Не, това не е шега, виждам втората черта !~бебеправене 386~

• 28 222
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Честито дами! Лека бременност!

# 676
Тортелина, честито и до пухкав Коледен финал 💗💙
Раули, много късмет на инсето днес🙏🍀🙏

# 677
  • София
Тортелина честитооо Hug Стиснати палчета и до финал!
Ъпдейта при мен е следния: не дочаках датата за тест, защото нощес лелката дойде. Изобщо вече не знам МЦ с каква продължителност е. Откакто започнахме е следното:
Ноември- 29 дни, Демекври- 25 дни, Януари- 30 дни, Февруари- 32 дни и Март- 27 дни....
Това нормално ли е, момичета, на какво се дължи и да тичкам ли при някое АГ?

На мен ми се струва нормално, както писах и преди, много зависи кога е пръв ден на МЦ, сутрин, вечер, кога тръгва нормално, след това кога е О. От О броиш 15 дни.

# 678
Мацето благодаря ти Heart

# 679
Честито момиче! Лека бременост и пухкав финал ви желая! Дано да повлечете крак и още да се похвалят!

# 680
Rainbow, честито ❤️
Тортелина, честито и на теб ❤️
Раули, много късмет днес ти пожелавам.
На всички останали момичета стискам палци.
Аз от Събота съм с Ц. Радвам се, защото карантината ни свърши и чакам с нетърпение О. Дано от тук нататък да има мнооого+++

# 681
Тортелина, каква прекрасна новина Heart Лека и безпроблемна бременност!

Моята инсеминация мина, като я правихме на неспукан фоликул 20мм. Сега стискам силно палци да се спука до утре и сутринта съм на преглед да видим дали е станало или ще правим реинсеминация и ще таймираме О.
Всичко мина супер бързо и лесно. Аз се бях спекла че ще ме боли, но дори не го усетих, така че съм доволна. Сега остава да стане едно хубаво козирогче като мама и тати Blush
Благодаря на всички за пожеланията Heart

# 682
  • London
Raulista , много силно стискам палчета ! 🙏🏻😘

# 683
Тортелина Честито. Пожелавам ти лека и успешна бременност.

Раули Стискам палци да е успешна процедурата. Дано се е спукал фоликула. Някъде бях чела, че упражнения помагали за спукване на фоликула, но дали е така не знам.

Момичета как приемате маслото от вечерна иглика. При мен пише  от 2 до 4 таблетки 😁 Май ще взимам 2 пъти по 2 таблетки до О.

# 684
Raulitsa стиснати палчета и от мен.

# 685
Raulista стискам палци да е успешно!

Пълнолуние от колко мг ти е МВИ? Пие се 2х1300.

# 686
Момичетаааа, видях си резултатите от прогестерон и се разплаках от щастие 😍
Не мога да повярвам още...64.4nmol/L ❤️
Това ми дейстава още по-окуражаващо, защото показва, че всичко с О е било наред, сега остава и яйчицето да е било качествено, а гелчето на Калестеа ми е било наистина на късмет! Моля се на 11ти април да видя двете мечтани чертички 😍😍😍
Успех и на всички пожелавам! Изпращам ви много положителна енергия ❤️🍀
Раулиста, стискам ти палчета 🤞🍀
Нека вълната от +++++ да продължи ❤️

# 687
  • София
Кактус този прогестерон е мега добър! Хайде дано след няколко дни да се похвалиш и с положителен тест

# 688
Kactus страхотен резултат! Хайде, да се похвалиш скоро с +! 🍀

# 689
Раулиста, желая ти сбъдване на желанието за козирогче!
Кактус, супер! Половината работа е идеална, остава и другата половина. Ти кога си засече/усети О? Мисля си, ако усетя нещо различно ще се тествам между 8ми и 11ти Grinning

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 16:07 от *Слънчево момиче*

Общи условия

Активация на акаунт