Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 201
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Не знам, аз за Хектор чакам Wink

# 376
  • София
Добре че е систъра да ни разсмива в такива моменти!!! Kissing Heart

Супер силна серия! Макар и драматична да беше, много ми хареса. Heart

# 377
  • София
Хектор го нЕма, имахме Сириус...

# 378
Малко съм разочарована, че ни бяха дали твърде много във фраговете и нямаше никаква изненада. Най-големия въпрос остана неоговорен. Тук и нашият облог така си увисва. Какъв е тоя отговор 'не знам дали съм и брал градинката'?!
А и края не ми беше толкова вълнуващ. По-интересно щеше да е да не знаем, че Еда е слязла от самолета.
Май ще лягам и утре ще гледам откъса.

Сънувах сутринта нашичките, но ще ви разказвам друг път Grinning

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 23:20 от paterina

# 379
Ако детето е на Серкан плода трябва да е на 2- 3 месеца. Ако е от Денис, Селин трябва да е в първия месец горе долу.

# 380
Страхотен епизод. Много ми хареса и бях на всички полюси. Днес и се смях и плаках и се радвах. Нямаше нищо излишно. Ханде и Керем са страхотни и си обещавам да не мърморя и да не търся и най-малките кусури. Щастлива съм, че го има сериала, че се събираме тук и преживяваме всичко. Развълнувах се.

Продължавам да вярвам, че не е имало нищо в Словения. Оптимистка до последно.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 22:56 от midnight__sun

# 381
Ако Серкан наистина е бил със Селин, в което лично аз не вярвам, представяте ли си колко ужасно е било, за да не го помни 🤣🤣🤣

# 382
  • Плевен / София
219-75 Потребители и 144 Гости преглежда(т) тази тема. и скрити.... на финала....
Не знам дали Селин лъже, но Серкан все пак е имал нещо със Селин...а готовата на всичко за Серкан Селин е преспала и с Дениз....толкова и е голяма любовта....
Това не означава, че не мога да ви почерпя....аз поне когато съм тъжна ям сладко....

Благодаря на всички за копанията ...на Алекс и Али за праводите благодаря от Heart
Хубавато е, че Еда незамина...Да видим какво ще измислят СЦ...

# 383
  • София
Странно беше това с Дениз! Как, кога разбра, че Селин е бременна, че и предположение има, че бебето е негово! Никаква подсказка за това нямаше в епизода (или аз съм го пропуснала?!).

Тече в момента реклама на друг сериал по FOX и чувам, че и там става дума за hamile! Явно, много популярно е това клише в турските сериали! Аз до последно се надявах в нашия сериал да го няма, но!

# 384
Гугутке, да чакаме. Важното е, че знаем, че Еда се върна.. По-лошо щеше да е, ако това не ни го бяха показали, а само, че я пробожда. Тогава щеше да е гадно. Сега знаем, че Серкан има нужда от доктор... Ама любовната докторка е до него, ще се оправи 😏

Мики, с теб съм... Даже си усещам очите сухи нещо 😆

# 385
  • Кърджали
Ако детето е на Серкан плода трябва да е на 2- 3 месеца. Ако е от Денис, Селин трябва да е в първия месец горе долу.
Дениз я попита на колко седмици е бебето. Тя каза че това няма знчение, Серкан и Еда били разделени вече.

Дениз каза че е дочул разговор, но не чух кой...

nrgmama, това което си чула е фрага на Невинност, не питай, там е друга лудница... Но странно, тия нашите повече ме натъжават, въпреки че в Невинност е асъл драма и лудост

# 386
Много наситена откъм емоции серия, но много, много ми хареса. Щом и съм се смяла, и съм плакала...
Ако мъжа ми беше тук, щеше да ми се смее.

# 387
Хектор най-вероятно е бил куче-статист в някоя сцена и не сме го забелязали.
А не, сцената с Хектор е била отрязана Confused

# 388
  • Кърджали
Някой може ли да ми каже защо не изключвам компютъар като няма какво да чакам..... А сърцето още ме боли.

# 389
  • София
Все още не вярвам, че Серкан е бил със Селин. В следващите епизоди ще стане ясно, че нищо не се е случвало между тях след катастрофата, нито в Словения, никъде. Имам колаж по темата:

Това е. Монах Болат е бил Серкан през тези 2-3 месеца. Wink

Общи условия

Активация на акаунт