На море в Турция - Тема 70

• 74 807
  • 794
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте, и ние се насочихме към Турция за ранно море. Обмисляме Батихан в Кушадасъ от 19 юни. Видях едно мнение от миналата година и си знам че не е върха на лукса, но заслужава ли си да пътуваме до там изобщо? С дете на 5 години и бебе сме, така че разчитам на пързалките.

Сега го допрочетох....не разчитай чак толкова на пързалките, нищо особено не са. Ако е за пързалки, на Атлантик, но там пък стаите са излез за да вляза, може и да има големи де.

# 436
Здравейте, от миналата година имаме една предплатена почивка в Granada Luxury Belek и се чудим дали да не я направим сега през юни. Някой има ли пресни отзиви от този сезон?

Това е един от хотелите, за които имамe резервация и засега планираме да го посетим по-нататък тази година...

Вече има достатъчно отзивите от април и май из известните сайтове, някои неща като нощните партита, диджей, караоке и т.н., с които този хотел е известен ги няма, както и типичните вечерните шоу програми, също и алакартите, които по принцип са платени, не работят засега. Иначе като храна, обслужване и чистота, басейни и аквапарк (може би не всички пързалки), детски клуб и спортовете не съм срещал някакви съществени забележки и отзивите са много добри до този момент.

# 437
  • София
Оф, оказа се, че денят на настаняването ни в хотела (30 май), съвпада със самото отваряне. Май изтеглихме късата клечка... И сега почват въпроси - ще има ли анимация, какво ще работи, какво няма да работи... Аз съм се заинатила и ще ходим, но за първи път съм с нулево ваканционно настроение. Всичко ми е свито, не знам какво да очакваме.

# 438
Здравейте! Обмисляме почивка в Турция за втори път(първият беше в Кушадасъ),но сме поставени пред труден избор.
С деца на 13 и 17 решихме ,че трябва да има поне  5-6 пързалки,за да има как да се забавляват.
Не сме се спряли на нищо конкретно,но гледахме предложения за Club Yali Kushadasi,както и Eftalia Marin
Притеснява ни и дългият път с автобус до Анталия евентуално (по-скоро мъжката част),но аз предпочитам да е ново място
Предпочитаме да не е нещо прекалено скъпо,за да може и някоя екскурзия да направим
А Спа услугите ми прави впечатление, че на много места се плащат допълнително,въпреки,че са 5-звездни хотели
Бих се радвала на различни предложения и съвети

# 439
  • Русе, България
kris_bo, и ние търсихме пързалки и затова избрахме Лоницера в Алания (вече не помня кой точно Лоницера). За да избегнем дългия път, решихме да е с чартър, но има и оферти с автобус до там. В момента обаче хотелът е затворен, нямаме и никаква информация от ТА. От ноември 2019 сме запазили, на 23 юни трябва да летим. Ще ни е първата почивка в Турция, дано успеем да отидем.

# 440
  • Пловдив
Оф, оказа се, че денят на настаняването ни в хотела (30 май), съвпада със самото отваряне. Май изтеглихме късата клечка... И сега почват въпроси - ще има ли анимация, какво ще работи, какво няма да работи... Аз съм се заинатила и ще ходим, но за първи път съм с нулево ваканционно настроение. Всичко ми е свито, не знам какво да очакваме.
Отпусни тая душа.Решили сте вече,че ще ходите.Платила си.Каквото дойде.Няма да е сигурно като други години-веселие и пълна програма,но ще смените ежедневието.

# 441
  • София
Здравейте! Обмисляме почивка в Турция за втори път(първият беше в Кушадасъ),но сме поставени пред труден избор.
С деца на 13 и 17 решихме ,че трябва да има поне  5-6 пързалки,за да има как да се забавляват.
Не сме се спряли на нищо конкретно,но гледахме предложения за Club Yali Kushadasi,както и Eftalia Marin
Притеснява ни и дългият път с автобус до Анталия евентуално (по-скоро мъжката част),но аз предпочитам да е ново място
Предпочитаме да не е нещо прекалено скъпо,за да може и някоя екскурзия да направим
А Спа услугите ми прави впечатление, че на много места се плащат допълнително,въпреки,че са 5-звездни хотели
Бих се радвала на различни предложения и съвети

Клуб Ялъ е на 35-40 км от Кушадасъ, имай предвид, че пързалките не работят след 15.09. Пътуването до Анталия си е дълго, но  на 3-3,5 часа се спира. В Дидим има хубав хотел Аквазис с аквапарк, много по-близо е. Бившия Амара (Seven Seas) в Кушадасъ има също няколко пързалки, виж ги и тях. Друг вариант за Кушадасъ е да отидете в Адаленд, ще се размажете от пързаляне, но си е цифра, последно беше 22 евро на човек за ден

# 442
  • Пловдив
kris_boДецата са ти големи.Потърси хотел където има  хубав аквапарк.В Анталия има по-богат избор.

# 443
  • Където морето целува небето...
От утре, 19.05, деца под 5 години ще влизат в България без тестване.

# 444
    Получихме, ваучери за настаняване, самолетни билети и ваучер за PSR, като е заплаен към Емералд. Явно няма да има касов бон, но съм си взела платежното от банката, дано минем с това. Живи и здрави да мине всичко и в събота летим.

Относно парзалките: миналата година бяхме през септември е в La blanche island Bodrum, не бешо по време на локдаум, но парзалките работеха само по няколко часа и то не всеки ден и анимация почти липсваше, така че не разчитайте много на този тип забавление.

Надявам се да успеем и тази година да направим разходка с корабче, но ще видим дали изобщо ще се предлага.
    Ако някой е в момента в Мармарис, след локдауна моля, да сподели.

# 445
  • София
Получихме, ваучери за настаняване, самолетни билети и ваучер за PSR, като е заплаен към Емералд. Явно няма да има касов бон, но съм си взела платежното от банката, дано минем с това.
Ето поредното, за което да се притеснявам. И ние сме с ваучери за пср, като са платени заедно със застраховките и доплащането за хотела на пос терминал в агенцията. И няма откъде да намеря касов бон, нито друг вид платежен документ. Представям си да не ни пуснат да минем границата заради това.

# 446
  • До морето
Ние бяхме в Турция от 03.05 до 09.05 - искаха тестове, не са търсили касов бон. На Малко Търново това.

# 447
  • София
Бохо, знае ли се какво ще им хрумне, нали уж искат и касов бон. Аз реших да ксерокопирам ваучера, за друго не се сещам.

# 448
  • София
Турският министър на здравеопазването Фахретин Коджа традиционно публикува в своя Twitter актуализирана седмична статистика за броя на заразените на 100 хиляди население във всяка от 81-те провинции в Турция. Анталия и Алания напуснаха червената зона, броят на случаите намаля от 131,38 на 61,65. за седмица 🙂

# 449
Благодаря за отговорите.И понеже още сме на етап проучване ,сега като че ли ще се насочим към  Von Resort Golden Beach  или Von Resort Golden Coast, Сиде.Преобладават положителни коментари, ние не сме чак толкова претенциозни и все пак вие кой ще препочъчате?

Общи условия

Активация на акаунт