 1 път Thinking
Той Керем обеща , че и за лайф било време, ама не направиха, ще чакаме в събота , дано! Heart
Аз ще съм без деца в събота , така че ми пазете място в киното Stuck Out Tongue Winking Eye

# 652
  • Пришълец
Остава да кажа, дано Серкан оправдае доверието ви Joy Много хора са го подкрепили в анкетата Stuck Out Tongue Winking Eye
Пък и щом Козела не е устоял на Селин вероятно ще ни спестят разочарованието от евентуална изневяра на Серкан Stuck Out Tongue Winking Eye

# 653
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Тъкмо се бях зарекла, че вече няма да си причинявам сърцебиене и да гледам онлайн и Серкан взе, че припадна....Ще се гледа значи...Бройте ме и мен...Но едва ли ще разберем утре кой с кого е мачкал чаршафите и черпняка ще е за друг път...Ако  се разбере и съм сгрешила не се отмятам от думата си Stuck Out Tongue Winking Eye
Живях...

и нещо ново...не знам дали е споделяно....но от повече глава не боли...
Дом за теб...

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 11:57 от gostenka68

# 654
  • София
Привет и от мен, дружки! Hug

От Инстаграм:
- Кажи ми една причина, само една причина, за да не замина, Серкан!
- AMANIM.
Joy Joy Joy

# 655
Момичета, той това и го казва, но когато са сами! Глупаво е да си до някого и да му пишеш в социалните мрежи! Това е за по-далечни от теб хора! Той, може да и го напише по кожата с устни, защо да цъка на клавиатурата!? 🙄😁😍🙈🤪

# 656
  • Пришълец
Гости, като си на онлайна нали знаеш колко улесняваш момичетата като предложиш линкове, а аз обичам като отразяваш посещаемостта Wink

Ти с баклава май щеше да черпиш, аз още не съм измислила. Все пак с теб бяхме първите, чието доверие към Серкан е разклатено, ако сме в грешка да се реваншираме Joy

БРО, нали си ни дизайнер на шапки, ако имаш време и ако някой не предвижда друго за новата тема, дали ще можеш да ни спретнеш пак? Hug
Много ми се иска паралел с 11 еп., но то пък само от фрагманите какво да се извади Smirk

# 657
Относно Аманим, сетих , че преди години когато гледах сериала Перла бяха изпели народна песен с рефрен " аманим...." Изпълняваше я Уур Аслан / Орхан/, ако не ме лъже паметта беше народен певец и пееше песни от района на Хатай . Пак беше свързано нещо с любима...

# 658
  • Плевен / София
Относно Аманим, сетих , че преди години когато гледах сериала Перла бяха изпели народна песен с рефрен " аманим...." Изпълняваше я Уур Аслан / Орхан/, ако не ме лъже паметта беше народен певец и пееше песни от района на Хатай . Пак беше свързано нещо с любима...

# 659
Гости, не е тази, но това е изпълнителя.

Общи условия

Активация на акаунт