На море в Турция - Тема 70

• 74 900
  • 794
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте!Някакви коментари за Alva Donna Exclusiv,Belek,Alva Donna BeachResort,Side ,Paloma Oceana,Side.Предлагат се на добри цени за края на май от Тез тур.Чудя се кой да избера?

# 331
  • Стара Загора
Разглеждала съм и трите хотела,в Alva Donna Exclusive съм нощувала. Аз препоръчвам Paloma ocean 

Здравейте!Някакви коментари за Alva Donna Exclusiv,Belek,Alva Donna BeachResort,Side ,Paloma Oceana,Side.Предлагат се на добри цени за края на май от Тез тур.Чудя се кой да избера?

# 332
Благодаря, stani.1997
Сега ще разгледам и тях. Гледах през румънците, ще сравня и с нашите агенции.
Мисля, че веригата Риксос не приемаше резервации на българи през чуждестранни агенции. Преди години бях хванала много хубава цена за Риксос Текирова,  но ми я анулираха.
Кой от всичките Риксос в Кемер е най-добър?

# 333
Привет! Искам да споделя впечатлението си от коректността на веригата Титаник. Имахме резервация чрез фирма от 15 май за TITANIC DELUXE BELEK, но както разбрахте от предните постове в този период не работи. Поради тази причина веригата ни предложи замяна-почивка в друг хотел от техните БЕЗ доплащане. Ще почиваме в TITANIC MARDAN PALACE, Premium Rooms.Според мен, да коментирам няма смисъл.Най- елементарното е 1500 лв разлика в цената. Почувствах се поласкана от това, че държат на мен като клиент/ до сега не съм била в техен хотел/ и се надявам да изкарам една чудесна почивка.Хубав ден!

# 334
До кога е пълния локдаун в Турция?
Разбрах, че за туристи не важи, но ако пътуваме с кола до Алания и искаме да спрем по пътя за нощувка, ще има ли работещи хотели, магазини да си вземем нещо за хапване? И също на място в хотелите предлагат ли се допълнителни екскурзии или предвид ситеацията ще се стои само в хотела?

# 335
  • Варна
Ето срока на локдауна: From 19:00 April 29 through 05:00 May 17.
https://www.garda.com/crisis24/news-alerts/471696/turkey-governm … ctivity-update-38
Като цяло сигурно ще има магазини за ядене без неделите, но доколко ще работят ресторанти, хотели и т.н. никой не гарантира. За ресторантите пише че ще са тейкауай. В дългия ферман от линка пише подробности, но като цяло с толкова ограничения не може да е сигурно какво и как ще отвори.

# 336
Привет! Искам да споделя впечатлението си от коректността на веригата Титаник. Имахме резервация чрез фирма от 15 май за TITANIC DELUXE BELEK, но както разбрахте от предните постове в този период не работи. Поради тази причина веригата ни предложи замяна-почивка в друг хотел от техните БЕЗ доплащане. Ще почиваме в TITANIC MARDAN PALACE, Premium Rooms.Според мен, да коментирам няма смисъл.Най- елементарното е 1500 лв разлика в цената. Почувствах се поласкана от това, че държат на мен като клиент/ до сега не съм била в техен хотел/ и се надявам да изкарам една чудесна почивка.Хубав ден!
Ето така трябва да се решават нещата. При нас с Дестиния за същия период (и ние бяхме от 15.05.) не ни предложиха нищо. Резултата беше анулация и "съжаление"
Поздравления! Да изкарате страхотна почивка!

# 337
  • София
След като прочетох поста на Ели, се опитах да си представя, че това се случва в България. Е, не успях!
Весело изкарване!

# 338
  • София
След като прочетох поста на Ели, се опитах да си представя, че това се случва в България. Е, не успях!
Весело изкарване!

Точно и аз същото си мислех, и на мене не ми се получи. При мене беше грубо....да кажеме един собственик на бунгало в Шкорпиловци и хотел Кубан на слънчака, провалят ти почивката на Шкорпиловци и ти предлагат Кубан, бахти сравнението с Титаника?

# 339
  • София
Турският министър на здравеопазването Фахретин Коджа снощи традиционно публикува в своя Twitter актуализирана седмична статистика за броя на заразените на 100 хиляди население във всяка от 81-те провинции в Турция.
Към 1-7 май Турция няма провинции с нисък (синьо) процент на инфекция. Провинция Ширнак остава единствената в жълтата категория (средно ниво).
Броят на провинциите в оранжевата категория (висока) се е увеличил от 4 на 14, където броят на седмичните инфекции е спаднал под 100 на 100 хиляди население. Това са южните и югоизточните провинции от Мерсин до Ван.
Истанбул продължава да води по брой случаи на инфекция.
Най-малко случаи са регистрирани в югоизточните и източните провинции, които са на жълто и оранжево ниво на инфекция (Ширнак, Адана, Мардин, Шанлиурфа, Ван).

# 340
  • Някъде в Европа...
Весело изкарване!
Ето къде било разковничетоооо. Тъкмо се канех да питам коя наша агенция се е представила толкова добре, та да й ставам клиент...
Но нямааа - ние сме си в Бг, здраво приземени 😞

# 341
  • Където морето целува небето...
При нас излезе оферта да сменим от близките ни дестинации (Кушадасъ, Дидим, Бодрум) за Анталия. Моля за информация, ако някой е ходил миналата есен, да каже колко излизат таксите за магистрали и мостове (и кой точно е "частния мост" че не можах да се ориентирам)? Също Ескишехир добре ли е междинна почивка?

# 342
  • Варна
Таксите за магистралите и мостовете можете да видите на официалния сайт на KGM: https://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteEng/Root/Tolls.aspx
Гледате и смятате според маршрута, като обикновено не са някаква сума. Едниствено моста Османгази е по-скъп, като гледам тази година е 147.50 лири, но всички други мостове и магистрали са на доста народни цени. Можете да не минавате по този мост, а да минете през Сакария. Иначе за пътя до Анталия е писано много, обикновено се взема за една нощ нататък.

# 343
Частният мост предполагам е Явуз Султан, той си е на Турция, но е на концесия в момента. Той е част от проекта за магистрала Северна Мармара, която ако не греша е около 400км и е почти завършена.
Идеята на този мост е да облекчи трафика на централен Истанбул и се предполага, че през там се минава по-бързо, защото повечето минават транзит.

# 344
  • Панагюрище
Здравейте,някой ходил ли е в Mert Seaside Hotel , Мармарис.Там ще сме от 02.06.2021г. с туроператор,групово.

Общи условия

Активация на акаунт