Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 180
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Ако са братче и сестриче ще ме разбият. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 271
  • София
Мен с тези очевидни прегръдки нещо ме разколебаха, че са двойка в смисъл. Flushed

Серкан няма да е спал със Селин, ще видите!!!

# 272
Много се дразня от това клише ГГ-я се отказва в името на бебето , да не растяло без баща . Защо без баща ? Той ще си бъде част от живота му щастлив с любимата жена .  Нима е по-добре да расте в нещастно семейство ? В нашия случай - как си представяте толкова влюбен Серкан да се събере със Селин заради нероден Петко ? Щом казва Словения , да знаете ,че е от Дания Stuck Out Tongue Winking Eye

# 273
  • Кърджали
Дали има нещо между Ханде и Керем си знаят само те... Но Керем е привлечен и то доста...

1,15М

# 274
Цитат
Мен с тези очевидни прегръдки нещо ме разколебаха, че са двойка в смисъл
БРО, и аз така мисля още от началото тази вечер, ама викам да не нарушавам емоционалната атмосфера... Щото си е велико чудо да присъстваш на зараждащата се любов... Heartbeat

# 275
Ако бебето е от друг, а Дениз има съмнения, че е от него, Селин ще се окаже доста игрива Stuck Out Tongue Winking Eye
Серкан май не я познава в тази и светлина.

# 276
  • Плевен / София
Дразня се на несправедливостта в случая, но шапка свалям на Еда - добрината й е прекалена, но това е да си човек преди всичко. Въпреки че Селин я нарани толкова пъти, тя постъпва човешки с нея, като жертва собственото си щастие в името на това неродено дете. Силна Еда! Искам само да я прегърна... Нямам търпение за сдобряването. Този път очаквам силна сцена между Еда и Серкан. Режисьор и сценаристи да се постараят! Искаме епично сдобряване след всичко. После какво ще измислят до май и през лятото, идея си нямам. Ако пак ще ги разделят - йок артък, нерви не ми останаха. Grinning
Еда е отраснала без родители...Тя не може да остави едно дете без баща....Селин много добре си изигра картите....Тя знае къде да натисне...а и е безскрупулна...би натресла чуждо дете на Серкан само и само да е неин...Ако Серкан не е обърквал конците с нея....добре...всичко лесно ще се изясни...Иначе жална му майка...Ще гледа Еда отдалеч...
Много се дразня от това клише ГГ-я се отказва в името на бебето , да не растяло без баща . Защо без баща ? Той ще си бъде част от живота му щастлив с любимата жена .  Нима е по-добре да расте в нещастно семейство ? В нашия случай - как си представяте толкова влюбен Серкан да се събере със Селин заради нероден Петко ? Щом казва Словения , да знаете ,че е от Дания Stuck Out Tongue Winking Eye
То и амнезията си е клише...Виж Дания ми е по добре от Словения...

# 277
Днес няма епизод на Gönül Dağı, заради мач доколкото прочетох. Важното е утре ние да сме нагоре и в зелено.

# 278
  • София
Неслучайно казват, че “тихите води са най-дълбоки”. Дори ние не я усетихме каква палавница е Селин... Grinning
Ако бебето е от друг, а Дениз има съмнения, че е от него, Селин ще се окаже доста игрива Stuck Out Tongue Winking Eye
Серкан май не я познава в тази и светлина.

# 279
Детето е от Арас. От днес включваме на реал. Стига сериал. Аааааааааааааа, не искам сълзи. Може би серията ще свърши в болницата. Там ще откарат Серкан. А Еда ще се върне за книгата...

# 280
  • Кърджали
Ако мачът е по време на сериалите, трудна работа. Играе националният им отбор... Те затова и в сряда имаше сериали които не излъчваха

# 281
Дразня се на несправедливостта в случая, но шапка свалям на Еда - добрината й е прекалена, но това е да си човек преди всичко. Въпреки че Селин я нарани толкова пъти, тя постъпва човешки с нея, като жертва собственото си щастие в името на това неродено дете. Силна Еда! Искам само да я прегърна... Нямам търпение за сдобряването. Този път очаквам силна сцена между Еда и Серкан. Режисьор и сценаристи да се постараят! Искаме епично сдобряване след всичко. После какво ще измислят до май и през лятото, идея си нямам. Ако пак ще ги разделят - йок артък, нерви не ми останаха. Grinning
+1 Бро.
Само ако сценаристи и режисьор четяха тук, ех, колко по-различни неща щяхме да гледаме. Но дано се постараят наистина за разговора този път и има повече дълбоки чувства и мисли изказани. Grinning
И аз нерви нямам, и сърцето ми как издържа да ги гледа постоянно разделени, наранени, не знам. Grinning

Мачът приключи преди 15-20 минути, така че има време да се вдигне рейтинга ни тази седмица.

# 282
Каквото и да направи Селин няма да ни хареса.
Аз бих постъпила като нея....

# 283
Айдан и Кемал са сладки

# 284
  • Кърджали
Кемал почна да ми харесва /ама последон Ефе така беше почнал да ми харесва, а знаем какво стана.../
Но Кемал бей ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт