Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 166
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Кърджали
Серкан7 Знам че ще прозвучи странно, но искам да излезна по-рано. Затова каквото имаме да правим, давайте по-скоро

Подарява и Малкият принц...Била много скъпа книга за него, но Еда била по-важна от всичко. Не искал да прочете и един ред без нея.
Еда, много те обичам.

# 196
Не знам какво стана, та 2 пъти ми се сподели мнението, извинете ме. Нещо от телефона не се получават нещата Grinning
Ето кой подарява на Еда книгата, която ще се появи и на летището, доколкото разбрахме. Не че може да е някой друг Grinning

# 197
Те ако седнат и поговорят, то няма да има сериал .... а все пак ще трябва някаква интрига до края на лятото Wink

Очаквам след малко колажи с Лейди и Скитникът Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
Пуснали са лайфа...

# 199
  • Кърджали
Аз се преместих в инстаграм при Тролчето и Феята
Нямало да постриже... Колкото и да настояват.

# 200
  • София
Добре, нека Еда не му казва, че пернатото е бременно, но да му каже да пита пилето и от нея да разбере...

# 201
Това фотошоп ли е или е имало лайф?

# 202
  • Плевен / София
Интересно как с края на амнезията се върна и логичният и разсъждаващ Серкан.....

# 203
  • София
След седмици и месеци виждаме един различен Серкан! Очевидно покрай амнезията беше изгубил тотално самия себе си! Едва в този епизод го виждаме да седне и да анализира, да мисли и разсъждама над това кой, кога, какво!

А трите грации следят Селин! Явно това е моментът, когато истината ще удари челно Еда (в смисъл, напълно убедено ще разбере за бремеността на Селин)  и тя ще вземе решението да замине!

# 204
# 205
Ханде била любимата колежка на Керем. Аз бих пропуснала думата ,,колежка" ама нейсе Joy
Връщам се към епизода, че очите ми само в лайфа бяха Joy

# 206
  • Кърджали
Имаше лайф, затова зачезнах малко...
Керем вика - продуцентите ни ще ни убият

# 207

Хииииииииии.... 🙊🙊🙊
Някоя рускоговоряща дама няма ли да проведе един диалог 😏

# 208
21:00 пуснаха лайф, хич ги няма с времето , гледах малко , големи сладури , Ханде имаше татус наистина, на Керем не се видя

# 209
  • Кърджали
Налбантова точно в този момент Серкан получи въпроса коя му е любимата колежка. И половиин час мисли диването, преди да каже Ханда. После се извинява на Нилпери, че и тя му била специална, ама с Ханде много се забавлявал, туй онуй

Общи условия

Активация на акаунт