Не, това не е шега, виждам втората черта !~бебеправене 386~

• 28 240
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Тортелина честито и до Коледен финал! 😍

# 661
Тортелина и Рейнбоул , тихичко честито от мен .Успех и до Коледен финал.
Малко ъпдейт от мен . С моя ММ все пак направихме опит този месец само дето мисля ,че май не би трябвало да се надявам нещо да е станало защото на 31 ви имах положителен тест за О ,а на 1 ви вече беше доста избледняла чертата почти не се виждаше ,а ние реално се обичахме на 1 ви вечерта ,но каквото такова все пак съм щастлива ,че изговорихме нещата и ще бебеправим ,пък няма да се разсърдя ,ако все пак не ми дойде . Вие какво ще кажете дали има надежда ,че нали казват ,че от 24 до 48 часа настъпва О след положителен тест. Май много дълго стана . Успешна седмица на всички пълна с много плюсчета.

# 662
Реинбоу и Тортелина, честито Simple SmileFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover лека бременност ви пожелавам и най-хубавият коледен подарък!
Раулиста, стискам палци за днес, и ти да се похвалиш скоро Simple Smile

Скрит текст:
При мен нищо ново, започнах да правя тестове за О, утре е ден 14, няма я още никаква. Реших да не пия противозачатъчни, след като коментирахме с вас, и попрочетох повече, и си записах час за друга консултация, евентуално да ми изпишат прогестеронов препарат. МП утре ще пуска спермограма.

# 663
Тортелина,честито и да е един хубав пухкав Коледен подарък ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

# 664
Седмицата почва супер 😊 Честито, Тортелина, много хубава чертичка 🍀 Явно наистина щъркелите почнаха с доставките, нека не спират и да зарадват всеки 🙏 Момичета, аз ще се похваля с нормален резултат от прословутия кариотип, който чаках над месец! И все пак се разбрах с ендокриноложката да се видим да поговорим за този 17 oh прогестерон и съм една идея по-спокойна 😁

# 665
Честито на Реийбоу и Тортелина Simple Smile Леко бременеене и хубав резултат на финала Heart
Успех на Раули днес и стиснати палчета за Билийвче и Кактус
И за всички останали дами, разбира се Simple Smile

# 666
Раули 🍀❤️🍀
Рейнбол, Тортелина, честито 🍀 до пухкав финал и много лека бременност ❤️

# 667
Честито, Тортелина и до финал!
Хачико, винаги има шанс, щом е в дните около О, нали така казват. Ние също имаме само 1 опит в ден с + резултат и 18-20 ч. след опита започна да ме боли яйчника. Снощи тъкмо четох, че болките били свързани с пукането на фоликула. Ама трябва да изтрая още 3 дни някъде. Преди на 10-11 ден ме е хващал тест. По-рано знам че няма смисъл и за сега съм дзен Grinning Иначе днес ме слуша ЛЛ, според него съм била с чисти дробове и избегнах АБ, йееес, дано да е слушал правилно.

# 668
Честито момичета, това едно хубаво начало на края на темата💞 успешно бременеене ви пожелавам и дано повлечем всички крак след вас ✌🏻🙏🏻

# 669
Браво Тортелина, бравоооо, честито супер новина. Лека и безпроблемна бременност и до финал Hug
Благодаря ти, че сподели че и с 2 опита става и въобще ни вдъхваш надежда и кураж, не всичко е в идеални условия и по правила Stuck Out Tongue Winking Eye Още веднъж всичко най-хубаво ти желая, постави прекрасно начало на седмицата Grinning

# 670
Тортелина честито и до пухкав финал 🥰! Чакаме хубаво ЧХГ и прогестерон 🤞!
Раули много палчета за успешна процедура!

# 671
Райнбоу, Тортелина, честито и до пухкав, коледен финал!
Да се оплача.... 13ти ден след О съм и тъкмо се засилих с теста към банята и хопп... Изненада, цъфнах като майска роза.
Явно не е бил нашият месец. Disappointed

# 672
Дамм и при мен е така. Привижда ми се 2-ра чертичка, но за съжаление...

Събудих се рано тази сутрин , направих  шуър чек, ясно отрицателен е. Чакам си М днес или утре най-късно, резултатът трябва да е достоверен ☹️

# 673
Момичета, толкова е хубаво да съм в тая група. Виждам,че не само аз съм нетърпелива и виждам как доста получават ++ ии силно се надявам скоро и аз да ги видя! Simple Smile)) Просто толкова силно го желаеш, че не можеш да спреш да мислиш за това.
Успех на всички и само положителни тестове за напред!

# 674
Тортелина честитооо Hug Стиснати палчета и до финал!
Ъпдейта при мен е следния: не дочаках датата за тест, защото нощес лелката дойде. Изобщо вече не знам МЦ с каква продължителност е. Откакто започнахме е следното:
Ноември- 29 дни, Демекври- 25 дни, Януари- 30 дни, Февруари- 32 дни и Март- 27 дни....
Това нормално ли е, момичета, на какво се дължи и да тичкам ли при някое АГ?

Общи условия

Активация на акаунт