Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 182
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Знаете ли от какво най-ме е страх ? Че ще има няколко години скок във времето и Еда ще се върне с истинското дете на Серкан , а той ще отглежда чуждото . Дано не ни причинят подобна тъпотия . Въобще не ща нито скоци , нито подскоци Rolling Eyes

# 286
  • Кърджали

Phillipine, чукай на дърво да не им хрумне на сценаристите. Тц, не искам..

# 287
Знаете ли от какво най-ме е страх ? Че ще има няколко години скок във времето и Еда ще се върне с истинското дете на Серкан , а той ще отглежда чуждото . Дано не ни причинят подобна тъпотия . Въобще не ща нито скоци , нито подскоци Rolling Eyes

Гледам и не вярвам на ушите си. Trollface Да вкарат и един брат близнак на Серкан, разделени в родилното преди 30 години.

# 288

Аааа, без такива.
И Еда как така ще реши да остави собственото си дете без баща, а не Селининото? Не вярвам.

# 289
# 290
Колко тъга има в очите на Еда. По лицето и е изписано страданието, че ще заминава..
Пък тази музика хич не помага, след малко кърпичка ще ми трябва, а дори не знам какво точно си говорят. Sob

# 291
  • Кърджали
Еда ми къса сърцето...
Тая вечер сърцето ми се разкъсва между тия двамата...
Това е много жестоко и за нея и за него. Последна вечеря без никой освен нея да знае.

# 292
Еда ми къса сърцето...
Тая вечер сърцето ми се разкъсва между тия двамата...
Щом сбогуването ще е в "чергите" на Серкан... Успокоявай се, че няма да допуснат да хванат паяжина и в най-скоро време там ще е и събирането 😆

# 293
В рейтинга малко изоставаме, но да не ви пука. Ние сме по друга "схема" ..
1 #kardeşlerim
2 #Survivor2021
3 #kuzeyyıldızıilkaşk
4 #sençalkapımı
5 #iboshow
6 #trt1beratgecesi
7 #büyükgöç

# 294
- Еда, можеш да си сигурна, че повече няма да направя нищо, което ще те разстрои.
- А действията ти преди?
- Всичко остана в миналото, разбрахме се да не гледаме натам. Няма причина да го правим, защото ни чакат дни, които няма да искаме да забравим
- Серкан, дори и да се опитваме да забравим миналото, то ще се появи от някъде, за да напомни за себе си
- Еда, какво става?

# 295
  • Кърджали
Все още ..V Извинявай, като видях дарца на снимката ми реших и за да похвърлям. Но влезнах в стаята ти без разрешение..Но май си ми още сърдита
Стар навик
А, викаш сутрешен навик, за всеки случай да похвърлям някоя стрела ако ме ядоса днес

Много са жестоки... До края на серията ще остана без сърце...

# 296
В рейтинга малко изоставаме, но да не ви пука. Ние сме по друга "схема" ..
1 #kardeşlerim
2 #Survivor2021
3 #kuzeyyıldızıilkaşk
4 #sençalkapımı
5 #iboshow
6 #trt1beratgecesi
7 #büyükgöç

Да вметна, че това е според Dizilah, който изобщо не го имам за меродавен. Но се дразня много какво голямо значение му се отдава. Добре, че сме по другата "схема". Simple Smile

# 297
Те пък нова мелодия ли измислиха с тези цигулки.. 😒

# 298
Боже, тази Селин е голяма кучка .

# 299
Добре, каза му. Сега топката е в полето на Серкан. Да се оправя, че.... Rage

Общи условия

Активация на акаунт