Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 25 855
  • 743
  •   1
Отговори
# 720

Аз си падам по изчистените снимки и обработки попринцип. 🤷‍♀️

# 721
  • Кърджали
Стига де.. Не стига че покрай настинката (или квото бвшв там) пак правя астматични пристъпи и едва дишам, ами и сърцебиене получавам.Та и без сърце ще остана.. Имайте милост...

Нося превод на последната вечер на Серкан и Еда преди Еда да рвши да замине и да ни разреве.

Скрит текст:
С:Да... Красиво.. Така.. Да.. Според мен ще ѝ хареса. Добре. Да... (на вратата се чука) Няма да те оставя, Еда.
С:Добре дошла!
Е :Добре заварила! Доведох ти и Сириус!
С:Момчето ми.. Момчето ми, как си? Ела, влез.
Е:Липсваше му. Даже ще е добре да поостане при теб известно време
С:На теб не ти ли липсвах?
Е:Липсваше ми.
С :Ела. Ела. Много си красива. Роклята ти е много хубава.
Е: Благодаря
С:Еда, първо искам да ти благодаря, че не отхвърли поканата ми.Виж, ще се справим със всичко.
Е:Днес не искам да говорим за проблемите. Искам да изкараме една приятна вечер.
С:Добре. Заповядай! Тогава, гладна ли си?
Е:Гладна съм
С:Гладна си. Добре, имаме вкусна храна. Но първо предлагам да пийнем по нещо.

Скрит текст:
С:Хареса ли ти?
Е:Хареса ми.
С:Виж, какво ще ти кажа. От отдавна си мечтаем за Париж. Предлагам да отидем за няколко дни. Ще се разходим из Момарт
(С:Да се изгубя с теб в Момарт.
Е:Ти не може да се изгубиш. Ти никъде където отидеш не може да се изгубиш. Даже си мисля пе в мозуюъка си имаш карти на всеки град в който си бил.
С:Права си, но дпсега не съм ходил.
Е:Зашо?
С:Защото си бях обещал. Казах си "ще дойда тук с жената в която съм наистина влюбен". А  тази жена си ти.)
Е:Винаги си искал да отидеш там.
С:Да. Със жената, в която съм влюбен.
Е:Може, ще го измислим
С:Добре ли си?
Е:аха
С:Добре. Тогава.. Париж...
Звучи Gold
Е:Дойдох само за да бъда до теб. Толкова
С:Добре
С:През целия си живот не искам да се отделям от теб.
Е:Ти ли го направи?
С:Кое?
Е :Храната.
С:Да. Хареса ли ти?
Е:Да. Много е хубава.
С:Мерси.
Е:За нищо
С: Всяка вечер ще ти готвя. Ти добре ли си?
Е:Аха
С:Добре
С:Еда.. Искам цял живот да съм с твб.

Ако съм забравила нещо по-интересно, кажете...

# 722
  • Плевен / София

# 723
  • София
Тези, които Магия пусна, са супер - само ме дразни, че се реже надписът на чашата. Иначе с наличните снимки, които аз намерих, се получава, но просто качеството не ми е уау...

# 724
Добър вечер момичета!
Честит рожден ден Мики! Да си жива и здрава, и много щастлива! Да сме живи и здрави всички овни! Май в темата има доста представители от тази зодия.
Благодаря на Али за преведения фраг и Алекс за преводите. Да доста е носталгичен, романтичен.
Серкан няма да умре. Каквото и да диагностицират лекарите   след прегледа, Серкан ще се излекува. Та съвременната медицина е доста напреднала. Не мисля че сценаристите ще задълбочат в драмата. Момичета, все пак ние гледаме романтична комедия. Селин обича Серкан, но не и вярвам. Не мисля че ще се омилостиви. Надеждата ми е във Ферит.
Дано втория фраг да е по-оптимистичен. Лека нощ!

# 725
  • Пришълец
И аз намерих кадри някакви, но дали ще свършат работа...

# 726
Момичета намерих нещо , на Бърборанка ако й допада да го дооправи...

# 727
Както решите, опитах се да помогна.

# 728
  • Плевен / София
Момичета, толкова бързо ще изпишем темата, че не се ядосвайте за качеството на снимката....

# 729
Мики,Честит рожден ден! 🎈🎉🎊🎁🎈Бъди здрава! Нека животът ти поднася страхотни моменти, усмивката да е винаги на лицето ти и да си с поглед към вярата, надеждата и любовта. Нека семейството ти е много щастливо!

Алекс, Али правите живота ни прекрасен!🤗🌷🌼🍀💐
Магия, красиви паралели правиш, така да ми харесват, наслада за очите 🍀, а и с прекрасен чаршаф ни зарадва🤗.
Страхотни мнения сте споделили всички😊😊😊.
Фрагът на мен ми хареса, толкова чувствен и нежен, да малко носи тъга, но е прекрасен 😊. С най-голямо удоволствие ще си поплача, ама много малко с Еда и Серкан и техните премеждия.

# 730
Алекс, посмях се с твоите обяснения за косата на Керем Joy

А представяте ли си думите на предполагаемия доктор да се отнасят за някой друг, не за Серкан?

# 731
# 732
  • Пришълец
Гости и ти си права, докато се нанесем дошло време да се изнасяме. Joy Аз гледам шапката само на 1 стр., има такава опция, но да е приятно за тези, които я виждате през цялото време.

# 733
  • София
Марги,
с тези снимки няма много варианти, защото са малки като кб и се реже много, а и се пикселизират, като се разтегнат. Трябва да се сложи някакъв фон и снимката да остане по-малка. Показвам какво имам предвид:

# 734
  • Плевен / София

Общи условия

Активация на акаунт