Д-р Тодорка Михайлова - Лазарова

• 2 918
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, можете ли да ми дадете мнение относно д-р Михайлова и по - конкретно, някоя мама, която е била на женска консултация при нея. Знам, че в момента практикува в Фи Хелт и Св.Панталеймон гр.Пловдив.

# 1
Вчера бях на преглед при нея. Много е мила и си личи, че наистина я е грижа какво се случва с пациентите й.

# 2
Здравейте, дами, имате ли инфо дали д-р Михайлова изражда или само провежда женска консултация?

# 3
Изражда в Св. Панталеймон

Здравейте, дами, имате ли инфо дали д-р Михайлова изражда или само провежда женска консултация?

# 4
Сега ще ви кажа аз за д-р Тодорка Михайлова Лазарова, която не е публикувала негативния ми отзив в Супердок. Simple Smile а и също как ме оперираха несправедливо.

Миналата година отивам при нея, след среднощна болка в десния яйчник и повик за повръщане. На прегледа, тя категорично заключава, че имам киста 7см, която се е спукала и трябва спешна операция. Изпраща ме в Окръжна болница в Пловдив. (Бягайте от тази болница)

Отивам, вкарват ме за операция на функционална киста, демек фоликулярна. Оперират ме с лапароскопия при д-р Йончев (и от него бягайте) , плащам 1200лв и си отивам. 9 месеца по-късно отново имам киста, този път 5,6см голяма.

Този път решавам, че ще посетя репродуктивен гинеколог, който определя кистата ми отново за фоликулярна, видя, че имам поликистозни яйчници и един ОСАКАТЕН яйчник от операцията. Каза, че не е била нужда операцията, а навярно или са ме подвели за пари, или че са некомпетентни. Каза ми също да не се притеснявам, защото този тип кисти изчезвали сами. Така и стана, след мензис, кистата изчезна сама.

Не знам какъв специалист е Тодорка Михайлова Лазарова, но за проблеми с кисти, поликистозни яйчници, не става.

# 5
  • Пловдив
Сега ще ви кажа аз за д-р Тодорка Михайлова Лазарова, която не е публикувала негативния ми отзив в Супердок. Simple Smile а и също как ме оперираха несправедливо.

Миналата година отивам при нея, след среднощна болка в десния яйчник и повик за повръщане. На прегледа, тя категорично заключава, че имам киста 7см, която се е спукала и трябва спешна операция. Изпраща ме в Окръжна болница в Пловдив. (Бягайте от тази болница)

Отивам, вкарват ме за операция на функционална киста, демек фоликулярна. Оперират ме с лапароскопия при д-р Йончев (и от него бягайте) , плащам 1200лв и си отивам. 9 месеца по-късно отново имам киста, този път 5,6см голяма.

Този път решавам, че ще посетя репродуктивен гинеколог, който определя кистата ми отново за фоликулярна, видя, че имам поликистозни яйчници и един ОСАКАТЕН яйчник от операцията. Каза, че не е била нужда операцията, а навярно или са ме подвели за пари, или че са некомпетентни. Каза ми също да не се притеснявам, защото този тип кисти изчезвали сами. Така и стана, след мензис, кистата изчезна сама.

Не знам какъв специалист е Тодорка Михайлова Лазарова, но за проблеми с кисти, поликистозни яйчници, не става.

Не мисля ,че е специалист и при водене на бременност ако разбира се е без проблемна може но има доста доказали се специалисти с времето.Посетих я 4 пъти защото тя не можа да вземе решение как точно да ме лекува изобщо не съм сигурна до колко е запозната с прилагане на нови медикаменти.

# 6
д-р Михайлова-Лазарова води моята женска консултация при нормално протичаща бременност. Посещавах от март 2024 до декември 2024, като след установяване на пулс на бебчо се виждахме веднъж месечно до влизането ми в 9 месец, сред това веднъж в седмицата. Работи по препоръка с д-р Борис Стоилов за биохимичен скрининг в първи триместър и фетална морфология във втори триместър. Винаги е отговаряла на нашите въпроси и почти веднага отговаря на съобщения във вайбър. Правили сме 3 пъти кръвни изследвания за трите триместъра и два пъти микробиология на в. секрет. Хубаво е винаги да описвате подробно на всеки преглед какво приемате и как се движат нещата, тъй като е изключително заета и се случва да пропуска детайли от предишни прегледи. Общо взето до девети месец бяхме сравнително доволни от провежданите прегледи, като се има предвид безпроблемната бременност, но накрая се оказа, че не е привърженик на нормалното раждане и започна убеждаване, че бебето е прекалено голямо 3.700 - 4кг за да се роди по естествен път и е най-добре да планираме секцио преди термин, което според мен беше пълно безумие и след консултация с друг специалист се оказа пълна лъжа. Притискането продължи до термина и една седмица преди него въпреки уговорката ни тя да води естественото раждане замина на почивка и за огромно съжаление не осигури лекар, който да я замести в този период, при въпрос от моя страна отговорът беше, че не може да ангажира колега да отида на дежурен кабинет, а ако не родя докато се върне задължително да си избера дата за секцио, защото това бебе не може да се роди естествено, пък и на секциото се ражда за 2 минути и всичко приключва за 20мин, а при нормално раждане може да минат часове и няма смисъл. В крайна сметка в последният момент смених наблюдаващия АГ и родих нормално и безпроблемно това така "голямо бебе" - 3500гр. Като заключение ако желаете да родите нормално, не препоръчвам да изберете д-р Михайлова-Лазарова, тъй като тя открито предпочита да води и намира за по-удобно метода секцио.

# 7
Здравейте! Някой има ли номера на Д-р Тодорка Михайлова - Лазарова или ако не, дали отговаря на съобщения? Много ще съм благодарна😊

Общи условия

Активация на акаунт