Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 167
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Значи Еда не иска да говори, но иска да готви....?!

# 181
Това Еда и Серкан ли са или Ханде и Керем ? Wink

# 182
  • София
Прекрасна музика на сцената с готвенето! Невероятно звучи и изглежда цялата сцена!

В момента 55,014 watching now в youtube!

# 183
  • Кърджали
Ех, пак са избрали много хубава песен
"Моля те, остарей със мен"
Не я бях чувала досега

# 184
- Защо дойдохме тук, Серкан?
- Ще ми обясниш какво става!
- Казах ти- нищо! Просто съм изморена от всички и от всичко!
- И от мен ли?
- Не
- Е? Еда, не разбирам какво става! Опитвам се, да- случиха се неща, но те останаха в миналото. Да продължим напред. Когато всичко може да е хубаво, защо правиш така?
- Не мога, трудно е, а и понякога невъзможно някои неща да останат в миналото. Моля те не настоявай повече
- Да не настоявам? Когато бях изгубил паметта си бях в тъмнина, а сега съм в още по- голяма
- Серкан, не искам да те натъжавам, века не говорим сега

# 185
Прекрасна песен, прекрасна сцена с готвенето! Но някак тъжна... ❤😭

# 186
Честит Champagne
Милионите за нищо ги нямаме Wink

# 187
Съгласна съм с Бърборанка, че ако просто поговорят всичко ще се изясни. Ясно си личи, че Еда е готова за тази сватба и на Серкан му е ясно, че има нещо.. вижте ги сега все едно времето е спряло. Влюбени, близки, непринудени. Почти щастливи.

# 188
  • Кърджали
Серкан пита Айдан дали познава от някъде Кемал. Айдан се чуди как да смени темата ...

# 189
  • София
Прекалено много харесвам и двамата. И когато единият страда, се ядосвам на другия и обратното. В случая Еда мълчи вместо да говори открито със Серкан и това ме дразни. Както навремето ме дразнеше Серкан с жестокостта си спрямо Еда. Много важно, че Селин я е помолила да мълчи! Точно Селин няма право да моли Еда за нищо. А и това засяга връзката на Еда със Серкан, разбира се, че трябва да му каже, но сериал да става. Wink

# 190
  • София
Много странни решения (за пореден път) на сценаристите! Серкан месеци наред не забелязваше странното поведение на майка си прокрай великия италиански готвач Алекс, сега обаче веднага забеляза нещо интересно и странно покрай Кемал!

# 191
  • Кърджали
Сейфи: ИСках да ви изпратя но знаете къде е вратата
Серкан: Моля ви, и двамата да ви прегледа лекар

дениз прадупреждава Еда че Селин играе някаква игра

серкан вярва че са се сдобрили с Еда...

# 192
Съгласна съм с Бърборанка, че ако просто поговорят всичко ще се изясни. Ясно си личи, че Еда е готова за тази сватба и на Серкан му е ясно, че има нещо.. вижте ги сега все едно времето е спряло. Влюбени, близки, непринудени. Почти щастливи.
Дениз май ще помогне този път.. ако е така той поне си взима поука, не е като Селин.

# 193
Дениз предупреждава Еда, че Селин върти игри, за да раздели Еда и Серкан, но тя не иска да говори с него, защото е послушал Селин за истинския брак

# 194
Те ако седнат и поговорят, то няма да има сериал .... а все пак ще трябва някаква интрига до края на лятото Wink

Общи условия

Активация на акаунт