Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 193
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Е, до сега Еда го гони, а сега му се усмихва и му прощава.
Все едно някой сънува. Много резки преходи, въобще не е достоверно.

# 331
Ако Еда се размотава в този вид.. Серкан хич няма да забрави дали й е направил бебе. Ама пак от единия край скочихме на другия. До преди 3мин Еда бясна, тъжна, сега му се усмихва спокойно..

# 332
Еда просто иска последните й спомени със Серкан да са хубави, за това предполагам така се държи..
На Биге тъгата е изписана на лицето й.... ох.

# 333
  • Кърджали
Селин пак играе по тънката струна. Пита Айдан дали да направи аборт.Бебето било обърквало всичко

Серкан пак заговори за Париж

# 334
Нищо не е имало, успокойте се, баламосват ни сега с това. Той катастрофа претърпял със самолет, първите дни не е знаел къде е, защото не е бил добре, а останалите си ги помни.
Еда с тази рокля за връщането на Сириус специално ли се беше облякла или Smiley Сега хубави моменти и любов, после драма и тичане и плач на аерогарата, чудна комбинация са ни подготвили.

# 335
Сега трябва да дойде Дениз и Айдан да разбере за претенциите му за бащинство!

# 336
  • София
съветва се се Айдан дали да абортира внучето й...

# 337
Ох с Голд ме убиха направо...

# 338
Хайде, разтапяйте се 😆😆

# 339
Не мога да не отбележа отново колко прекрасна е Ханде. Страхотна жена. Flowers Hibiscus

# 340
  • Пришълец
Бързах да ви прочета и да се подсладя с обещаната баклава от Гости, а то може и да няма такава Smirk

# 341
  • Кърджали
Винаги си искал да отидеш там
Да, с жената в която съм влюбен

Голд, ама този път не мога да и се зарадвам на песента

# 342
Атака по всички фронтове тази Селин..
Ако Серкан не е категоричен , че не е бил с кокоша то е , защото в началото е пиел хапчета, от които му се губят моменти ,мисля...

# 343
Хахаах някой е чел, че искаме отново Gold Joy
Помислих, че телефонът ми звъни Joy

# 344
  • София
Само ще ви кажа, че преди години аз постъпих точно като Еда, когато се разделях с любим човек, защото просто нямаше как да бъдем заедно. Изкарахме си една прекрасна последна вечер. Въобще не показах колко страдам и какво решение съм взела. Така че на мен ми е много достоверно. Дори ме върна назад във времето...

Общи условия

Активация на акаунт