В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 069
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
12г.с. + 5д/ трета бременност и...

# 631
Мама Софи и ти си като мен, 3та бременност 😁, важното е бебчетата да са добре, после ще сваляме килограмите 😛

# 632
Мама Софи и ти си като мен, 3та бременност 😁, важното е бебчетата да са добре, после ще сваляме килограмите 😛
Мнооого се надявам да ги сваля, че имам 10кг от две години за сваляне 😅🙆‍♀️а сега още колко по 10 ще станат не се знае ☺☺☺

# 633
Какви хубави коремчета пу пу 😍
Аз нямам все още, само вечер ми е леко подут 😅

# 634

Ето го и моето 13+1

# 635
Мнооого се надявам да ги сваля, че имам 10кг от две години за сваляне 😅🙆‍♀️а сега още колко по 10 ще станат не се знае ☺☺☺
С малко воля и се свалят. Първия път от 65кг отидох да раждам 92. 1год бях 80кг, всички ме бъзикаха, за 5месеца станах 55кг. Втория път стартирах с 60кг, отидох да раждам 96кг. Сега до лятото поддържах около 65кг. След това имах пробреми с кръста, дискова херния, кортикостероиди и станах 72кг. И от там празници,  бременност и вече 80. То е ясно, че този път ще ударя 100. Но твърдо съм решила в рамките на 1год да стигна 65кг

# 636
Ела поне във фейсбук. Не сме толкова активни там, но поне ще имаме връзка. Яренце може да те добави, ако решиш.
Ако ли не - желая ти безпроблемна бременност и до нови срещи Hug

Здравейте, момичета. Аз ви оставям, тъй като реших да изтрия акаунта си. Минах през достатъчно неприятна комуникация с random потребители и се сблъсках с неписани правила и модериране на база препоръки и гадаене.

Пожелавам на всички лека и успешна бременност и страхотно лято Simple Smile благодаря ви за споделената информация тук - наистина ми беше страшно полезна в определени моменти, накара ме да осъзная колко много не знам и колко имам да наваксвам. И ме мотивира да се интересувам повече по някои теми, да чета и да се "образовам".
Последната от които - кога и как да избера детска количка сред този океан от марки и модели. Като резултат - днес запазих идеалната (за мен) количка! Тази статия ми помогна доста, препоръчвам я за хора, които идея си нямат от колички.

Хубав и усмихнат ден и кой знае - може да се засечем с някои от вас през октомври Grinning

# 637
  • Bарна, морето, сините вълни
Съгласна сън, че килограми се свалят.
С първата бременност забременях 64, влязох да раждам 94кг. Отне ми година и половина да ги сваля, но това лято бях 60кг. Леки упражнения у дома, 6-7км. вървене на ден, лятото и повече. Намаляване на приема на захар.
Сега забременях 62кг. Хапвам си, каквото ми се хапва, обикновено имам 3 основни и 1 междинно хранене следобед. Пия поне 2 литра вода + други течности като чай, мляко или айрян понякога.
Вчера ми изтече карантината и вече съм навъртяла 15км. за два дни. Нямах търпение да излезем навън.

# 638
  • омъжена

Трета бременност 13+2 г.с

# 639
Аз съм силно притеснена след вашите снимки😂Корема ми е много, много мини.В 11+2 съм.На 6 ти съм на фетална в Оскар при Стратиева.Дано всичко е  ОК😬

# 640
  • София
Не се вижда много, ама не мога да си хвана хубав ъгъл. Но определено си имам коремче, а съм едва 10гс+3..
(Яна на гърне е за разкош... Smile)

# 641
Яренце, същото гърне, същите книжки са на мода у нас. Хаха само по гардероба и детето мога да позная, че не е това нашата детска, хахха

# 642
  • София
Яренце, същото гърне, същите книжки са на мода у нас. Хаха само по гардероба и детето мога да позная, че не е това нашата детска, хахха
Хахахах Grinning Твойто на колко беше?
Яна е 1год и 8мес.

# 643
На една година и един месец.

Аз пък да ви кажа, сега се присетих за моя отрицателен резус фактор. Пак ще трябва да се гледат антитела ииии

Даже с предната бременност бях чела, че по дефиниция, ако мъжът и жената са с различен резус фактор, се води рискова бременност... аз тогава си работих, тренирах и живях нормално до последно. Не се усетих рискова, но накрая с детето се оказахме и двете отрицателен. Сега, ако бебето е положителен, пффф

# 644
  • София

9седмица .....вижда ми се малко остър

Общи условия

Активация на акаунт