На море в Турция - Тема 70

• 74 340
  • 794
  •   1
Отговори
# 645
  • с трима мъже :)
Днес казаха в обедната емисия новини, че в момента заболяваемостта у нас е по-малко от 60 човека на 100 000. Ако това се задържи така 14 дни, ще се искат от всички държави, в които пътуват българи, да паднат мерки, рестрикции, забрани, и тестове.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 13:21 от galaBG

# 646

Интересно, тук пише, че може и бърз антигенен тест. А от ТА ми казаха само ПСР.

И Turkish Airlines пишат за антигенен до 48 часа.
Трета точка

# 647
  • Някъде в Европа...

Интересно, тук пише, че може и бърз антигенен тест. А от ТА ми казаха само ПСР.
Сигурно ТА не са се "осеверили" още. 😀 Тази инфо е от днес. Или пак "си вързват гащите", както с изискването 6 м валидност на паспорт за влизане в Турция ....

# 648
  • София
В голяма чуденка съм - в петък трябва да тръгваме, какви тестове да правим още не знам. Като сложим и това, че имаме ваксини, обаче нямаме 14 дни още след втора доза....и направо ме хваща яд, че не избързахме.

# 649
  • Пловдив
В голяма чуденка съм - в петък трябва да тръгваме, какви тестове да правим още не знам. Като сложим и това, че имаме ваксини, обаче нямаме 14 дни още след втора доза....и направо ме хваща яд, че не избързахме.
Правете ПСР да ви е мирна главата.Иначе представете си да идете до границата и да ви върнат или  да се разправяте на турски или английски.

# 650
E нали казаха, че на границата има пунктове за ПСР тестове, бързи.
Има ли такова нещо?

# 651
От Тез тур ми се обадиха,че може с бърз Аг тест 48 часа преди пътуването.Също и с ваксинационен паспорт за завършена ваксина 14 дни сред втората доза .

# 652
Някой да знае адреса на РЗИ-то ,на който се изпращат резултатите от теста след връщане от Турция?

# 653
  • Където морето целува небето...
Някой да знае адреса на РЗИ-то ,на който се изпращат резултатите от теста след връщане от Турция?

На нас на границата ни дадоха координати на листче на РЗИ Бургас. Предполагам е по местоживеене. Обадиха ни се точно 23 часа след като пратихме отрицателните тестове.

# 654
  • София

На нас на границата ни дадоха координати на листче на РЗИ Бургас. Предполагам е по местоживеене. Обадиха ни се точно 23 часа след като пратихме отрицателните тестове.
Не е по местоживеене. Гледа се към кое РЗИ се води КПП-то, през което влизате и на него се пращат тестовете.

# 655
  • Русе
Официално вече излезе, че може и с антигенен тест.

E нали казаха, че на границата има пунктове за ПСР тестове, бързи.
Има ли такова нещо?
Няма такива. Отказали са се, тъй като щяло да има големи струпвания.

# 656
Ще следя за отзиви за Eftalia Marin голяма група с деца сме .

# 657
Здравейте,за влизане в Турция има информация,която разбира се трябва да се следи,защото се променя.Моят въпрос е на влизане от Турция в България какво се изисква?Минава се границата и се прави ПСР тест,но къде-по местоживеене ли?Може ли да се направи в Истанбул,например?И след това резултата трябва да се изпрати в РЗИ на града,от който си влязъл на границата?Само ПСР?Антигенен не може?Правилно ли съм  разбрала?

# 658
Препоръчайте ми някоя актуална към момента оферта за Анталия, Белек за началото на юли.

# 659
Здравейте. Току-що резервирахме, вече окончателно. Хотела, за който ви разпитвах и се извивах от притеснение (Дидим) го отказах, заради семействата, които водим. Нека ги заведем на нещо, което е сигурно, където сме били. Резервирахме в Аква Ефталия, на 27 юни тръгва автобуса от София с тях, ние ще си пътуваме с колата, ще тръгнем 1-2 дни по-рано, да направим пак някоя и друга екскурзия. На 28 АВГ се настаняваме и ние с тях в хотела и така.

Оттук насетне ще ви чета за пътуванията и "междинните" хотели. ММ иска да идем до Ефес отново, защото миналия път малкият син беше много малък, носихме го на ръце още, беше невероятна жега и прегряхме детето. Бързахме, и малко натагадък минахме през Ефес. Сега вече ще сме подготвение, знаем как е там, така че ще отделим 1 ден за Ефес.

И пак ще ви чета, за някоя и друга идейка.
Много се радвам, че вече букнах, това лутане от 1 месец много ме притесняваше.

Общи условия

Активация на акаунт