Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 241
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Wink

Скрит текст:

# 571
Здравейте
 от страницата на сериала
Зад камерата всичко е наред.😇

От снощи

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 11:10 от sani1212

# 572
Турският зрител, толкова не ни "харесва", че снощи отново ни е гледал и сме в класацията на СОМЕРА, а титулярният сериал на ФОКС, никакъв го няма Wink

# 573
  • Пришълец

https://twitter.com/mutemadiyenship/status/1376089601195048962?s=20

Прави впечатление чантата на Еда, в подкрепа на организация за борба с насилието над жени, ако съм разбрала правилно.

Меги, радвам се да те видя Heart Eyes

# 574
# 575
Както се казва, Керем има тяло само  за грях. 😈
Здравейте!

# 576
  • Монтана
По повод чантата на Еда - в този сериал всеки детайл е от значение!
Марго, благодаря за информацията!
Тези млади хора не престават да ме очароват с активната и справедлива гражданска позиция, която открито изразяват!
Върховни са!
Хубав ден, мили момичета! Бъдете здрави и се пазете!

# 577
# 578
  • Плевен / София
Кого ще успокояваме по напред...Серкан или Еда.....

# 579
  • Кърджали

]
Скрит текст:
Серкан : Ще ѝ хареса, много ще ѝ хареса. Красиво е, много е красиво
Еда :Добро утро!
Серкан :А? Какво? Какво става?Добро утро!
Еда:Какво гледаше та така се притесни катп влезнах?
Серкан :Не, не, глупав мейл по работа
Еда:Щом е за работа, ще погледна
Серкан :Не, няма нужда
Еда :Ще погледна
Серкан :Няма нужда, Еда, няма нужда. Работа.
Еда :Изненада ли е?
Серкан: А?
Еда :Изненада ли е?
Серкан :Такова... Еда, ако чакаш изненада я търсиш на грешното място. Трябва да се научиш да гледаш на правилното място.
Еда:Добре
Серкан :Хайде
Еда :Аааа, изненада
Серкан :Да
Еда :Благодаря ти
Серкан :Първо я погледни ако искаш. Може и да не ти хареса
Еда :Тогава го отварям. Серкан, това е "Малкия принц" от баща ти. Защо ми го подаряваш?
Серкан :Много скъпа за мен книга. Но за мен ти си по-скъпа от всичко. Дори и един ред от книгата да прочета без теб ми е безсмислено. Еда, много те обичам .
Еда:Благодаря
Джерен: Какво става, виждала ли си Селин?
Мело:Видях я. Пиеше кафе в залата за билярд. Налк и сутринта каза че е пила кафе?
Джерен :Пиеше
Мело :Нормално ли е бременна да пие толкова много кафе?
Джерен :Вредно ли е?
Мело:Ако се прекалява. Говореше с приятели по телефона, щели да се срещнат в Нишанташъ
Джерен :В Нишанташъ ли? Кога?
Мело :След половин час.Да идем и ние.
Джерен :Да я последваме
Мело :Да я последваме. Виж я ти тая работа, жената ще обккаля по разходки, ние ще се мъчим да разкриваме лъжите ѝ
Лейля:Добре, г-це Селин, ще се заема. Добре. Това е спешно
Мело:Какво каза г-ц Селин?
Лейля :Трябвало да се изпрари нещо на един клиент.
Джерен :А г-ца Селин днес ще ходи ли някъде?Някой ще я посещава ли? Има ли планове?
Лейля :Доколко знам никой няма да идва. И тя никъде няма да ходи. А и се чувства малко зле, щяла да се прибере да си почива. Неразположена била
Мело:Виж ти, момичето което преди малко щеше да се разхожда с приятели се разболяло. Как ли е станало?
Джерен.:Ааа..Затова ние ще сме по петите на Селин. Ние сме ѝ по петите, но първо трябва да се оправим с Еда .
Лейля: И аз съм тук.. Какво си говорите?
Мело:Правилно, и ти си тук. Я да ти кажа нещо. Я първо да ти оправим яката.
Лейля, ако поискам нещо от теб... Но ти да не ме питаш защо.
Лейля : Какво ше поискаш? Защо?
Мело:Ама ме попита? Няма да питаш.
Еда:Как така? Серкан, ти помниш страниците?
Серкан :Помня всичко
Еда :Аз нккога не бих си ги спомнила...Колко странен човек си ти.. Всеки път ме изненадваш.
Серкан: Още колко ще те изненадвам. Цял живот ще си изненадана, Еда. (Лейля влиза) Изчезвай, изчезвай, Лейля , изчезвай
Еда :Ела, Лейля
Серкан :Изчезвай, Лейля!
Еда :Ела, Лейля
Лейля:Преча ви. Такова... Еда, искаше да ти напомня. Имала си час за козметик, за почистване на лицето.
Еда: Час за козметик?
Серкан :Няма
Лейля:Аха, с Мело, Джерен.. В центъра за красота в Нишанташъ
Еда : Аа, с момичетата. Да, с момичетата
Серкан :Изчезвай вече
Лейля:Веднага
Серкан :Това пък от къде дойде сега. Безсмислени неща. Ботокс, такива... Ти.. Твоята красква кожа няма от грижа.
Еда :Но аз обещах.
Серкан :Не
Еда :Не става, самк няма да искат да отидат. Зстова аз веднага тръгвам. Какво има,? Нова изненада ли? Друга изненада ли?
Серкан :Ако тръгнеш няма да разбереш. Но ако останеш всички изненади ще са за теб.
Еда :Където и да ходя, винаги при теб се връщам, Серкан. Затова веднага тръгвам.
Серкан :Не тръгвай... Еда...

# 580
  • Плевен / София
„Да живееш означава бавно да се раждаш….. Разбира се, че ще те нараня. Разбира се, че ще ме нараниш. Разбира се, че ще се нараним един друг. Но това е самото условие на съществуването. За да донесеш пролет, трябва да приемеш рисковете на зимата. За да се превърнеш в присъствие, трябва да приемеш рисковете на отсъствието….Истинската любов започва, когато нищо не се търси в замяна…..Да се обичате не значи да се гледате един друг, а да гледате заедно в една посока…..“Антоан дьо Сент-Екзюпери

# 581
Серкан снимки от Бали ли гледаше. Струва ми се като намигване посока Ханде - Керем, нали Ханде след снимките на сериала би искала почивка някъде на топло... примерно Бали - та сценаристите ползват идеята и я прилагат при Еда и Серкан...

А и полета на Еда случайно или не беше към САЩ... а не нанякъде другаде

# 582
Май имаме завърнал се сценарист

# 583
  • Кърджали
Онтова е от сценаристите дето писаха Балджа, ама и една Еда, която нв се връзваше на евтини номера. Остава да се надяваме, пемсега отново ще върнат уверената Еда, тсзи дето моженинда ревнува, но се предава лесно.

# 584
Еда и Серкан  за да се успокоят им трябва цяла лимонова градина 😂

Общи условия

Активация на акаунт