Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Докато Серкан не си спомни, че е зачевал бебета с кокошката... Няма да го повярвам. Тя го манипулира дори с отговора си.
Хем е сигурен, хем на нея каза, че не е възможно и накрая клекна, щото я викнал в Словения.
Не гонвярвам, нещо намирисва... 🧐
Алекс, именно... Нещо не е наред. Не е наред.

# 316
Оф,Серкан,оф....Кога успя да вкараш тази кокоша в леглото си? А аз толкова ти вярвах...

# 317
Серкан полудя, лошо ли е , че се наслаждавам Joy

# 318
Добре де, той казва, че нищо не е имало между тях, защо е драмата тогава?
Тя Селин и на него се опитва да му прилага психологическите си игри май. "Ти ме извика при теб" ама това не означава, че са правили нещо.

# 319
И аз вярвам на Серкан ..., ако ме прецака ......

# 320
  • Кърджали
Серкан упорства че нищо не е имал със Серкан... Не помнил добре само първите дни в Словения, но не е бил със Селин.

# 321
Ясно...Серкан въобще не се съмнява, че той е бащата...убиха всичко детско в мен Cry

# 322
Не е бил с нея. Сигурна съм. Въртях кристалното кълбо. Еда вече носи неговото бебе.
mi_si няма да ни подхлъзне Серкан, но ще падне духом.

# 323
Голямата драма идва...

# 324
И аз вярвам на Серкан, но само ако се е издънил е пътник за мен.

# 325
Абе Серкан хубаво каза на Айдан и Сейфи да отидат на лекар, ама след тази серия май ще се наложи и ние да посетим един

# 326
Серкан упорства че нищо не е имал със Серкан... Не помнил добре само първите дни в Словения, но не е бил със Селин.

Той със себе си е бил, мъж е все пак, но онази знае, за това така го извъртя и той като не помни и не е сигурен - няма каквонда направи.

# 327
  • София
Ядосах се! Що за глупост?! Бил ли е или не с нея? Как така не помни?? Като я е викнал в Словения, е бил тежко ранен. Нали самата Селин това обясняваше на всички, като се върнаха. Че бил с тежка травма, не знам си какво. На болен човек до кекс ли ще му е?! Хайде, моля ви се!!!

# 328
Заради тази драма нашите направиха лайфа, да ни успокоят малко...

# 329
  • Кърджали
Няма да те оставя Еда

Ай, Еда му връща Сириус

Липсваше муVДаже ще е добре известно време да остане при теб
А на теб не ти ли липсвах
Липсваше ми
Благодаря че не отказа поканата ми..VЩе се справим със всичко
Да не говорим за проблемите ни... Да изкараме една хубава вечер

Общи условия

Активация на акаунт