Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 163
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • Плевен / София
Гости, и аз съм тук ,само четях, не пиши отсъствие..
Исках да кажа, че го съжаляваме сега Серкан, но нали това искахме,да пострада малко..
Селин е супер нагла
 Аз все още не съм започнала да го съжалявам....Сърба това, което му надроби "приятелката" Селин

# 167
  • Кърджали
Добро утро
Добро утро Селин
|Отказала си предложението на Серкан. Нямаше нужда да го правиш
Аз решавам
Няма нужда да се жертваш заради мен
........

Ай...Селин изнудва емоционално Еда..Серкан обичал Еда , не искал нищо освен нея, и докато тя е наблизо нямало никакъв смисъл да му казва за бебето, щото няма да го интересува

Добро утро
Добро утро
как  си
добре съм..Дойдох заради съвещанието
Искам да те питам нещо. Говори ли със Селин. Тя ли ти каза нещо, което да те натъжи
Няма общо с нея
С каков има общо
Уморих се, нали ти казах
Разбирам. Права си, но ме гледай в очите
Серкан недей
Какво да не правя..Еда аз те обичам. Много те обичам... Добре загубих паметта си.....
Но дори и докато не те помних се влюбих в теб, докато не те помних те обикнах. Само не успях да ти го призная...Моля те, може да бъдем щастливи
Серкан, не настоявай

# 168
Рекламите чакали за лайфа доколкото разбрах Grinning
Тежко започна епизода.. и двамата са ми на сърце, а сега и двамата страдат. Серкан даже не знае какво става, толкова е объркан. Ама е време да погони Еда. И тя колко страда. Всичко заради Селин..

# 169
Ох, милите ми те... 😭

# 170
"Приятелчетата" Cupid

938К

# 171
Айфер и Айдан отиват да говорят със Серкан.
- Добро утро
- Добро утро
- Как си, Еда
- Добре съм, нямаше да идвам на съвещанието, но дойдох
- Може ли да те питам нещо?
- Да си говорила със Селин? Да ти е казала нещо, с което те е разстроила?
- Не, няма нищо, което да ме е натъжило, просто съм изморена
- Разбирам те, но моля те не извъртай очи от мен
- Серкан, моля те не го прави
- Защо? Еда, аз много те обичам, обичам те до полуда! Добре, докато не помнех много се мъчеше, за да ми припомниш всичко, но дори тогава се влюбих в теб, просто не можех да го призная. Затова те моля! Можем да бъдем щастливи, да изживеем прекрасен живот, само ми дай възможност! Моля те!

Джерен е видяла Селин да пие лекарство, което бременни не трябва да пият

# 172
  • Кърджали
Момичета според вас не вярваме ли прекалено бързо на Селин
Как така
Наистина ли е бременна
И аз така си мисилх но ми показа теста
А, теста се принтира..VДа те направя бременна ако искаш. В кой месец искаш да си

Джерен видяла Селин да пие лекарства, които по принцип бременни не трябвало да пият.

# 173
  • София
Не ме бийте, но Еда ме дразни. Според мен трябваше да поговори искрено със Серкан. Преминаха през достатъчно изпитания, разбирам, че бременността на Селин си е нейна работа, но в случая влияе на връзката на Серкан и Еда. Затова Еда трябваше да е откровена със Серкан, да му разкаже какво става и да се изяснят. Накрая ще се окаже, че няма как той да е бащата, защото не е бил интимен със Селин след катастрофата. Цялото това страдание ще се окаже безмислено. Достатъчно беше просто да поговорят. Wink

# 174
  • Кърджали
БРО, аз отдавна казах че всичките им проблеми идват от това , че акто трябва да говорят помежду си и двамата го удрят на инат

# 175
  • София
Хубаво, трите ще разследват дали е бременно пернатото...

А дори не си задават въпроса от кого?!?

# 176

Откъде са тези снимки?
Ох,какви хубави думи...
"Какво да не правя..Еда аз те обичам. Много те обичам... Добре загубих паметта си.....
Но дори и докато не те помних се влюбих в теб, докато не те помних те обикнах. Само не успях да ти го призная...Моля те, може да бъдем щастливи"

# 177
  • Плевен / София
Не ме бийте, но Еда ме дразни. Според мен трябваше да поговори искрено със Серкан. Преминаха през достатъчно изпитания, разбирам, че бременността на Селин си е нейна работа, но в случая влияе на връзката на Серкан и Еда. Затова Еда трябваше да е откровена със Серкан, да му разкаже какво става и да се изяснят. Накрая ще се окаже, че няма как той да е бащата, защото не е бил интимен със Селин след катастрофата. Цялото това страдание ще се окаже безмислено. Достатъчно беше просто да поговорят. Wink
Е да де, но Селин я помоли да си мълчи...както и Ферит го направи преди това...И Еда е човек , който си държи на думата...А и в крайна сметка човекът, който трябва да говори е Селин.....Серкан да не пита само , а да накара Селин да говори....

# 178
  • Кърджали
Серкан да не отвлече Еда

Какво става Серкан защо дойдохме
ще ми разкажеш какво става
Нали ти казах, уморих се- от всичко и всички
И от мен ли
Не
Е, не разбирам какво става.. Опитвам се да те разбера. ДА, преживяхме много неща. Но да го оставим назад, и можем да бъдем щастливи

Серкан моля те не настоявай
Да не настоявам ли, Еда, като загубих паметта си бях в мрак, сега съм в още по- голям мрак

# 179
Отделили са целият епизод за разкриването на бременността. Ако говорят всичко ще се изясни за 5 минути. Има да се пълнят 2 часа екранно време. На мен всичко ми допада, никой не ме дразни засега. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт