Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 182
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Бащата ако е Дениз, кога е станала "заварката" ... ?

# 256
  • Кърджали
Енгин вижда че Серкан е замислен и му говори глупости, а селркан изобщо не го отразява

Ах, ще ме оставят без сърце

# 257
Ех, как лъже Селин. Много се ядосвам. Еда е като в транс откакто се увери, че наистина е бременна. Е, сега ще иска да си тръгне. Няма как да остави дете без баща, но и така я боли, личи си..
Всички на тоя диван спят, няма спалня в тази къща Joy
И в туитър питат директора дори дали има спалня Joy

Оставям тези прекрасни приятели тук:

# 258
Аз съм без думи. Чака ни летището, но пък има татуси на ръцете им. Зная как ще свърши, но вече съм с метален вкус в устата. Серии да има. Но пък как им се израдвах в лайфа. Прекрасници. От кого е бебето? Лятото далече...

Кажи му, Еда. Ако пък му кажеш, няма серии...

# 259
  • София
Сърцето и душата ми плачат в този момент с Еда и нейната прощална прегръдка! Вече е взела решението! След като научи директно от лекаря истината, няма сила която да я задържи до Серкан!

# 260
Реклама, във втората част ни чака 100% драма, пригответе кърпичките Cry

# 261
И аз забелязах жилетката на Айдан Stuck Out Tongue Winking Eye

Харесва ми епизода, но ако наистина свърши с падналия Серкан, някак я няма тръпката. По-добре да не знаем какво става....

# 262
  • Кърджали
Ще блокирам и и ИНстаграм и Туитър и форума за една седмица..Сега като знам какво ни чака на летището и ми се реве...По-добре да не знам, поне само накрая ще рева

# 263
  • Плевен / София
На вторите раклами 52 Потребители и 129 Гости преглежда(т) тази тема. ....
Не знам...аз си мисля, че ако е от Дениз времето е малко.....Минали месец от РД на Селин...По скоро е нещо случило се преди това...Дали е Словения или някъде другаде....

# 264
  • София
Интересен ми е предстоящият разговор на пернатото с Дениз...

# 265
Селин защо не казва на Серкан, от голяма коректност за връзката им ли?
                                             Бащата не е Серкан, а Дениз, ще видите може и друг да е.

Вече кръвното ми стана 300, след последните им сцени. Сега Еда ще замине и
                                              малко по-малко всичко ще лъсне.

# 266
  • Кърджали
Еда няма да се върне при Серкан, ако той е бащата .За нищо на света.
а ние знаем че Еда ще се върне /то иначе сериала трябва да свърши ...трагично/....
Тъй че чакам да видим от къде ще изкочи спасителното зайче

# 267
След тази седмица, 100 % съм на мнение, че нашите са си повече от приятелчета Wink
Sparkling Heart

Керем "маркира" територия, Мурат 1, Мурат 2 , Мурат "ен" и Пешо от "Меден рудник"... да стоят далеч от Бамби Stuck Out Tongue Winking Eye

1,13М

# 268
  • София
Дразня се на несправедливостта в случая, но шапка свалям на Еда - добрината й е прекалена, но това е да си човек преди всичко. Въпреки че Селин я нарани толкова пъти, тя постъпва човешки с нея, като жертва собственото си щастие в името на това неродено дете. Силна Еда! Искам само да я прегърна... Нямам търпение за сдобряването. Този път очаквам силна сцена между Еда и Серкан. Режисьор и сценаристи да се постараят! Искаме епично сдобряване след всичко. После какво ще измислят до май и през лятото, идея си нямам. Ако пак ще ги разделят - йок артък, нерви не ми останаха. Grinning

# 269
Чета ви и все едно сериала минава на лента пред очите   Благодаря, че споделяте. Зарязах си и работата...

Общи условия

Активация на акаунт