"Искам си нещата"

• 9 990
  • 262
  •   1
Отговори
# 165
Върти ми се, че в "Черешката на тортата" се обсъждаше, че всичко си е същото като обзавеждане и декорация.

# 166
  • София
Абре хора, той не го прави за да ги ползва тези неща, а за да й направи напук, видиш ли, нищо да не "вземе" тя от техните отношения, ако може и да я унизи, още по-добре. Просто авторката да не му се връзва, то няма и на какво, смешно е.

# 167
  • Далече, далече
Мара се оплака, че Гущеров-син и нарязал дрехите на изпроводяк.
А и може да не носят един размер.
За дрехите говоря, обзавеждането може и да се ползва, ако Светлана не е поискала чисто ново.
Егати и грубата селска проява. Пак ми се смейте, когато ви разправям, че ме кефи да съм простолюдие, гледайки какъв елит имаме.

Според мен нямаме елит, просто жалка имитация от евтини хора. Затова изглеждат толкова смешни.

Мисля, че бившето гадже толкова мрази авторката, че го е яд за похарчените пари. Лаптопът и телефонът може да ги ползва, но не виждам със женски дрехи и козметика какво може да направи.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 16:38 от Dana Scully

# 168
  • Сф
При тоя "елит" ставали страшни работи. И боища и унижения и разменки, връщанки на подаръци и всякакви изродщини. Общо взето като при проституция и нрави от криминалния свят. Това един полицай ми разправяше.Та хич не им завиждам на красавиците, които се бутат там за лесен живот.

# 169
Вие сериозно ли мислите, че някой съд ще задвижи делото на Минчо за невърнатите от Станка гащи подарък ? Какви дела бълнувате изобщо, та чак нотариуси, протоколи, свидетели... Вживяхте се все едно този ѝ е подарявал диаманти и мазератита, а то вероятно някакви сребърни обеци за 50-60 лв и някое парфюмче пак в тоя ценови диапазон.

# 170
  • София
За лаптоп и телефон с документ за покупка, като нищо жалба за обсебване може да изпраска.
Ако е по- долен и за кражба.

# 171
  • Пловдив
Начи, съдът няма избор - каквото му дадат, това трябва да задвижи. Wink

Нотариусите и другото са за тържественост и въздействие, не заради съда.

# 172
За лаптоп и телефон с документ за покупка, като нищо жалба за обсебване може да изпраска.
Ако е по- долен и за кражба.
Да му ги върне тях през терасата.
За останалото аз бих настоявала да заведе дело. Искам да му гледам сеира за гащите и парфюмчетата.

# 173
  • Далече, далече
Не вярвам някой прокурор да повдигне дело за дрехи и козметика. За откраднат/присвоен лаптоп е по-вероятно.

# 174
  • Пловдив
Прокурор - не, но гражданският съд е длъжен. Освен ако не си намери някакво измислено основание да прекрати. Wink

# 175
  • София
Авторке, събери ни нас на предаването. Друго НЯМА да му е нужно hahaha

# 176
  • Terra incognita
Бих върнала всичко, не са ми притрябвали мизерните му техника, гащи и червила. Не бих се разправяла за подобни кокошкарски истории и бих запазила достойнството си, за разлика от него. Като си ги иска да ги взима и край на драмата.

# 177
О, моля те заведи го при нотариус и там обясни пред всички и  подробно защо сте отишли и какво си е поискал да му върнеш. Цял живот да помни погледите на хората и подхилването по негов адрес.
Кой възпитава такива боклуци, трябва да е подсъдно да създадеш такова жалко същество...

# 178
Абе смейте се вие, ама наистина някои мухъли си искат даровете. На мен ми се случи когато бях на 18-9 с един убавец. Околко година бяхме заедно, той е работил сумарно 2 месеца през това време. Арчето блъскаше по 15 часа и с целия си акъл му купува на мунчо якенце, суитчъри Grin По ресторанти го води. Накрая се разделяме по негово желание, аз не се тръшкам и не драматизирам, живота си продължава. Тий се появява една вечер на работното ми място и вика “искам да ми върнеш всичко” Joy  Погледах го, позасмях се и му викам айде. Събрах всичко в една торбичка от Била и му ги връчих. И да не помислите, че за някакви скъпотии става въпрос... Тениска, плюшен боклук някакъв, сувениета...

# 179
Върнете всички,ама наистина всичко,дори използвания крем за лице,но пред свидетели и по опис и подпис.

Общи условия

Активация на акаунт